• merlin111

    ahoj, rozhodl jsem se zacit zase po letech jezdit a vybiram nove kolo. Dal jsem si financni limit 20k. J=Horskych kol je dneska mraky, nakonec jsem se mi zalibilo superior xc 870 (http://www.sportmen.cz/…-2008/d3770/), ktere je jiz ale na hranici meho financniho limitu. Chtel jsem se zeptat: nabizi to kolo kvalitu odpovidajici cene? doporucili byste superior jako znacku? mate jine tipy? ma pro mne vyznam kupovat kolo za 22 k nebo podobnou kvalitu maji jiz kola za 15 k? je zasadni rozdil oproti xc 840 (http://www.sportmen.cz/…840-09/d5150) nebo xc 870 d (http://www.sportmen.cz/…0-DISC/d3776) ?

    Jinak predpokladam, ze do vylozene tezkeho terenu se dostanu vyjimecne,ale asi dam prednost horskemu kolu pred krosovym z duvodu jeho vetsi univerzalnosti. budu jezdit hlavne o vikendech, zadne velke divoceni :P.

    Diky za rady a tipy M.

    0 0
    • Hádě  

      rozdíl mezi kolem např. za 15 nebo za 22 tisíc není skoro žádný, vždycky záleží na tvojí výkonnosti, technice jízdy atd. hlavně si kolo vyzkoušej aby ti vyhovovala geometrie rámu a až potom podle vybavení… hodně štěstí při výběru

      0 0
    • metr-x  

      No a co třeba Rb ? Já myslím,že za ty peníze to je solidní kolo

      0 0
      • Lister  

        Sice trochu platíš za značku a rám, ale jinak opravdu velmi solidní kolo. Ta Maruš vepředu sice nebude hvězda v citlivosti na malé nerovnosti, ale jinak to je velmi solidní vidlice a určitě by se dala případně doladit k maximální spokojenosti.

        Jak tam píšou – cena mě opravdu překvapila, od RB bych čekal větší :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.