koupě Merida Matts TFS 500-D? nebo ...

3 nepřečtené
  • tomashor

    Ahoj všem, jsem tu nový a prosím Vás o radu, váhám s výběrem mtb kola v cenové relaci do 21.000,– mezi Merida Matts TFS 500-D (našel jsem jej na internetu-poslední kus ve stříbrném provedení za 17.490,– po slevě), Superior XC 870 Disc 2005 (18.999,–), Apache Blackhawk (20.990,–). Jaké byste vybrali vy, popřípadě co jiného v této cenové hladině byste doporučili? Recenzí ohledně těchto kol na netu moc není a pročítáním různých fór už jsem po cca 1 týdnu zcela zmatený co vybrat a co ne? Proto Vám budu vděčný za každou radu?

    0 0
    • smith22  

      Mrkni ke mě do profilu :-)) Ale já ji ještě v únoru kupoval za 19990,– :-( ale zas na druhou stranu tak co sem se tak ptal v obchodech tak letos byli lidi jak šílenci a totálně vykoupili sklady.Prej v Meridáckým obrovským skladě zbylo jen pár krabiček kol :-).takže doprodej lonských modelů Merid(jako myslim modely 2007)ted užpřijdou 2008,tak doprodej bude minimální a spíš skoro žádný.A ještě že sem si ho vzal za plnou cenu,kdybych čekal na slevu tak by na mě teď nic nezbylo :-))Jako co sem se tak včera díval v Brně tak Meridy ještě sou ale jen zbytky tzn. že když budeš potřebovat nějakou velikost tak ji zrovna nemusí mít.

      0 0
      • oumik  

        Taky jsem ji chtěl, ale nezbylo na mě a sem tomu rád, protože pak sem sehnal tohle www.ebikeshop.cz/…6-ultra-ride v loňském modelu sice trochu jetý (spíše zajetý) od známého, který je vozí z Rakouska za 16tisic a naprostá spokojenost až na tu vidli, která by mohla být trošku lepší, ale to by nebyla lepší ani u té meridy. Pro jedno kvítí slunce nesvítí :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.