• Azmir

Dobrý den měl bych dotaz ke kolu Merida Matts TFS XC 100-D plánuji si koupit nové kolo okolo 10 000 Kč a zaujalo mě tohle, ale zajímalo by mě jak to je s kvalitou jednotlivých komponentů a hlavně s rámem, kotoučovkama a vidlicí. Zajímá mě jestli to slušně brzí, jestli je vidlice kvalitni a něco vydrží a jednotlivé komponenty jak jsou na tom kvalitně. Jinak jsem muž 180 cm asi 70 kg. předem děkuji za odpovědi :)

0 0
    • Pedro404  

Kvalitní vidlici na kole do 20 tisíc nehledej. A brzdy taky nebudou žádný terno. Ale záleží co od toho čekáš a jak chceš jezdit.

0 0
      • Azmir  

No tak najezdím pár tisíc kilometrů za rok hlavně po takových těch kamenitých cestách atd nějaké obrovské horské túry na kole nebo sjezdy kdo ví po čem to ne ale za rekreačního jezdce bych se zase neoznačil chcu něco co něco vydrží akorát jsem chtěl vědět názor co od tohohle kola čekat, případně jestli existuje nějaká alternativa cenově podobná a třeba lepší od jiné značky jenom že tohle mě prostě zaujalo

0 0
    • BigKarel2  

Vidle dost nic moc, a ty brzdy přímo děs.

0 0
    • Rulfino  

…podle toho kolik říkáš že najezdíš, nechápu proč vubec uvažuješ o kole za 10 000,– :-o

0 0
      • Pedro404  

Taky si řikám, ale některý lidi jsou asi nenáročný, nebo prostě nemá prachy.

0 0
    • rhapsody  

Hádám že za špatného počasí moc nejezdíš, tak to bych spíše hledal v této cenové hladině něco s ráfkovými brzdami.

Todle mi přijde za tu cenu daleko lépe osazené. Slušná vidlice, brzdy a ostatní komponenty jsou tak adekvátní ceně a rozumně rozložené.

0 0
      • xshreck  

To je to příšerně obarvené kolo xD Viděl jsem ho na prodejně a aj prodejce mi říkal že tj hnus xD

0 0
        • Pedro404  

Ámen. Minulej tejden sem ho někomu kritizoval ve vedlejšim vlákně.

0 0
          • xshreck  

Fakt… mě to tak bušilo do očí. Prý to udělali kvůli francii bo kvůli čemu mi to říkal … ale prostě děs hrůza. Nemám rád patlanice :-) kdyby to mělo aspoň hlavu a patu :_D

0 0
            • ance  

podle barev soudě spíš kvůli Itaáli, ne?

0 0
              • xshreck  

jo tak itálii .-))) ( je vidět jak znám vlajky… šrečku styď se xD )

0 0
    • klemi  

trochu se vetřu a zeptám se:)

jaký má průměry sedlovky a přesmýkače rám Merida Matts TFS XC 900?? Nikde to nemužu najít

0 0
      • Mate  

Merida dělá převářžně 27,2 nebo 31,6 podle roku výroby

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.