• Divadbike

    Zdravím,

    na zboží, které zde prodávám se mi ozvala osoba a nejsem si jist co si o ni mám myslet. Má někdo s ní zkušenosti?

    Níže posílám část konverzace…

    Jakmile dokončím převod, rád bych se spojil se svou přepravou a zajistil vyzvednutí, aby mohli přijít vyzvednout poté, co dostanete své peníze. K vyzvednutí budu potřebovat vaši domovskou adresu a číslo mobilního telefonu.

    Je nám líto, že nemáte účet u PayPal. Doufám, že vám nebude vadit získat účet u PayPal. Její spolehlivý a snadno použitelný PayPal, vše, co musíte udělat, je navštívit www.paypal.com a zaregistrovat se u nich. Až skončíte s registrací, pošlete mi e-mail použitý k registraci pomocí PayPal, abych mohl platit.

    ZORAN PAVIC,

    PETRA PL ŠKRLECA 15, 10410

    zolecop12@outlook.com

    S paypalem nemám zkušenosti, jak moc bezpečný to je (pro mě samozřejmě jednoduší když mi to pošle na b.ú.)

    Naky návrhy? :)

    0 0
    • Esi  

      Vůbec na to nereaguj, to je podvrh na první pohled, evidentně strojový překlad odněkud z pekla

      0 0
    • Guzma  

      Typickej podvod. Nereaguj na to. Jen se divím, že jsi o tom ještě nikde nečetl.

      0 0
    •  

      Pokus o podvod.

      0 0
    • Singlespeed  

      Na to dnes skočí už jen úplný hlupák. Takže šup s mailem do koše.

      0 0
    • BikerM  

      Ten samej týpek mi před minutou taky psal. :D

      0 0
    • zdsamct  

      Toto mi neprislo, ale nedavno pri prodeji garminu spousta kostrbatych zajemcu .. vsechno pres prekladac, vsechno z adres tezko rict jakych .. z cyklobazaru I z bazaru na bf .. mazec

      0 0
    • freerider159  

      Nechápu jak na to může dneska ještě reagovat. Tyhle maily a jim podobné chodí snad na každou věc co dá člověk na bazar… Ještě když si zobrazíš v mailu to záhlaví, tak zjistíš že podle ip adresy ti píše někde z venezuely třeba :D

      0 0
    • Divadbike  

      přišlo mi to divný, ale zas sem mě to zajímalo :D tak dík, tím pádem to se zoranem ukončuju :D

      0 0
      • zdsamct  

        Jsem ten tvuj prvni prispevek necetl az az dokonce .. az ted co pises zoran tak jsem koukl a psal mi na garmina vcera .. anglicky, cesky, chorvatsky .. tak sel do spamu .. a navic jsem si myslel, ze uz ten inzerat mam smazanej

        0 0
    • corve  

      https://www.avizo.cz/…e-zahranici/

      Komentář od Tomáše z 18.5.2015 stojí za to přečíst do konce

      0 0
      • BikerM  

        Tak to jsem se zase nasmal!! Kluk je borec! :D

        0 0
      • milan.v  

        "Bavím se tím, že odpovídám na tyto maily a navazuju s podvodníky „obchodní vztahy“. Samozřejmě jsem jim nikdy neposlal ani nudli, ale oplácet jim stejnými špeky, které zkoušejí na své oběti je docela zábava. Podmínkou je fiktivní e-mailová schránka a žádné skutečné kontaktní údaje.

        Nejdřív se smlouvá o ceně. Jsou ochotní zaplatit i dvojnásobek toho, co by dali za nové zboží a argumentují tím, že shánějí přesně tento model, v Nigérii není k sehnání a že to spěchá a je to dar pro syna, dceru, bratrance, neteř (nehodící se škrtněte).

        Pak po vás budou chtít platební údaje, banku, číslo účtu, případně adresu a telefon. Vymyslíte banku např. VYJEB Bank, a. s., náhodné číslo účtu, adresu na kriminál v Ilavě, telefon na nigerijské velvyslanectví v Budapešti.

        Peníze „posílají“ tak, že vám přijde mail, který se tváří jako poslaný z nějaké existující banky (Lloyds, Royal Bank of Scotland) a že peníze jsou na cestě na „Váš účet“. Další oblíbený platební kanál je přes PayPal, ale opět z nějaké adresy, která s PayPal nemá nic společného.

        Dostanete tedy potvrzení, že peníze jsou na cestě a máte poslat potvrzení o zaslání balíku. Pro tyto účely jsem si jsem si založil na internetu fiktivní dopravní společnost, která vydává potvrzení o přijetí balíku k dopravě (scan fiktivního formuláře vytvořeného Malováním ve Windows), dovoluje trackování balíku podle podacího čísla (HTML stránka) a pak dotyčného podvodníka vodí po Africe, kde putuje jeho zásilka (stačí z času na čas aktualizovat onu HTML stránku). Přepravuje se velbloudí karavanou přes Saharu, čeká na přívoz na Nigeru, vrací se z důvodu pouštní bouře atd. Když už konečně doputuje do Nigérie, skončí v celním skladě nebo se ji nedaří doručit a adresát je nucen jet pro balík na druhý konec města na adresu, kde místo dopravního depa najde místní policejní stanici, soud nebo hřbitov. Telefonní číslo dopravní společnosti na notifikačním mailu vede na místní ministerstvo spravedlnosti nebo je to číslo jiného podvodníka.

        Občas chtějí, abych zaplatil dodatečné přepravní náklady prostřednictvím Western Union, to pak stačí napsat, že nejbližší pobočka WU je 100 km daleko a „vrátit“ jim peníze stejným obrázkovým mailem, jako je poslali oni vám. Chvíli dělají blbé a nerozumí, pak chvíli vyhrožují FBI a Scotland Yardem, někdy vám přijde i mail ze „Scotland Yardu“ , aby vás vyděsili. Záleží na vaší kreativitě a chuti je tahat za nos. Když se dobře daří a narazíte na ultra-lopatu, tak třeba trvá i měsíc, než mu dojde, že ho taháte za fusekli.

        Když už se do toho pustíte, víte předem, že nic nezískáváte, ale podvodníkům kradete čas, který musejí do komunikace s vámi investovat a který pak nemohou věnovat potenciálním obětem.

        —————————

        Na internetu jsou mraky nářků lidí, kteří na podobný podvod skočili a podle toho by Nigérie musela být zaplavená bazarovým zbožím z celého světa (kočárky, motorky, rádia, foťáky, lednice, dokonce lyže…) Trochu mi v této souvislosti uniká princip onoho podvodu. Kdo jsou ti lidé, kteří jsou adresáty zásilek. Bílí koně? Jednu zásilku jsme měl poslat dokonce na policejní ubytovnu, další do hotelu. O praní špinavých peněz by šlo, kdyby chtěli přes WU opravdu posílat peníze zpátky, ale ani to není vždycky pravda."

        0 0
        • drood  

          Chtějí tvůj účet, ne to zboží… To je ten princip…

          0 0
          • nomecz  

            číslo účtu je jim naprosto k ničemu …

            0 0
            • Smazaný účet  

              tihle jo, ale ten v zakladajicim postu chtel email paypalu. telefon a adresu. Mozna chtel ten paypal nejak nabourat a zkusit pososat.

              0 0
          • kubad  

            nechtějí nic kromě peněz které ti fiktivně poslali navíc za dopravu, a ty ji máš zaplatit na jejich učet :D ze svého samo protože ti nic neposlali

            0 0
          • milan.v  

            Nesmysl…

            0 0
        • Jirra  

          Hezký :-)

          0 0
        • Pavlos_S1  

          Takle jsem si také hrál s podvodníčkama, co mi hlásali, že jsem buď zdědil jako jedinný dědic, nebo jsem „pomáhal“ s převodem peněz americké vojanďě z Afganistánu, co zde chce žít… a že by jsme žili i spolu :-))))

          Nechce se mi tu psát román, ale hlavně jsem to přesměroval až k tomu, že když chtěli její zástupci a přepravní společnosti nějaké polatky, tak jsem vytvořil dokumenty od výpisu z účtů až po pas, s tím, že jsem vše uhradil. Ale oni stále tvrdili, že jim nic na účet nepřišlo. Tak jsem se s nima dohod, že přijedu osobně a vše vyřídíme osobně. Pánové byli totiž z republiky Togo, takže jsem tam musel přiletěl vlastním soukromím tryskáčem, a že na mě počkají. Ale nedočkali se… Pohrozil jsem jim místní policií, cia, stb a s kgb, že mi zapírají to, co jsem jim zaplatil. Pak se nějak odmlčeli, černoušci.

          Zajímavé bylo i to, že jsem jim psal česky a oni anglicky a přesto jsem si tak skvěle rozuměli :-)))))

          0 0
          • Smazaný účet  

            ani KGB nezafungovalo? no toto :D

            0 0
          • Martin  

            bože ty seš vůl…

            no ale jestli ti nevadilo, že sis psal s robotem…

            0 0
            • Janes  

              Neblbni, nech ho, je mu 119 let, moc zábavy už mu nezbejvá :-)

              0 0
              • Pavlos_S1  

                Janesy jsem v nejlepších letech, a věř, že ještě dlouho budu :-)

                0 0
            • jIrI___  

              Ale za to poplácání se po rameni, jak s těmi lidmi na druhé straně vyjebal, to určitě stálo :)

              0 0
              • Martin  

                možná, ale já jsem se málem pochcal smíchy, když jsem četl, jak prudce je někdo inteligentní

                0 0
                • Martin  

                  Neser, chatboti nebudou mít co žrát :)

                  0 0
                  • Martin  

                    no jo, oni to chatboti zkouší všude a občas jim to holt nevyjde, to když narazí na extrémně vyspělou bytost

                    0 0
                • Barak  

                  Roboti to budou rozesílat, možná odpovídat na nějaké základní věci. Ale dost pochybuju, že pokud se konverzace začne odchylovat od nějakých základních vzorců, že stále komunikuješ s robotem.

                  0 0
                  • nomecz  

                    přesně tak, musíš napsat že chceš toaster :-) tam se dělí roboti od plev

                    0 0
            • Pavlos_S1  

              Vůl možná jsem, a žiju s tím celkem spokojeně, ale věř, že žádný robot to nebyl, neb s robotem si nebudeš psát třeba o rodině, a že jsem první houslista třetí kategorie, a že třeba za týden odlétám do Japonska na turné atd… Že dotyčná vojanda z us army na mne počká, a až vše vyřídíme ke spokojenosti nás všech, že se za mnou odstěhuje a budeme spolu žít.....

              Takže tohle psaní s nějakým tlustým černouškem z republiky Togo, co si paří řiď na koženým gauči, mně celkem bavilo.

              A nejlepší bylo, když jsem tam měl přiletět osobně vyřídit ty určité věci, že na mne počkají, že mi už zamluvili hotel, kam mě osobně odvezou, atd… tož asi tak.

              0 0
              • Pavlos_S1  

                Kdo se chce nudit a poklepat si na hlavu, má zde možnost…

                Kompliment dne vám miláčku,

                Právě jsem četla vaši poštu a jsem velmi ráda, že víte, že jste velmi

                spokojeni navzdory skutečnosti, že mezi vámi existuje mezera, kterou

                vím, je to v důsledku skutečnosti, že jsme oba velmi zaneprázdněni v

                našich příslušných pracích, ale nemám se o to obávat, protože vědí, že

                brzy budeme spolu a nikdy se nikdy nebudeme oddělovat.

                Budeme žít jako manžel a manželka ve vaší zemi a sdílet naši lásku,

                budu s vámi cestovat na vaši show a koncert, do měst a do mnoha míst,

                do kterých cestujete. Miluju tě tolik a nemůžu se dočkat, až budu s

                tebou, jsi můj sen a vidím tě, jak se můj sen splní, Bůh žehnej den,

                kdy jsem tě potkal.

                Mezitím mi dnes ráno obdržela zásilku od přepravní společnosti,

                napsali mi a řekli, že čekali na převod platby, kterou jste zaplatili

                na svůj účet, ale dosud na účet nevstoupil. Takže se mi začali bát a

                psali mi, ale také říkali, že ti napsali včera a ještě jsi neodpověděl

                na jejich masáž. Vzal jsem si čas, abych jim vysvětlil, že jste velmi

                zaneprázdněný muž a že by měli s vámi nést.

                A nakonec společnost uvedla, že byste měli zkontrolovat, zda z vašeho

                účtu byla odepsána částka 1.475 euro, ale pokud ne, znamená to, že

                převod nebyl úspěšný.

                Zlato, chci, abys zkontroloval, jestli peníze opustily váš bankovní

                účet, takže sdělíš společnosti zpět, abys věděl důvod zpoždění a

                zjistil, že to dovoluje okamžité doručení pokladny k tobě a já se k

                vám připojí.

                Už jsem zahájil své plány, že se ve vaší zemi připojím, jakmile vám

                doručí pokladní doklady, miluji tě dnes, budeme tě mít rád zítra a

                navždy.

                Mějte požehnaný víkend, protože doufám, že brzy obdržíte svou odpověď.

                Vaše chybějící žebro,

                Tina Evan.

                0 0
                • Pavlos_S1  

                  A moje odpověď…

                  Moje milovaná vzdálená a přesto tak blízká lásko.

                  Právě se připravuji na světové turné a čtu tvůj dopis, která mně nejen, že potěšil, ale hrozně strašně moc mi zahřál u srdíčka, až jsem si myslel, že si budu muset sehnat ekg a změřit si tlak, neb mi tak celým vzrušením vyletěl nahoru, že by málem nestačila stupnice ukazatele krevního tlaku.

                  V posledních dnech, každou noc sním jen o tom, že budeme spolu žít jako manžel a manželka v naší zemi a sdílení lásky jeden druhému bude na denním pořádku úplnou samozřejmostí, jako to, když milovaná žena, svému milovanému manželovi vaří teplé večeře každý den a očekává ho s otevřenou náručí, když se vrací unavenej z koncertní šňůry.

                  Je to mým velkým přáním, abys cestovala po světový podiích a stejčích se mnou a možná se také díky naší velké lásce naučíš na housle a na kytaru, a pak budeme spolu hrát na stejnou notu, jakou nikdo a nikdy neslyšel, až nebeské harfy budou zastíněny naší společnou nebeskou písní plné snů, lásky, důvěry a oddanosti jeden druhému a celému vesmíru ve všech vesmírech světa, co kdy existoval od dob velkého třesku.

                  Tino, můžeš být úplně v klidu. S dopravní společností jsem ve styku a vše je v úspěšném řešení a máme vše pod naprostou kontrolou, aby nedocházelo k nedorozumnění.

                  Naše komunikace probíhá na velmi profesionální úrovni. Také jsem jim vzdal hold a napsal pochvalu, že se mi s nimi komunikuje velice dobře a úspěšně a opravdu i přes veškerou profesionalitu jsem jako jedna velká rodina.

                  Také jsem jim navrhnul, že bych si při našem světovém turné, o kterém jsem se jim zminil, mohl zásilku u nich vyzvednout v kanceláři společnosti, nebo by mi ji mohli odvést do země Gabon, ve městě Libreville na Stade Complexe Omnisport, kde máme v úterý svůj první koncert. Budeme cestovat po Africe a naše turné, koncertní šňůra skončí v Japonsku.

                  Co bys řekla tomu, že bychom se setkali, ještě než odjedeš do naší země. Buď bys přijela za mnou na ten první koncert, nebo já bych mohl ve středu zaletět za tebou a skáknem si na romatickou véču při svíčkách a nádherných písní místních domorodých folklórních hudebníků. Noty a své Stradivárky vezmu sebou a zahraji ti při našem loučení na dobrou noc, a pak opět tradá na prkna, co znamenájí svět.

                  Děkuji ti, že jsi společnosti vysvětlila mé zaneprázdnění a důvody, že jsem hned neodpověděl na jejich masáž. Dnes jsem jim odpověděl a nyní píši i tobě moje milovaná Tino a zároveň se připravuji na nedělní odlet do Afriky na koncert o kterém jsem se již zmínil.

                  Zlatíčko, mohu tě ubezpečit, že peníze opustli můj bankovní účet a banka mi řekla, že je vše v naprostém pořádku. Těch pár drobných 1.475 euro pro mne neznamená vůbec nic. Ty si vydělám na první tříčtvrtečním taktu a pak už jen šmidlám jak diriguje dirigent. To víš, jsem velice úspěšný muzikant houslista a peníze za mou kvalitní a výborně odvedenou práci jsou jen prostředkem k našemu šťastnému a společnému životu.

                  Těším se na tvé plány, které ti pomohu uskutečnit, neb já jsem tě miloval už včera s tím, že vím, že je to navždy.

                  Měj se skvěle, užívej víkend a těším se na tebe.

                  Vaše chybějící žebro

                  Pavlos Stavros

                  0 0
                  • Pavlos_S1  

                    A ještě s dopravní společností…

                    Vážený zákazníku,

                    Vedení společnosti GOSHEN DELIVERY COMPANY vás chce informovat, že

                    jsme dnes zkontrolovali účet naší společnosti a platba, kterou jste

                    nám učinili od soboty, se ještě nezobrazila na účtu naší společnosti.

                    Takže píšeme, že od vás potvrdíte, že jste dostali od vaší banky

                    debetní upozornění, které naznačuje, že výše uvedené částky 1.475 eur

                    byla odečtena z vašeho účtu. Odpovězte prosím na naši poštu a řekněte

                    nám, abychom věděli, proč je zpoždění odrazu platby na náš účet, i

                    když zítra budeme znovu zkontrolovat účet naší společnosti, abychom

                    zjistili, zda se peníze budou odrážet.

                    Mezitím potřebujeme, abyste nám zaslali vaše telefonní číslo, abychom

                    vám mohli telefonovat a zkontrolovat Váš e-mail při každém zapsání

                    e-mailu, dokud nebude vaše zásilka doručena ve vaší zemi brzy po

                    obdržení platby .

                    Očekáváme vaši rychlou odpověď na tento e-mail společně s telefonním číslem.

                    Věrně,

                    Pan Smith Brown,

                    Ředitel.

                    0 0
                    • Pavlos_S1  

                      Vážená přepravní společnosti,

                      podnikl jsem veškeré kroky aby platba proběhla bez jakých koliv překážek. Hovořil jsem s bankou, a ta mi potvrdila, že je vše v naprostém pořádku a platba byla odeslána na váš účet.

                      Ač jde pouze o směšnou částku 1.475 eur, mohu vás ujistit, že je vše pod kontrolou a na mou duši, ať se propadnu do západního německa, jestli kecám, musíte ji již mít připsánu na vašem účtě. Prosím proveďte řádnou inventůru vašeho účtu ještě jednou, určitě tam mojí platbu spatříte. Stačí si jen trochu věřit a jak se říká, věř a víra tvá ti na účet platbu připíše.

                      Ještě mi napadlo, že si mohu pro zásilku osobně zaletět k vám do společnosti, což není pro mne s novým letadlem vůbec problém a konečně se setkám s tak úžasnými lidmi a skvělou společností jako jste vy. Myslím si, že naše osobní setkání prouhloubí naší společnou důvěru a další spolupráci pro dobrou věc, které se tak vehementně a urputně s oddaností vám vlastní věnujete s plným nasazením jen proto, že reference na vaší společnost ve světě jsou tak obrovsky pozitivní a slyším na vás jen samou chválu.

                      Takže v neděli letíme na světové turné s orchestrem po Africe až po Japonsko. Naše první zastávka, neboli koncert světového významu bude v zemi Gabon, ve městě Libreville na Stade Complexe Omnisport. Koncert se uskuteční v úterý, tak se můžeme sejít tam a zásilku mi předáte, nebo ve středu přiletím za vámi do vaší společnosti, kde mi zásilku předáte.

                      Moje teleféní číslo je +420 974 851 7­00. Ale prosím dnes nevolejte, až zítra. Musím se totiž připravovat na koncertní šňůru a naladit si Stradivárky a sehnat kalfůnu abych si mohl promazat šmitec.

                      S pozdravem

                      Pavlos Stavros Ocholupulos

                      První houslista a hudebník všech žánrů

                      0 0
              • Goob  

                Dost podceňuješ aktuální úroveň sofistikovaných chatbotů.

                0 0
                • Pavlos_S1  

                  Tohle bylo někdy před dvěma, třema letama. Nějká vlastní zkušenost, že víš, že jsem něco podcenil?

                  0 0
                  • Goob  

                    Pracuju mj. pro firmu, která chatboty programuje.

                    „Podcenil“ ve smyslu, že chatboti už nereagují v holých větách typu „řekni mi o sobě“, „zajímavé“ atp.

                    0 0
                    • ronda  

                      Chraň bůch, že bych chtěl rozporovat úroveň chatbotů – vcelku nic o nich nevím. Ale spíš by mě to zajímalo ekonomicky. Takový chatbot, vývoj programu, programování, údržba, to nebude nic laciného. Myslíš, že by se pořízení a provoz vyplatil takovým čudlařům, co se snaží ulovit zoufalce na pohádky o dědictví ? Dost nejistý kšeft. Občas z nich vyrvou statisíce, ale určitě to není jak na běžícím páse, aby se do toho daly investovat miliony. Zvlášť v zemích, kde se kopou do zadku miliony lidí, schopných za pár dolarů sesmolit pár větiček.

                      0 0
                      • Barak  

                        Přesně. Vývoj něco stojí. Existuje, jak to nazvat, umělá inteligence, se kterou můžeš mluvit na urcite tam a nepozná, .že mluvíš s robotem. Ale těch prachu a lidi za tím…

                        0 0
                    • Pavlos_S1  

                      Možná jsou dnes chatboti na dost vysoké úrovni, ale jsou spíše programovány na chat s lidma co si hledají práci apod. Si tedy myslím. To co jsem zde dal, je jen úryvek, z celého románku a jsem přesvětčen, že to dopisování bylo spíše s černouškem, než s chatbotem. Ale, ať to bylo jak koliv, je mi celkem jedno, neb jsem se na nemocenské nějak zabavil, a to splnilo svůj účel.

                      0 0
        • Reaktor  

          Ty se mumsíš hodně nudit. :-)

          0 0
      • krabica  

        Mně fascinují ti ostatní, co tam házejí emailové adresy podvodníků. Zjevně nepochopili, že nejde o adresu, ale strukturu podvodných mailů a styl komunikace, k rozpoznání podvodu…

        0 0
    • Rubi  

      Nepoznat toto v 27 letech?! Vitej na internetu! :-)

      0 0
    • drood  

      PayPal používám už roky při nakupech po celém světě. Ale na tenhle podvod snad nemůže skočit ani prostoduchý prosťáček. Poslat někomu registrační údaje k čemukoliv…? Jinak podle názvu vlákna jsem myslel, že se jedná o organizovaný zločin a těch kupujících je celá mafie… :D I když vlastně to tak nejspíš je…

      0 0
      • kubad  

        nedávno bylo v novinách na to nějaká maminka prodávající kočárek skočila :(

        0 0
        • zdenek  

          Jj, byl tu na to odkaz. V jiném vlákně a dokonce snad i v tohmhle.

          0 0
    • Delkim  

      Legendární video o tom, když na ten spam reaguješ.

      https://youtu.be/_QdPW8JrYzQ

      A pokračování

      https://youtu.be/C4Uc-cztsJo

      0 0
    • Delkim  

      Co tohle? Mám mu poslat nějaký prachy, vypadá to dobře. Asi to zkusím.

      Přece jenom je to právník, ten by nekecal!!!


      Jmenuji se Mehment Osman Pisir, jsem advokát v tureckém Istanbulu. Potrebuji vaši odpoved, abyste s vámi prodiskutovali moji naléhavou potrebu dedice po mém zesnulém klientovi, který pochází z téže zeme, a nemá zjevného dedice. Vratte se ke mne, takže vám mohu poskytnout více informací o tomto návrhu.

      pozdravy

      Právník Mehment Osman Pisir.


      0 0
      • mirorek2  

        Hlavně se k němu prosím tě vrať!

        0 0
      • Smazaný účet  

        A bude se dedit :D

        0 0
      • Martin  

        Cože, můj tata že nebyl můj tata?

        0 0
      • krabica  

        Takový fajnový mail, ten potěší, mně pořád píšou jen holky ze seznamek a chcou mi posílat své fotky… :-)

        0 0
        • Esi  

          Tak to jsi na tom líp než ten úchyl dneska na muzeu, když ti holky chtějí posílat, šel jsem po schodech z přestupu a asi uprostřed jsem potkal týpka kterej měl kameru od telefonu namířenou pod kraťsy tak 16 leté slečny před ním, měla teda trochu odvážnější model kraťasů, tak jsem se ho slušně zeptal jestli to fakt myslí vážně, slečna to slyšela otočila se a hned mu jí z první plácla přes celou hubu, potom už jen smazal to video a v přátelské atmosféře jsme se rozešli každý svým směrem, alespoň někdy je mých 191cm a 100kg dobrých když na tom kole je to spíš překážka :-)

          0 0
          • Delkim  

            Tvl on tam točí Rychlý prachy a ty mu do toho takhle hodíš vidle..... :)))

            0 0
          • MnemonicJ  

            Nechápu, proč zdůrazňuješ těch 100kg a 191cm, když facku mu stejně musela dát ta 50kg týnka :-D Teda předpokládám, že taky neměla metrák, jinak by si jí ten týpek asi nenatáčel :-)

            0 0
            • Janes  

              Chtěl tím říct, že chlapům jeho rozměrů se špatně odporuje. Něco o tom vím, mám sice jen 185, ale v tom druhém rozměru má na mě Esi ještě co dohánět :-)

              0 0
            • Esi  

              Jo ta holka měla tak těch 50kg, ten můj rozměr je výhoda v tom že se většinou někdo kdo má 170cm a 60kg se mnou nechce prát. Jsem kliďas, kvůli takové kravině bych se s ním nepral pokud by si nezačal, potom bych se pochopitelně bránil, šlo mi v podstatě jen o to aby se nechoval jako prase. Mimo to, zítra jedu na dovolenou a to poslední co bych potřeboval je řešit nějaké předvolání pro podezřejí z ublížení na zdraví :-)

              0 0
              • MnemonicJ  

                Byla to sranda, snad jsi to pochpil… Nicméně si myslím, že pokud měl ten týpek všech pět pohromadě, tak by to smazal i jen kvůli té holce. Každopádně máš pochvalu, fakt jsem to nemyslel nijak zle.

                0 0
                • Esi  

                  nejsem vztahovačnej, o pochvalu taky nejde, jen mě takovej slizke kripl po ráno trochu nadzvedl. Ta facka co chytil byl příjemný bonus v podstatě stačilo to s jakým opovržením na něj lidi v okolí koukali :-)

                  0 0
                  • MnemonicJ  

                    Myslím, že ty pohledy okolí byly možná horší jak ta facka :) Ale kdo ví, možná je na to zvyklej.

                    0 0
                    • Esi  

                      No to doufám že to bylo horší než ta facka, myslím že každej normální člověk by se propadnul do země :), ale jak říkáš třeba je zvyklej

                      0 0
                      • Barak  

                        Normální člověk netočí mobilem zespoda 16 letý holky.

                        0 0
                        • jIrI___  

                          A normální (nejen) šestnáctileté holky nenosí takové sukně, které by točení zespodu vůbec dovolily :). Prostě se setkali dva exoti a stalo se co stalo.

                          0 0
                          • Goob  

                            Jojo, tenhle názor je čím dál populárnější. Má i jiné díly, třeba že stačí stát dál od nástupiště a nikdo tě pod vlak nestrčí. Nebo o bezpečí na délku natažené paže.

                            0 0
                            • Martin  

                              Však jo, štěstíčku nesmíš vycházet naproti a provokovat.

                              0 0
                          • Barak  

                            Jasně. A když ženskou znásilněj, tak si za to stejně může sama, protože se na frajera určitě vyzývavě dívala, že jo?

                            0 0
                            • jIrI___  

                              Líbí se mi tohle na B-F populární absurdní srovnávání :). Odpověď na tvou otázku – ne.

                              0 0
                              • Goob  

                                To není absurdní. To je logický závěr z toho tvého tvrzení o normalitě.

                                0 0
                              • Barak  

                                Tak se priste trochu zamysli, než napíšeš zas podobnou hovadinu.

                                0 0
                          • Smazaný účet  

                            Bože :-D

                            0 0
                          • AleZ80  

                            Jak říká kamarád, v létě by měly být trestní sazby za znásilnění snížené na polovinu. :-)

                            0 0
                          • Smazaný účet  

                            Co je a co neni normalni rozhodujeme my, ..... !

                            0 0
              • 01carbon  

                si prave pripravil krabicu o video od „holky ze seznamky“

                0 0
                • Esi  

                  No tak to se omlouvám to mě opravdu nenapadlo :-)

                  0 0
                  • krabica  

                    Vidíš, nepřemýšlíš co děláš, a pak to tak dopadá… :-D Video ještě žádná nenabídla, zatím samé fotky:


                    Ahoj, léto se nekompromisně blíží a já si ho plánuju pořádně užít. Ale znáš to, ve dvou je to vždycky lepší.

                    Nechceš mi dělat letního kamaráda? Když to bude klapat, tak klidně i podzimního :P

                    Nehledám nic vážného, prostě někoho, s kým si můžu užít, jít zapařit a strávit příjemné chvilky.

                    Nebudu stíhačka, co tě uhání na každém kroku, prostě jen hodně dobrá kamarádka s výhodami. Co ty na to?

                    Nebývám skoro vůbec na emailu, mám teď brigády a když mám volno, radši jsem někde venku, ale mám profil na seznamce www.letni-seznamka.cz, jsem tam jako Naty24, mám tam i fotky a mám to i v mobilu, tak víc odepisuji.

                    Budu se těšit, až se ozveš :-) Měj se krásně

                    Naty


                    It is amazing!

                    I am happy that I have found you on the web!

                    I would like you to be mine but not forever:)) just for a night.

                    My body has to be in somebody’s hands.

                    See my nudes!

                    http://www.bontapiu.it/…7/s108hq.php?…


                    Ahoj,

                    promiň že píšu až teď a hlavně doufám, že píšu správně, protože jsem si tvůj mailík někde poznamenala a už to nenašla, a ani ten původní seznamovací inzerát :( Snad už nepíšu pozdě :((

                    Chtěla jsem ti poslat nějaké fotky, jenže mi to nejde přiložit, prý je to moc velké či co, ale normální fotky z telefonu tak nevím.

                    Prosímtě mám udělaný profil tady na webu hledam-partnera.cz, jsem tam jako Martinkax26, buď mě najdi nebo já si tě pak přidám jak se zaregistrujš, mám tam nahraný všechny fotky.

                    Budu moc ráda když se ozveš :)

                    pa, Marťa

                    0 0
                    • Esi  

                      No ty jsi na roztrhání :)

                      A teď jsem ti ještě zavařil když víš že ty fotky ti vlastně chce posílat starej slizkej chlap, teda tak starej nebyl asi 50 :-)

                      0 0
                    • NDP  

                      Ahoj

                      0 0
          • MatS  

            Taky jsem ve vagonu metra potkal jednoho typka, co nic netusici slecne tocil fotakem pod sukni. Peknej umastenej slizoun, ale fotak celkem drahej. Tak jsem mu slusne nabidl, ze ho vyhodim na pristi stanici, kdyz toho nenecha. Zrudnul a dusoval se, ze on nic a na pristi stanici zmizel.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.