Extrémní Brdy - projetí trati (sobota 9.8. 2008)

43 nepřečtených
  • ydaho

    Ahoj, zítra jedeme projet trať Extrémních Brd před závodem. Kdo bude mít chuť, může se přidat. Sraz 9:00 h na Barranďáku (Smíchovská strana).

    Pojede se nezávodně, ale svižně. Celkem cca 140–150 km i s cestou na trať. Návrat ideálně do stmívání.

    Průvodce nejlepší jede :-)

    0 0
    • Gung-Ho  

      no nebojim se, že zabloudim…ale nevim jak to sfouknu s tou rýminkou:-)))

      0 0
      • Gung-Ho  

        Mejdny sem s rýminkou sfouknul v kotli…tak bych měl i ty eXbb vydržet:-)

        0 0
        • treatt  

          Tentokrat jsem Te ale nepotkal, je fakt, ze tenhle kotel byl preci jen vo fous vetsi ;-)

          0 0
    • SNAIL  

      Jedu taky, snad nebude pršet a vyjde nám počasí.

      0 0
      • ydaho  

        právě na to koukám, dopledne by ještě mohly být přeháňky. Snad to bude ok.

        Jinak náhradní duše už jsem si barevně označil, tak tady zdržení nehrozí :-)

        0 0
    • fousek  

      V kolik budete v Letech?

      0 0
      • Gung-Ho  

        Většinou až do Let nezajíždíme a bereme to nahoru na hřeben rovnou ze Všenor…stoupání je to úplně stejný, jen si uštříme těch 5km po nudný rovině po asfaltu do Let. Takže bych to viděl bud tak, že bys zajel do Všenor ke Zdence, tam bysme mohli bejt tak v 9:45–10:00 nebo bysme se sešli těsně před vrcholem, jak je ta vracečka při stoupání z Let. Jak se to asi o 170 stupnů zalomí doprava a jede se po tý široký lesní cestě s kanálkama..tak tam bysme mohli bejt tak nějak +/- kolem 10:15.

        Pokud sis nezměnil mobil, tak na Tebe číslo mám…na mě je pro jistotu tohle: 603 810 844, tak si kdyžtak brnkni…čau zejtra:-)

        0 0
        • fousek  

          OKi u Zdenky to znam:-) a tam to napalim asi po silnici, takze bych tam moh bejt v tech 9:45 nebo driv, mobil mam porad stejnej a tvoje cislo mam. Kdyby se mi z nakyho duvodu nepodarilo vstat nebo nechtelo jet tak poslu do 9:45 sms ze nejedu

          0 0
          • Gung-Ho  

            Fajn…až dorazíme ke Zdence, tak Ti brnknu…samozřejmě pokud už nás tam nebudeš vyhlížet:-))

            0 0
    • fil  

      ja se totiz bojim desne rad. Jedu jeste s kamaradem, ale nevim jak by hlasoval, myslim, ze by se pridal ke Gung-Hoovi

      0 0
    • Thapsus  

      Ten klik na mé kolonce v anketě znamená nejedu. Jsem po dovče, tudíž zesláblý, líný a vypasený. Zítra si dám pouze silnici do Kolína  a na víkend si přivezu Vilmu. Z toho vyplývá, že neděli si dáme nějaKOU rekreační vyjíždičku, jako Okoř, nebo Karlštejn se zpáteční cestou podél vody. To jen kdyby někdo měl zájem se přidati a s námi poklidnou neděli stráviti.

      0 0
    • ydaho  

      protože mi dneska někdo ukradl v práci peníze na nový tretry, jdu bastlit vteřinovým lepidlem podrážku a bude zítra veselo

      0 0
    • fil  

      Sice jsem se jiz omlouval po telefonu, ale i takto, pardon. MOralka po rannim desti klesla pod bod mrazu, k tomu naprosto nevhodne plaste a absence blatniku … jsem to zabalil :O(

      Jak se vam jelo?

      Vzhledem k predpovedi pocasi na nasledujici tyden, bude asi zavod peknej masakr :O)

                
      0 0
      • Meduza  

        Kecy jsou na ho*no :)))

        Jel jsem bez blatniku a f pohode.

        Krasnych 140 km a nastoupano 2450m

        0 0
      • Gung-Ho  

        Nakonec to bylo naprosto super. Blatník sem nakonec měl jen já a jen zadní…a potřeba skoro nebyl. Rozhodně to šlo bez něj naprosto v klídku. Pravda je, že to ráno bylo dost o morálce, ale nakonec se udělalo celkem pěkně, takže fakt super. Pravda je, že díky Ydahově rozlomený botě sme ankonec jeli prakticky jen „průvodci“:-))…čest těm co nemaji trasu dokonale zmáklou zachranoval jen Fousek, který se přidal ve Všenorech, tudíž na startu a po poctivém dvojím obětí Plešivce (asi po dvou třetinách trasy) se vydal navštívit babičku…doufám, žes ji od nás pozdravoval:-)) Mimojiné, jel fakt skvěle…doufám, že příští tejdne nevyměkne a nastoupí na start!

        0 0
        • fousek  

          Hehe, no jak sem se od vas odpojil tak po 20m prazdny predni kolo, vubec nechapu od ceho (asi bozi trest). Od babicky sem jeste dojel na Otmicskou horu a pak domu takze me tacho ukazalo 118km prevyseni 2000m +/- autobus.

          Cesta do Vsenor byla v tomto sledu: doma pod mrakem nad Hostomicema svetlo, tak sem vyrazil, Skripel -mokra silnice (rikam si no neva pojedu pomalu mam dost casu, ani nebudu nahozenej), Vizina -zacina prset (premejslim jestli se nemam schovat do zastavky, ale to bude jen lehka prehanka), za Vizinou -zacina prset celkem dost (tacho ukazuje ze sem na puly cesty takze je jedno jestli pojedu domu nebo do Vsenor), Svinare -chcije stale stejne a nalevo i napravo to vypada ze tam chcije jeste vic (rikam si ze sem blb, ze nikdo nepojede, ale dojedu do Vsenor a bud si zavolam odvoz nebo pojedu domu stejnou cestou), Vsenory -neprsi, volam jestli se jede a zdimam ponozky a rukavice a koukam ze v hotelu maj az od 11.

          No jinak to bylo dost dobry (az na sterkovou cestu pred Cenkovem, ktere chybi jen malo od kameneho pole) a kdyz sem se vracel tak sem mel uz jen vlhko v botach, babicka byla pozdravovana.

          0 0
      • SNAIL  

        Ráno, když jsem vyjížděl do regulérního deště, se mi taky moc nechtělo, ale řekl jsem si, že nemůžeme zklamat ty, co si to chtěli projet (my už tu trasu známe dost dobře). Nakonec se ale udělalo krásně a vůbec jsem nelitoval. I to tempo bylo pohodové (takto v klidu jsem snad Bike Brdy ještě nejel). Blatníky jsem nevezl a ani nebyly potřeba. Dokonce se mi povedlo nedobrovolně vystoupit přes řidítka, ale bylo to v pohodě :-))) Oběd v Jincích byl výborný a bylo toho hodně, prostě to celé nemělo chybu :-)

        0 0
        • karf  

          potrebovala jsem si to taky projet, ale zrovna v so jsem jela silnic. zavod, ocekavam to daleko technictejsi a tudis tezsi, nez Salzka, jsou tam nejaky prekvapka typu vracecka na konci sjezdu a pod. ?

          0 0
          • Beeda  

            jj stekaci plot, bludny koren, halounsky brake, to vse jsou mista ktera je doba mit najeto:-)

            0 0
            • ydaho  

              to mi řekni, co ty máš furt s tim „štěkacím plotem“  ? :-)

              kterej je navíc uplně jinde a jmenuje se úplně jinak :-)

              0 0
              • Beeda  

                pro me jsou Brdy tak trochu jako Stinadla, tak se nediv:-)

                0 0
                • karf  

                  me teda nezastrasite, me ne, kdyz to nebudu mit najeto, tak to holt budu mit proleteno :-) a nemyslim tim, jako P. Kottova, od slova vylet – vyletet a uz me tu nikdo neuvidi

                  0 0
          • McBlacky  

            myslím, že jediný kde se vyplatí nepolevit v pozornosti je druhý sjezd Plešivce. V táhlé levé se odbočuje na singlík. Dá se tam jet docela rychle, přestože je to hodně kamenitý koryto a jak jsi zabraná do pilotáže, lze odbočku přehlédnout.

            nic dalšího mě nenapadá

            0 0
            • Bulda  

              bazina fuc, kuchynka fuc, misto koryta potoka cesta od bagru …uz to neni co to bejvalo :)) tech par sutru, koreny a brod to nezachrani :)))

              0 0
              • SNAIL  

                To máš pravdu, navíc se nejezdí už ani Kazatelna, ale naštěstí si to na vyjížďce dáváme všechno :-) Kuchyňku nesmíme vynechat. Hrozná škoda je té „bažiny“. Navíc tam teď navezli nějaký nový makadam a je to tam ještě více o proříznutí pláště.

                0 0
            • fousek  

              Tahle leve? me to moc tahly nepride a kdyby tam nebyla ta odbocka na singl tal by se tam dalo jet jeste o dost rychlejs:-)

              0 0
              • McBlacky  

                no je taková protažená v druhý části mi přijde.

                píšu to hlavně proto, že tam loni dost lídí zabloudilo, protože to v kudle přelítli a pak se dole ve Lhotě divili kde jsou :)

                0 0
                • fousek  

                  Me nikdy moc tahla neprisla, ale to je jedno, nejhorsi na ni je prave ta prerusena hrana najezdem na singl (samo kdyz se odbocuje na singl musi se tam jet o dost pomalejs) a za prerusenim uz ta hrana neni tak vysoka, takze pokud by se to jelo fakt na hrane tak je zarucenej docela peknej vylet do lesa, ostatne, ja sem to ted taky o par metru prejel. Asi by si to zaslouzilo treba mliko nebo poradatele, i kdyz bejt poradatelem tak bych tam dobrovolne nesel

                  0 0
                  • SNAIL  

                    Ono těch míst kde by se dalo přejet je víc, ale to by musel stát pořadatel všude. Holt se musí koukat po žlutých šipkách kudy se jede. Značené je to myslím dobře.

                    0 0
            • karf  

              diky, ukladam na hardisk a pisu za usi :-)

              0 0
    • Beeda  

      nj projizdka je hezka , ale co v sobotu, kdo tam bude?  jedu detskou 63:-)

      0 0
      • Jenda  

        tak predpokladam ze bude pritomna bourka, sem tam nejaka kroupa a destova prehanka, osobne se dostavi asi i bahno se svymi kamarady srackami. jen tak nejak doufam ze alespon padajici stromy a blesky budou fandit na trati z povzdali.

        No a jinak jedu a Karf taky:-)

        0 0
      • SNAIL  

        Co to že nejedeš 100 zařazenou do ČP?

        0 0
        • Beeda  

          nezapada mi to do planu, potrebuju jen neco kratkeho, rychleho, jel jsem ted 3× +200km silnice, a pristi tyden etapak v krkonosich…

          vlastne ani tu kratkou trasu nemusim, ale zrovna se mi hodi a je to blizko:-)

          0 0
      • jecnak  

        Dopingova kontrola? :-)

        0 0
        • Beeda  

          s licenci ti je jedno jako trasu jedes…muzes jet trasu B v metru a uz mas povinost jit na kontrolu kdyz te tam vyzvou… :-)

          0 0
      • karf  

        JDU panskou :-)

        0 0
    • mathasek  

      Jááj že neuhodneš co sem čet v nadpise? :D extrémní prdy :D už sem se zděsil co to zas bude za vláko :D no nic :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.