• Psonaysz

    Zdravím bikeři, po dlouhém vybírání jsem si nakonec vybral Scott scale 50 2010. http://www.kolasmichov.cz/…50–2010.html?…

    Jaký máte na toto kolo názor a popřípadě zkušenosti.

    Nebo v této cenové relaci koupit jiné? (jaké)

    0 0
    • AleZ80  

      Pěkný, taky jsem ho měl v užším výběru, ale cena nespadla tam, kam jsem chtěl a tak jsem nakonec vzal Gianta XTC2. Za 24 už bys možná mohl sehnat něco ještě o chlup lepšího. Cenovka 21 by tomu Scale slušela víc.

      0 0
      • Psonaysz  

        A jak s ním jsi spokojený? ..

        0 0
        • AleZ80  

          Jestli myslíš s tím Giantem, tak si chrochtám. Dal jsem na něj Hope kotouče, tyhle kola + X-King RS pláště a jede to jak namydlenej blesk.

          0 0
        • bochov  

          Ja ho mam již dva roky a jedine jednou netěsnila vidlice a podruhe popraskal vyplet u zadniho kola jinak jsem s nim spokojeny,ale koupil jsem ho ve slevě a stal 21t.

          0 0
          • Psonaysz  

            Tak paráda.. a kde jsi ho kupoval ? :-) asi nikde takova akce nebude ted..

            0 0
            • bochov  

              Pred dvěma lety v Jump sportu ve Frydku.

              0 0
              • petrbw  

                tak to buď rád, že jsi nemusel nic reklamovat.V jump sportu nekupuji NIC.Paní vedoucí řeší reklamace opravdu „nestandartně“.

                0 0
                • bochov  

                  Nevim zatim jsem s nimi neměl problem i když většínu dílu nakupuji na Kup kole.Co tam akorat chodim tak s brzdama a v pohodě.

                  0 0
                  • petrbw  

                    tak to jo.Reklamace tam fakt řeší hrozně…teda spíš neřeší.

                    0 0
                    • bochov  

                      Mohl bys uvest nějaky priklad ,nebot si chci koupit ještě silničku at vim díky.

                      0 0
                      • petrbw  

                        Nechci tě odrazovat ale kamarád reklamoval prasklou zadní stavbu na scottu a když si po měsíci nevyřízené reklamace přišel pro peníze tak vedoucí řvala jako že je vychcánek a podobně.Jako by to byla jeho chyba.A Druhý kamarád tam reklamoval po pár měsících závodní lake protože se mu totálně rozsypala podrážka a vedoucí tu reklamaci vyřídila tak, že prý dodavatel říkal že to není vada a tak ať si trhne.Přístup hrozný, urážky a kecy.Snažil se s nima slušně domluvit a bylo ještě horší.Prý je vyčůránek a tak.Nakonec boty poslal do Zlína soudnímu znalci a ten jasně napsal že se jedná o výrobní vadu podrážky a s tím tam znovu šel.Chtě nechtě to musela vzít na vědomí ale peníze pořád nemá.Tak čeká, jak to dopadne a je rozhodnutý jít až k soudu.Ale prodavači jsou dobří, poradí a všechno.Ale já tam po tomhle nenakupuji.

                        0 0
    • Marah  

      Mám ho a naprostá spokojenost. Vyměnil sem řetěz a spd-čka a už mi na něm nic nechybí. Za mě doporučuju

      0 0
    • kohoutmike  

      Zdravím – tak já mám Scale 50 model 2009 a asi jsem pro své ježdění nevybral moc dobře – zpočátku samozřejmě nadšení – nahradil jsem jím Kellyse, ale po nějaké době a bohužel se s tím trápím doteď – problémy s posedem … Najedu 50 km a začínají mně tahat záda, všelijak se na kole kroutím, zkoušel jsem různě nastavovat posed, vlaštovky mám takové, že mám strach že když více foukne uletím :-) . ALe jinak co se týká samotného kola – jednou mi zpočátku netěsnila vidlice, jinak bez jediného problému. Takže pokud nemáš 2 metry jako já nezbyde než kolo doporučit – já už teď koukám po něčem pohodlném a celopéru :-). Ale ber to jen jako názor ryzího amatéra, kterého ježdění baví a doslova mně sere jak mně posez na vyjíždce začne limitovat …

      0 0
      • AleZ80  

        Model 2010 je líp osazenej ( hlavně má lepší vidli ). Samozřejmě se musí počítat s tím, že Scale má poměrně dlouhej ( závodní ) posed.

        0 0
        • kohoutmike  

          Jo jo a to je asi můj problém – posed jsem tak nějak neřešil a teď vím, že jsem měl, opravdu nemám závodní ambice a tohle je kolo je geometrií evidentně má – to já opravdu chci teď něco kde vydržím šlapat v pohodě a nebudu pokaždé při zpátečních cestách trpět :-)

          0 0
          • mandel  

            vidíš já ho mám taky, konkrétně v XLku a ta geometrie mi přijde naprosto úžasná :)

            0 0
            • kohoutmike  

              No věřím, kdyby mi bylo 16 jako tobě a ne mých skoro 37 taky bych byl určitě spokojenější se sportovnější geometrií a neřešil nějaký posed, kdy trpí moje sportem léty zhuntované tělo :-)))

              0 0
              • mandel  

                Jasně, to chápu, taky šetřím na fulla na celodenní výlety. Scale je opravdu sporťák :)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.