NOVÉ TRATĚ - POVOLENÍ OD MĚSTA

7 nepřečtených
  • MedyX

    Zdravim B-F,

    mám jeden dotaz ohledně jednání s městem o zakládání nových tratí. Jsem z Pardubic a jediné místo, kde se dá trochu užít sjezdu je Kuňetická hora kde už pár sjezdů založených je. Problém je, že těch pár tratí (cca.3) rychle přestanou bavit a navíc člověk vidí cestou dolů i další možnosti pro trasu, kde ale bohužel roste samé křoví a nebo je naházený bordel..

    Proto se chci zeptat, jestli už někdo podobný projekt nerealizoval a případně o radu na koho by jsem se měl obrátit v městkém zastupitelstvu, případně na jaké komplikace by jsem se měl připravit budu-li chtít se do něčeho podobného pustit.

    Díky za každý podnět a radu.

    bikování sláva, nazdar! …už je tu :)

    0 0
    • drtyc  

      podle katastru to vlastni kdo? jestli je to vubec starost mesta a neslo by to dohodnout s majitelem?

      http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ v levy odkazy v kolonce mapa a hodne stesti v doklikani se na spravnou parcelu.

      0 0
      • MedyX  

        dik..snad se povede :) ..jinak nevim kdo vlastni primo zriceninu Kunka..dojdu se asi zeptat na magistrat abych alespon vedel s kym pripadne jednat..

        kazdopadne dik za help..

        0 0
        • obda  

          Kurnik, vzdyt to v tom katastru vsechno mas. KU Ráby 737194, parcela např. 162/1. Nech si http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…Parcelu.aspx tady zobrazit mapu. Najdi ty spravne parcely a zadej je do te same stranky.

          0 0
          • MedyX  

            tak to je dobrý..jsem v práci, takže jsem to ještě neprojížděl…mrknu na to večer doma.

            0 0
          • drtyc  

            na ty prehledovce cele CR priblizit nejak prumerne daleko od lokality. potom zaskrtnout dole ortofoto, at se da hledat podle fotky terenu a ne obrysu pozemku i kdyz tam si obcas clovek taky domysli cesty …

            no a potom prepnout dole na talcitko „i“ vedle pazoury a klinout na pozemek… teda po presnem zazoomovani vypnout zase to ortofoto a proklikat tim ickem pozemky. melo by to otevrit v dalsi zalozzce nebo novym okne bez nutnosti cokoliv nekam prepisovat a vkladat.

            0 0
    • Kubiczech  

      Napiš, jak si dopadl. Eventuálně rád přiložím ruku k dílu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.