• RSV

    Zdravím, nevíte někdo o nějakých polo/orientčních mataronech, které se u nás jezdí?? Ideál Beskydy, Šumava, Jeseníky, Krkonoše.

    Díky

    Anketa: Jaký jsi jel nejdelší maraton??

    2x
    7%
    13x
    43%
    12x
    40%
    0x
    0%
    2x
    7%
    1x
    3%
    0 0
    • McBlacky  

      na Šumavě se jezdí Javor – pořádá to triatlon klub klatovy myslím. Přes 100km, trasa stálá ale neznačená, jediný checkpoint je Javor.

      v Beskydech se jezdí Drtič. Pořádá cykloart. trasa proměnná, volitelná, neznačená jsou na ní checkpointy tak 6–8.

      trochu extrémnější je Loudání. trasu se dozvíš na startu, bývá to tak kolem 550km. Je pevně daná s checkpointy cca 50.

      0 0
      • Honzyn  

        Mne pripada poloorientacni polovina domacich pulmaratonu i maratonu:-)Treba „mistrak“ Beskyd Tour MTB pred 3 lety-zabloudil i Kopka:-(Loni jsem zakufroval na 4 z asi 8 domacich zavodu…zajimave,ze treba v Rakousku na Salzu se mi to nestalo,tam to snad ani nejde.Drtic je krasny,narocny a furt tam prsi:-(

        0 0
      • karliner  

        Ještě by tam asi patřilo těch Kopkových 1000 mil Trans Czechoslovakia.

        0 0
      • marios  

        Javor (byly to dvojice) už se bohužel nejezdí po úrazu jednoho účastníka asi před 2 roky. Ale myslím, že trasa nebývala jen o 1 c.pointu.

        0 0
        • McBlacky  

          škoda, jednou jsem to chtěl jet. Znáš to: až bude čas :)

          0 0
          • marios  

            Každý podzim jezdíme soukromý „tajný závod“, kdo dá nejvíce Šumavských vrcholů – start je z Hůrky u Prášil v 10:00, cíl do 16:30 tamtéž(Další body se dohánějí pitím do půlnoci). Letos na jaře jsme chtěl udělat trošku delší verzi: Špičák od 6:00 až 22:00. Měl jsem v plánu 10 vrcholů:

            Pancíř, Můstek, Prenet, Ostrý, Javor, Falkenstein, Roklen,Luzný, Poledník a Špičák. ALe v pátek jsem na lyžích zlomil klíční kost, tak to nechám minimálně po Králi, snad to zvládnu ještě jako trénink před Saltz.

            0 0
            • McBlacky  

              plán solidní!

              ale to už je spíš hec než závod. Protože logicky pojedeš nejrychlejší cesty=moc si nazabajkuješ, jen budeš hodiny rubat asfalt a šotolinu.

              klička zamrzí, znám :/

              když to jde dobře, dá se po pár týdnech jezdit a po 2mesících závodit. držím palce. Na Salz budeš v kupě – pokecáme po cestě, čas bude :)

              0 0
              • marios  

                No asi to pojedu to sám, maximálně přiberu místní kámoše na části trasy. Na Saltzu Ti asi dlouho nebudu stačit, jestli teda nebude forma jako předloni.

                0 0
        • royal  

          Javor nebyl ani tak moc orientak, sice jsi dostal mapu a jelo se ve dvojici, ale trat byla vicemene znacena (znackama z Krale Sumavy).

          4 checkpointy + Javor.

          Jel jsem to jenom jednou, ten posledni rocnik, a ten se holt trochu nepoved – 2 zraneny (jeden pod Javorem, vrtulnikem do nemocnice; druhej par km pred cilem, v nepozornosti najel do odstavenyho kamionu), takze se ani nedivim, ze to dalsi rok neporadali…

          Ale jinak to bylo opravdu supr vec, taky tam byl kluk co snad namotal prehazku cestou dolu z Javoru, a stejne tech 60 km dobeh + svez se na stangli s holkou co s ni jel ve dvojici!

          0 0
    • prvniodkonce  

      toto doporučuju, snad bude tedy 2011, ale myslím, že jo.

      0 0
    • jIrI___  

      Valašský orienťák na horském kole na Horní Bečvě. Ale je to spíš akce místního charakteru, nic velkého, ale za to v pěkné krajině.

      0 0
    • Dan.45  

      využiju tohoto tématu, nevíte jaký se jezdí maratony v Jeseníkách, krom toho Leštinskýho;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.