• filo

Nemá to někdo, chci si ho koupit, sice meridu moc nemusím, ale mají dobrý splátkový prodej. Dík Filo

0 0
    • Lucke  

mno..hodne lidi jsou lini:)..a kdyz nehodis link..tak ti nepovi nic:).. esik je to toto www.merida-bike.cz/…ej/am-3000-d tak bych se vykaslal na to ze nemas rad meridu......i kdyz nevim proc…ale neboj urco ji nebude mit moc lidi…v recenzach sama chvala.. osazeni fox,xt super:)..cena taky:)..ja bych ji bral:)..

0 0
      • simon111  

No, mě taky hodně lidí odrazovalo od mojí Meridy(500-D), žáden zázrak, ale vrána k vráně sedá a já jsem velmi spokojen… :)

0 0
    • K2  

Půč si testovací 500D (je ale znatelně těžší) a uvidíš. Mi se naní jezdilo celkem fajn, ale nemám moc srovnání – určitě to není špatné kolo. Osazená je na svou cenu dost dobře.

0 0
    • K2  

Půč si testovací 500D (je ale znatelně těžší) a uvidíš. Mi se naní jezdilo celkem fajn, ale nemám moc srovnání – určitě to není špatné kolo. Osazená je na svou cenu dost dobře.

0 0
    • filo  

vždy jsem jezdil GT, ale zatím furt pevné i když se 130 cm v předu, bude to má první celokyvka…:-)) Je pravdou,že gt 5 0.1 ve stejné výbavě stojí o 20 litrů víc…:-( Jsem rozhodnut....­.KUPUJI !!!!! Jinak Dík.....

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.