• Buf

    Na letošním Sport LIfe 2008 a Bike Brno 2008 je součástí doprovodného programu promítaní filmů z bikemaratonů a etapáků. Přijeďte se podívat na premiéry filmů  z Šely, BeskidyMTB TRophy, Bikechallenge, a  Malevil Cup a Sudety. Promítneme i film z letošního MS v Bikemarathonu z italské Vilabassy. Přijďte načerpat inspiraci kam vyrazit příští rok s novou MTB technikou. Více na : 

    http://www.bvv.cz/…/JSMD-7KRRG8?…

    0 0
    • Zerocool  

      proč to nedáte i v sobotu?, je to škoda, hodně lidí tam jede právě na sobotu a večer zpátky domů…

      0 0
      • karliner  

        a proč ne i v pátek?

         
        0 0
        • Buf  

          Bike Brno jako součást Sport Life je jedna z největších akcí cyklistiky  u nás. Já jsem rád , že jsme se vůbec vešli do programu. Neděle není ideál, výstava je čtyři dni. Snad si najdou cestu na nedělní promítání alespoň místní bikeři z Brna. Kdo by chtěl stíhat vše tak tam musí být čtyři dni ( Bike konference, závody, filmy, vyjížďka s GF atd.) Na druhé straně je asi lépe, když je to o víkendu než ve všední den, kdy je Sport Life určen pro obchodní jednání a oficality s pozvanými osobnostmi. Snad se to uchytí a příští rok se bude promítat více MTB filmů a ve více dnech. Bude záležet i na tom jaký bude zájem. Pořadatelé BVV řadu dalších doprovodných akcí do programu ani nezařadili.

          Pokud tam v neděli budete tak přijďte na premiéry filmů do kina. Promítat se bude každý den i na stánku Aleše Procházky, (ale jen na obrazovce v malém) kde již tradičně mají bikemaratonci své zázemí na brněnské výstavě.

          0 0
    • Howgh  

      já tam přijdu

      0 0
      • Buf  

        To bude pocta ! Zrovna včera jsme tě pomlouvali u Fogla … jak drtíš bikemaratony…

         
        0 0
        • Howgh  

          ty závody jsou docela zábavný.  Už se těším na jaro.

          (s tím „bude pocta“ opatrně. Nedávno mě tak zprdli , že nejsu skromnej , na nakole.cz (téma sport-Life  – blízko konce diskuse ) že by ode mě nevzal pes kůrku chleba.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.