• Pajasob

    Ahoj, chci tady napsat svoje zkušenosti se značkou Polar. Dokud jsem používal CS500+, všechno bylo v pohodě. Nebudu to dlouze rozepisovat, ale s novými produkty jsou jen problémy.

    Polar V650 je docela v pohodě computer. To, že tam je několik nesmyslů typu nemůžu procházet mapu, když jsem si dal pauzu, jsem byl ochoten skousnout. V Datartu jsem si koupil ve slevě náramek A370 za 2499 Korun a i přesto se mi to dá obrovská cena na to, že se to velmi často chová jako shit za pár stovek. Polar Flow mi neakceptuje používání zařízení H10 (snímač tepové frekvence při použití s V650) a zároveň používání A370. Vždy když synchronizuju V650 po použití s H10, zmizí mi A370 z přístrojů a já musím udělat asi půlhodinový factory reset a všechno znova nastavit u náramku. Pokud jsem V650 náhodou používal ve spojení s náramkem jako zdrojem TF, po synchronizaci zmizí pro změnu H10. Prostě to není schopno udržet v paměti, že mám doma všechny tři přístroje. Jediné, co tam „drží“, je V650.

    Nemožnost připojit V650 na telefon Samsung Galaxy J6 z roku 2018. Kdyby nešlo připojit nic od Polaru, asi bych to chápal, ale V650 je výjimka, která s mým telefonem není kompatibilní, i když ještě před půl rokem byla. Proč se to náhle změnilo, nevím.

    Použití A370 s GPS z mobilu – blbne. Už se mi povedlo ujít 220 kilometrů během asi dvou hodin. Když jsem pustil paralelně Polar Beat, to měřilo správně, ale A370 si trasu asi zdesetinásobilo až zdvacetinásobilo.

    Proč to celé píšu? Protože mi dnes došly nervy. Tříhodinový trénink se mi neuložil do A370. Jo, zachoval jsem se jako dement, protože po třech hodinách jsem to stopnul, ale ono se to nějak nestoplo (nevšiml jsem si) a za chvíli jsem koukal, že se to nestoplo. Tak jsem to stopnul znova a ptalo se mě to, jestli chci tento krátký trénink uložit, tak jsem si to vyložil tak, že jsem asi nějak omylem zapnul znova měření před dvěma minutama a tak už jsem to neuložil. Bohužel v náramku nic nezůstalo. Ale pozor, zmizelo i kontinuální snímání TF v záložce „Aktivita“ ve flow! Je to tam takové vytečkované, ale informace v tom není. Cíl aktivity jsem ovšem splnil a kroky jsou započítané v mém dni. A tohleto je taková poslední kapka. Řeším tyto problémy přímo s Polarem i s panem Šáchou. Pan Šácha má zájem pomoct, ale přijde mi, že obecný Polar vůbec. Polar není vyloženě průkopník v množství funkcí a tak, ale obecně jsem měl za to, že to je takový „Apple“ – vše pod jednou střechou a funkční, zatímco Garmin je takový „Android“ – spousta funkcí a možností, ale občas si někdo na něco postěžuje, že nefunguje jak má. Bohužel já osobně si musím na Polar čím dál více stěžovat, i když nechci – ale je to špatné.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.