• Lada,s

    Jel někdo tento maraton? Mám to „za humny“ tak přemýšlím že bych jel, tak by mě zajímaly nějaké reference a postřehy :-)

    LINK http://www.cezmtbmaraton.cz/

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • fabio  

      Jel jsem ho loni poprvé a co k němu říci. Vzhledem k tomu že je na začátku sezony a člověk nemá ještě moc najeto tak jsem ho pojal jako dobrej trénink.

      Jel jsem delší trasu 60 km s časem 2:32 hod … a to jsem „hobýk“.

      Z toho plyne že jde spíš o rychlejší trať. Vítěz jel za 1:50 hod.

      První část vede po polních cestách, potom následuje trasa kolem řeky Oslavy, dále asfaltový výjezd z Vanče do Pyšela a Studenec a potom zpět po polních rovinatějších cestách zpět do Třebíče.

      Tak si takhle.

      0 0
    • miche  

      Jel jsem oba dosavadní ročníky a postřeh … nemá to cenu (kdybych nebyl třebíčák tak to nejedu), startovný letos už je fakt prdel … Trať je o ničem, je to jen sprint na krev (full HT nejvhodnější kolo :-) Doprovodný program nula nic prd, na jídlo se člověk musí přesunout, takže dojíždějící remcaj, nevědí kam s kolem apod. … Abych jen nehanil, sprchy jsou dobrý :-)))) Takže letos jsem řekl dost a nejedu :-) Není to maraton, tečka.

      0 0
      • fabio  

        Co se týká toho zázemí tak přesně jak říkáš.

        Na jídlo se musíš dopravit asi 2 km jinam do restaurace a doprovodnej program spíš –1. A to startovné na místě 500,– tak to je mazec.

        0 0
        • miche  

          A proto je lepší, když člověk trvá na „závodění“, jet na Šelu, nebo jako my tady, naplánovat pořádnou celodenní štreku s pivkem po cestě (skoro zadara :-)))))))

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.