• Endless

    Dobrý den,

    rozhodl jsem se proniknout do světa kol a k tomu samozřejmě potřebuji kolo. Bohužel, v současné době mám omezený rozpočet (student). Potřeboval bych kolo na dojíždění cca 10km párkrát týdně, sem tam výlet o víkendu. Bude to zhruba 50%/50% asfalt / terén.

    Upřednostňoval bych kotoučové brzdy (v minulosti jsem měl jak kotouče, tak V, kotouče mně jednoznačně více sedly), ale je mi jasné, že za tyto peníze mohu být rád za nějaká lepší V. Případný upgrade časem by se dal zvážit.

    Celý den jsem pročítal tohle fórum a došel jsem k těmto možnostem – Giant Revel , Kelly's Viper, mrknout po bazarovém GT Avalanche, nebo vybrat něco z www.maxbike.cz.

    Chtěl bych se proto zeptat, které z těchto kol, případně nějakou alternativu by jste mně doporučily. 10–11 tisíc je strop.

    Omlouvám se za dlouhý text a předem děkuji za jakékoliv smysluplné odpovědi.

    0 0
    • Miches  

      Co třeba něco podobného co se tu objevilo? http://www.bike-forum.cz/…l-36674.html

      0 0
      • Endless  

        vypadá nádherně, nejsem si ale jistý, jak se mu podařilo vlézt s cenou do 12k… Omlouvám se, jsem co se týče kol celkem neposkvrněný list papíru a všude kde jsem hledal ty jednotlivé komponenty, tak mě to zdaleka přesahovalo uvedenou cenu. Asi koukám v předražených obchodech. =/

        0 0
        • Rubi  

          on to proste umi :-) dela fakt pekne a vyvazene kola, v techto cennovych kategoriich udelas nejlepe, kdyz se domluvis prave s nim (aneb neberte to jako reklamu, ale spis zajem aby lide nejezdili na zbytecne predrazenych, napul fungujicich kolech, kdyz muzou za stejne penize dostat mnohem vic a s vyvazenou vybavou :-) )

          0 0
          • Barberry.pha  

            No pred rokem jsem na tom byl stejne jako ty, sice s vetsim rozpoctem, ale vubec tomu nerozumel, a kolo zakoupil, spokojenost, nadseni, ALE …

            Tedka po roce a nejake dobe ztravene zde na foru, uz bych uvazoval v teto cenove relaci, a pokud bych chtel mit funkcni kolo, pouze o nejakem slozenem, a asi bych kontaktoval Maajkeeho, a za tech 20 tisic bych mel min o tridu vyssi kolo, se vzduchovou vidlici a kvalitnimi komponenty.

            Takze bych se niceho nebal a zkusil mu napsat, je lepsi si tedka treba tisic pridat (rodice nebo prarodice do prazdnin pujci a pak na brigadu ;) ) a mit kvalitni kolo, nez za ty stejne penize koupit nejakou hotovku, ktera bude o tridu niz, a o ten pozitek bude pak horsi.

            0 0
    • vasek80  

      Za ty peníze každopádně ráfkové brzdy. Sám jsem si kupoval Ht a to byl jedinej hlavní požadavek. Co nejlepší kolo s véčkama. Koupil jsem lepší páky, čelisti a 3 barevné špalíky a nejen že to brzdí líp než přítelkynino mechanické kotoučovky, ale i lépe jak kamarádovo levné hydry.

      0 0
      • Barberry.pha  

        a hlavne, pokud nejezdis v bahne, je s tim i lepsi udrzba, zadne cinkani,skrtani atd ;)

        0 0
    • Endless  

      Děkuji všem za pomoc, nakonec jsem se rozhodl vyskládat si kolo sám, jako základ poslouží rám Spyder Duplex a celé kolo bude podobně laděno jako to, na které posílal odkaz Miches. Tímto zároveň děkuju „maajkee“-mu za pomoc. =)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.