• Smazaný účet

    Ahoj, vcelku brzy vymyslime, kam letos na dovolenou. Rádi by jsme někam vyrazili s naši 5 měsíční dcerou a také se 4letou cubou. Rádi by jsme našli nějaké pekne místo, kde by jsme se mohli ubytovat a zároveň vyrážet i na nějaké výlety s kočárem apod.

    Jelikož jsem zde již dříve dostal tipy na ubytování apod a byl jsem nadmíru spokojen, rad bych toho opět využil.

    Místo, které si myslím, ze by mohlo byt pro letošek zajímavé je Jizni Morava. Přeci jen to není tak “kopcovité” jako předešlé dovolené na severu.

    Nebudu upresnovat místo, jelikož je to část pro nás nepoznana, takže je vcelku jedno, kde začneme :)

    Budu rad za každou radu, tip a za to předem děkuji. L

    0 0
    • Pikaču  

      Kdyz vidim tu fotku tak se v létě upečete. Hlavne prcek v kočárku aby na něj/ní nepralo slunce.Radši běž do lesa-hory, nebude tak vedro + čistí vzduch.

      0 0
      • Delkim  

        +1

        Šumava

        0 0
        • Smazaný účet  

          Na Šumavu jsem koukal loni, jen to bylo cele takové roztahane. Na turistiku. Ale je fakt, ze letos by to bylo jedno. Mas nějaké konkrétnější místo ? :)

          0 0
          • Namtos  

            Za mě neideálnější výchozí místo pro výlety na Šumavě je Modrava. Okolo je i dost nenáročných cyklotras a zároveň cest (většinou s asfaltem) pro procházku s kočárkem. Třeba z Modravy okolo Roklanského potoka nebo nedaleký Hradlový most a tudy dál na Rokytu (místy šotolina), na Březník taky není žádný krpál… A pokud ti manželka dovolí, tak si naplánuješ třeba dvouhodinovou vyjížďku a to už se okolo dá něco nastoupat :) V dosahu máš i obě navštěvnická místa NpŠ v Srní i na Kvildě…

            Horší už to možná budeš mít sehnat ubytovaní v tenhle čas…

            0 0
            • Smazaný účet  

              Děkuji, mrknu na to.

              Jo, s ubytováním to bude horší. Původně se mi s malou nikam nechtelo letos, ale byl jsem premluven :)

              0 0
      • Smazaný účet  

        Foto je jen ilustrační, aby nebyl příspěvek bez fotky :)

        0 0
    • Jason Voorhees  

      Novohradky, tam je stínu dost, pár km Rakousko a pěkný silnice, jezdím každej rok ;-)

      0 0
    • jIrI___  

      Před několika dny jsem byl na víkend v Bavorech kousek od Mikulova. Bylo to asi poprvé, co jsem byl dále než v Brně :D. Moc jsem si od toho nesliboval, ale příjemně mě to překvapilo – Věstonice, Nové Mlýny, Mikulov, Pavlov, Lednicko-valtický areál, kousek do Rakouska na luxusní prázdné cesty a šotolinky mezi vinicemi ideální pro gravela a nenáročnou cykloturistiku. Věřím, že kdybych v té oblasti byl i týden, tak stále mám co dělat. Pro někoho to ovšem může být už příliš turistická oblast.

      0 0
    • vanderpoel  

      ja ti s tou jizni moravou nevim covece. sice tam nejsou kopce ve smyslu hory, ale co jsem se tak parkrat vyskyt v okoli brna a dvakrat pobliz breclavi, tak sice docela prudke krpaly byvaji v dedinach. nevim proc to maji postavene zrovna takto, ale chodit tam me vzdycky pekne sralo a nemyslim si ze na kole by se to zlepsilo. navic je vsude plno „bodrych“ jihomoravaku, coz na nalade taky neprida, ale uznavam, ze zrovna toto nekdo jiny muze vnimat naopak jako plus.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.