Merida TFS 800D vs. Apache Hawk D

15 nepřečtených
  • nicky

    Ahoj, chtěla bych poradit při výběru kola – rozhoduji se mezi výše uvedenýma, prosím o váš názor – obě kola jsou v cenové relaci do 25tis, ráda bych věděla jestli jsou výbavou na stejné úrovni a tak :-) týdně najezdím tak 200km – podle času(hodně v terénu), do budoucna bych se ráda zúčastnila nějakých závodů – tak to jen pro představu pro jaký účel bych bike chtěla ;-) díky Nicky

    0 0
    • Martyss  

      Přihoď odkazy..:-)

      0 0
    • Kubiczech  

      Vybavou jsou na stejne urovni, skoro az identicka. Merida ma navic Poploc na Tore (jestli to je plus ale nevim), sedlovka + kokpit mi prijde subjektivne lepsi kombinace Ritchey a Truvativ na Apachi nez Xmission. Vzal bych Apache neb je to snad prvni Apache, co se mi libi. Ani s Meridou chybu neudelas. Urcite ti ale nekdo poradi jeste jinou variantu.

      0 0
    • george65  

      ja bych vzal meridu, jestli chces aby ti to kolo vydrzelo tak Apache neber mluvim z vlastni zkusenosti: po sezone mi muj Apache totalne vymekl nedovedu si to dobre vysvetlit ale vlnil se az hruza. nemluvim o konkretnim typu a je fakt ze to bylo uz v roce 2005 od ty doby se mozna zlepsili ale za sebe rikam Meridu jinak vybavou jsou na tom dost podobne mozna by stalo za to porovnat vahy obou kol ale u toho Apache neni napsana…

      0 0
      • george65  

        jo ale pokud jde o vzhled tak jsem zrovna o vikendu videl presne tohohle Apache na zivo a je to fakt parada tady se mu Merida nevyrovna

        0 0
    • dancing dog  

      Prej se dost zlepšili a kola od Apache prý vydrží.kámoš má letošního Tomahawka, pěkný kolo, dost na něm řádí a jezdí, snad už tisíce km a nemůže si ho vynachválit a to i včetně vidlice- nějaké suntourky.. jen lituje, že neměl peníze na kolo s kotoučema..

      Mě se teda taky víc líbí ten apač…

      0 0
    • Tanka  

      Mám Apache letošní model. Absolutní spokojenost.

      0 0
      • Myllo  

        Taky mam letošního Apache Blackawka a jsem naprosto spokojen. Kámoš má taky Blackhawk, ale ročník 2005 a zatim šlape jak hodinky, žádný kroucení nebo něco podobnýho…takže asi tak…howgh :-)

        0 0
    • roud  

      Taky si na apache nemůžu stěžovat a to ani nemam letošní model a zatim nepozoruju že by nako měk.....

      0 0
    • F3nd3r  

      No, kdyby si uvazovala o ty meride, tak by mozna stalo za to vzit jeste o tridu vyssi 900-D, myslim, ze ma lepsi brzdy (Avid Juicy 5) a o neco lepsi vidli.

      0 0
      • nicky  

        díky moc všem za odpovědi, s největší pravděpodobností půjdu do Apache – fakt se mi líbí ;-) i když ta merida taky není špatná.......­........ chjo už je to tu zas a takhle pořád dokola – taková nerozhodnost :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.