• v-design

Mám kolo L.P. Zesty carbon cca 2011 do kterého se vlezla kola 27,5, kolo je o trochu vyšší ale s excentrickýma vložkama do tlumiče to není tak hrozné. Bohužel vidlice již má mnoho za sebou a ani Milan ji nedokázal pořádně zprovoznit. Potřebuji novou vidlici. Nejlépe stejný zdvih (140 ) aby se do ní vlezla 27,5 2,35 a klasická hlava. Varianta pouze fox a nebo epicon TR na 27,5. Proti suntourum nic nemám ale přeci jen fox na takovém kole vypadá lépe :-). Pro epicon. více místa u korunky (možnost namontovat blatník) proti. pravděpodobně o trochu vyšší, a je to suntour:-)

Fox: Pro vejde se i var. pro 26 kola. pravděpodobně nižší než Suntour.Proti. nikde nemohu najít vidlici s 1 1/8 krkem. resp. mohu ale 20 za ni nedám.

Další varianta koupit jinou spodní hlavovou misku a dát tam tapered. Bojím se ale zvednutí kola jestli se s tím ještě bude dát zatáčet.

Otázka. Existuje někde tabulka popř. kde najít valikosti vidlic? (osa – korunka) NIkde to nemohu najít.

Z dalších variant by se mi líbil kupř Metoc, fox 34, pike atd. tam ta výška už ale asi bude drsná…

Děkuji.

0 0
    • v-design  

Ještě bych doplnil. http://www.koloshop.cz/…ce-2013.html toto je ještě skladem. Nechci ale talas. float by mi stačil citlivost, další blbina co se může po.. a stejně ji nevyužiji.

0 0
    • v-design  

Do divilla se také vleze 27,5 ? Bose na tomto kole vozil i Voullioz( nebo jak se píše) nevýhoda bose.osa 2 cm musel bych přepletat cena víc jak 20 000. A co Cr a její servis?

0 0
    • dr nick riviera  

ahoj

mam epicona 2013 x2 26 palcu, ale s konickym sloupkem

„zbavuju“ se ho, ma asi 3000, je ted po generalce

kdyby nahodou:-)

0 0
      • kubad  

tam vleze 650B kolo?

0 0
        • dr nick riviera  

to nevím, nezkoušel jsem, ale podle zakládajícího příspěvku to vypadá, že už 650B kolo do 26 vidle tazatel zkoušel – je tak?

0 0
          • v-design  

Ano vozím 650 ve foxu 32 (na 26 kolo) který má vetší „podkovu“ u RS bych ale určitě neuspěl. Myslím že i do epicona se nevejde 650 2,35 :-( Bos je krásnějl ale to by mi doma asi neprošlo (tak drahá vidle :-)

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Muraj238  

Ahoj. Měl bych na prodej vidlici Fox Float 32 CTD Evolution, 27,5", zdvih 140 mm, tapered hlava, 15 mm osa. Přišla s novým kolem, jezdím na ni (zatím má najeto asi 400 km – takže naprosto jako nová) kdyby se mi ji podařilo prodat za nějaké slušné peníze, připlatím si na Pika.

0 0
    • v-design  

Díky za nabídku. Bohužel mám klasický 1 1/8 krk. Pokud bych řešil redukce šel bych do 34 nebo mattoca.

0 0
      • Muraj238  

Zkusit jsem to musel. :-) Kdyby sis to náhodou třeba rozmyslel, dej vědět na e-mail.

0 0
    • v-design  

Jj díky.

Otázka 2 . nemá někdo doma Foxe 34 talas na 26 kola že by mi změřil Osa- krček ?

Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.