Ahoj, povedlo se mi znicit stavajici Fox (vidlici viz. foto) chci poradit jakou novou na kolo v profilu, koukla jsem na epikona TT, Rebu je jak jsem cetl jednoduche predelat na 120 mm, nejake jine navrhy? cena cca. do 10.000. Diky za rady!
Ahoj, povedlo se mi znicit stavajici Fox (vidlici viz. foto) chci poradit jakou novou na kolo v profilu, koukla jsem na epikona TT, Rebu je jak jsem cetl jednoduche predelat na 120 mm, nejake jine navrhy? cena cca. do 10.000. Diky za rady!
jooo a aby to byla verze pro 9mm RU at nemusim kupovat naboj atd:D
A nevyplatilo by se spíš vyměnit vnitřní nohy?
no vychazeji take kolem 10–12, udajne…
to rozhodne ne!:)
hledal jsem je ale nikde nenasel.
myslim, ze cca kolem 6tis. Ale vzhledem k tomu, ze je vydrena vidle, pocitam ze prdel na udrzbu a dojezdil do mrtva… Timpadem bude nejspis i vnitrek v hajzlu…
Takze resuscitovat vidli treba na zimaka ano, ale bez koupe monobloku kluzaku a krku…
njn, kdyz se nedela udrzba, to je pak tezky…:)
Takze asi bych doporucil pevnou:)
Reba 2015 se dělá i v provedení 120mm na 9mm RU. Kupoval jsem na bike24.de.
Ta je k nicemu…musi se mazat,on potrebuje bezudrzbovou
no uplne jsem to neflakal, ale je pravda ze jsem tomu moc driv nedal. Jsem ale jiz poucen a to celkem draze:D tak se daji sehnat nejak ty nohy za rozumny peniz??
nedají
jak jsem psal, jen koupe novych nohou ti to nevyresi… Jsou dost drahy, tusim kolem 6tis. Lepsi bude nova vidle…
A tuhle si zresuscituj treba na zimaka…
ok, diky za rady! a kdyz vymenim olej, stiraky atd. nebude to tect??
mam vesteckou kouli?:))
osobne bych udelal celkovou rozborku, oleje samozrejme, stiraky a pak uz jen doufat… ale vypada to vylesteny, takze by to nemuselo uchcavat, ale kdo vi…
Spis by te mel zajimat vakl a probrouseni/pevnost nohu, futra..s ostatnim se da zit a hodne mazat,uz budes jezdit po duralu
vakl to asi trochu bude mit, ale na zimaka dobry…
nemá smysl se v tom hrabat, ve vnitř budou nohy více zmasakrované. Pouzdra budou taky v hajzlu.
Vyměnil jsem Foxe za Epicona TT a naprostá spokojenost. Kupoval jsem ho letos na jaře, jednou za čas doplním mazací olej podle návodu, při objednání zadáš svojí váhu a vidli dostaneš naladěnou. Fox byl mnohem tvrdší, Epicon je pro mě pocitově o dost příjemnější.