• huld4

    Zdravim,

    Planuji koupit kolo Merida Matts TFS 500-V.Sehnal jsem ho za cenu 13999,– Kc.Doporucili by jste toto kolo? A nebo by jste doporucili jine v teto ketegorii? Nejak extra moc nenajezdim.Kolo chci koupit 19tku.Je to vyhovujici k me vysce 184cm?

    Diky vsem za rady.

    0 0
    • huld4  

      jeste dodam, ze to je model 2011

      0 0
      • huld4  

        Co jsem se tak docetl tak lepsi volba by asi bylo KELLYS MAGIC MASTER 2012, ale to uz nikde asi nesezenu za cenu do 15k.

        0 0
        • huld4  

          Koukam 128 shlidnuti ostatni temata aktivni a tady nic.Je potreba vic infa nebo tak?Mohl by prosim nekdo poradit? Zitra mam pro kolo jet a maji posledni tak se potrebuji rozhodnout rychle.Hlavne se trosku bojim te velikosti 19.

          0 0
          • Azmir  

            Já nevím, řešilo už se to tu milionrkát, kdybys trošku hledal, myslím že i zrovna tahle merida a obecně kola okolo 15 tis. Co se velikosti týče tak mám 185 cm a vozím meridu ve velikosti 20", ale myslím že bych snesl i menší tak třeba i ty, jinak co se týče toho kola tak nic moc vidlice, kliky bez duté osy, průměrné osazení, když porovnáš třeba s tímhle a za 5 kilo nvíc tam máš vzduchovku.

            0 0
            • huld4  

              hele ver, ze to tady procitam cely den, ale vse je budes rok a vice stare takze nefungujou odkazy a i ceny se asi zmenily a nic novyho sem zde fakt nenasel..chapu uz ze za 14–15k nekoupim zadnej zazrak.Krome toho Leader Fox.Dopuricil by si jeste neco? Nejlip abych to mohl koupit v Brne nebo v hodne blizkem okolo.Skrz garanzku atd. by to asi bylo lepsi.Moc diky za rady.

              0 0
              • Azmir  

                V brně zkus pohledat cyklo Patík, Patar sládá kola a třeba by něco rozumného vymyslel. Jinak Brno neznám, ať nějaké obchody poradí jiní já nevím co vše tam je, každopádně chtěj alespoň vidlici suntour XCR, popřípadě raidon a nejlépe epicon, osazení aspoň Deore, kliky s dutou osou.

                0 0
                • huld4  

                  A primo nejaky modely kol by si nemel, ktery by za tu cenu staly? Najit si je v Brne nebo okoli uz pak neni problem.Moc by me to pomohlo.Ten Leader Fox sem tady nikde nenasel.Celkove moc neni za tu cenu.

                  0 0
                  • Azmir  

                    To jsou skládané kola co jsem ti poslal, žádné sériovky, zajdi do toho cyklo Patar, pokud to najdeš řekni jaký máš rozpočet a on ti něco postaví, obecně ze sériovek nic moc rozumného za ty prachy nechceš, ale jestli je chceš promrhat tak tu sériovku klidně kup.

                    0 0
                    • huld4  

                      to cyklo Patlir jsem nasel, ale cyklo Patar nikde najit nemuzu.Nemas nejaky link ?

                      0 0
                      • Azmir  

                        http://www.cyklo-patik.cz/ snad to je ono

                        0 0
                        • huld4  

                          jo toto jsem nasel…to cyklo Patar jsem najit nemohl

                          0 0
                        • huld4  

                          Jinak abych rekl pravdu tak se u toho skladani trosku bojim toho, ze ta cena pujde nahoru..ze to bude u kazdyho dilu 200 navic aby byl lepsi a v celku to pak udela 3000 a kolo uz bude za 18k…

                          0 0
                          • Azmir  

                            Nevím co řešíš, přijdeš, řekneš že máš limit 14 a ani o korunu víc a on se do toho limitu vleze to se neboj a nikde jsem nepsal cyklo Patar, od začátku jsem ti psal cyklo Patík.

                            0 0
                            • huld4  

                              Psal si at si zajdu do toho cyklo Patar…:), ale to je jedno..spis proste tam neni misto na 2 mesice, takze chte nechte zbyva uz me jen shop a ni nemuzu najit:(

                              0 0
                        • huld4  

                          TAk jsem tam volal a maji vycerpanou kapacitu na 2 mesice.Takze to bych si asi jeste hodne dlouho pockal a je to moc.Nemate teda jeste nekdo nejaky napad na kolo do tech 15k? Uz nevim kde sehnat info.Vsude jsem cetl a shanel a jediny na co sem narazil je ta Merida co jsem psal vyse a ostatni co jsem nasel jako napriklad KELLYS MAGIC MASTER 2012 tak uz se neprodava za cenu do 15k.:(

                          0 0
                          • Azmir  

                            Potom musíš napsat hnojovi(najdi si tady na foru nick: Hnoj), napiš mu mail a hold budeš muset zvednout prdel a pro kolo si dojet do Prahy, jinak hold skončíš u nějaké plečky jako je ta merida, nebo ti ho Hnoj pošle jak chceš.

                            0 0
                            • huld4  

                              hmm tak zkusim se ozvat…jeste premyslim o moznosti dat do kupy svoje stary kolo..fotky nize…ma to vubec smysl? jakou muze mit cenu a kolik by mohlo stat znej udelat neco uchazejiciho?

                              http://imgur.com/a/IGLeM#0

                              0 0
                              • Azmir  

                                Cena tak 3 tis. a smysl do toho dávat nějaké peníze opravdu není, je tam mnoho starých dílů, které se už běžně dneska na kola nedávají a byl by to krok zpět.

                                0 0
                                • huld4  

                                  mate nekdo zkusenosti s MMBIKE.CZ v Brne? Skladaji dobry kola ?

                                  0 0
                                • huld4  

                                  Skladaji to na ramech Force (to by bylo hned) nebo Spyder a na to bych musel asi 14 dnu cekat nez by prisel..jak je to s kvalitou ?

                                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.