Menší batoh tak 8 až 12l a cena by byla fajn do 1400kč

17 nepřečtených
  • DominikGT

    Minulý rok jsem kupoval deuter bike 1 ale na moje výlety je to strašná kráva těch 20l objem. Vozím tam malou pumpičku, většinou jednu cykloflašku 0.7l, mapu, duši, kapesníky, malou šustku, termo nátělník, popřípadě návleky na ruce a na nohy, mobil a nějakou svačinu. Zatím jsem si vybral tyto: http://www.deuter.com/…-details.php?… http://www.deuter.com/…-details.php?… cenově oba vychází nějakých 1000kč http://www.deuter.com/…-details.php?… zaujal mě i tento s jiným způsobem odvětrávání zad ale stojí zhruba o 350kč víc tak nevím. není i těch 12l moc na moje potřeby? Jezdím spíš výlety na půl dne.

    Anketa: Který vzít?

    5x
    71%
    1x
    14%
    0 0
    • kyl  

      Vozím Loap nacpu tam vše co píšeš a navíc má skvěle odvětrané záda.

      0 0
      • DominikGT  

        Je celkem těžký na tak malý batoh, chtěl bych síťované popruhy.

        0 0
    • Coffin Corner  

      Taky jsem zjistil, že 20l je většinou zbytečně moc a náhodou narazil na tenhle Za tu cenu je super a co se týče provedení snese srovnání i s mnohem dražšími batohy. V maximálu má objem asi 12l

      0 0
      • jIrI___  

        Od Trimmu mám na chození po městě a do školy Azimut a za ty peníze je fakt super. Jak zpracováním, tak rozmístěním kapsiček, atd.

        0 0
    • Rookie  

      Mohu doporučit Husky Skate. http://www.planet-outdoor.cz/…e-8-l-zelena

      0 0
    • Plastikovej_ken  

      Vozím Camelbak Chaos a nemůžu si ho vynachválit. Sice jsem jinej neměl, ale je fakt super. I s plnou nádrží na vodu se mi tam nějaký věci vejdou. Vozim tam zámek, malý nářadíčko, termo prádlo, lehkou bundu proti dešti plus mobil klíče peněženka v menší kapsičce. Je fakt super i průduchy na zádech jsou fajn. Ani ho na zádech necítim.

      Když vyndám rezervoár tak tam dám ještě 0,7 flašku a mam tak 1/4 až 1/3 batohu ještě prázdnou, plus se mi uvolní kapsa na ten rezervoár, která je ideální na nějakou mapu, sešit nebo tak.. takže to co ty píšeš, že vozíš by jsi tam v pohodě dal.

      PS: Batohy co ukazuješ, se mi moc nelíbí, ale to je jen můj názor :)

      0 0
      • DominikGT  

        Mě se zase nelíbí kromě deuteru skoro žádné batohy. Camelbak se mě celkem líbí ale je hodně drahý kvůli tomu rezervoáru který stejně nechci.

        0 0
        • Plastikovej_ken  

          já ten rezervoár docela využiju, i třeba na hory. Za ty prachy to stálo si myslim.

          0 0
          • DominikGT  

            Máte někdo ty síťované popruhy? Zajímalo by mě jestli jsou pohodlné.

            0 0
            • RendyD  

              Mám a v poho. Na malém batohu ze Sportisima, nějaký obyč. za pětikilo. Polstrované jsou pohodlnější (při větší hmotnosti), to asi jo, ale zase se od nimi komplet okamžitě potíš.

              0 0
            • nobody  

              mám je na Deuter Compact 12 a jsou pohodlné, perfektně větrají. Určitě bych u batohu do cca 20 litrů preferoval síťované.

              0 0
              • DominikGT  

                Je ten 12l velký akorát na moje potřeby? Abych tam nevozil zbytečně vzduch. :D Nebo spíš jak se zdá tobě velikostně na půldenní výlety?

                0 0
                • nobody  

                  no Deuter celkově podhodnocuje objem batohů, takže ten můj 12 litrový Deuter Compact (model 2010) je znatelně (fakt o hodně) větší než např Raptor 14. Já do něj v pohodě dám vak s vodou (vozím max 2 litry, více už mi vadí) oblečení pro sebe a prcka a jídlo. Pokud to chceš jen na pár věcí, asi bych šel do Deuter Race 10 litrů.

                  0 0
                  • DominikGT  

                    Já bych šel do deuter race hned kdyby byl černý. :D červeno šedý mám totiž bike 1 tak bych měl barevně 2 stejné batohy.

                    0 0
      • tonik666  

        Nedávno jsem si všiml super camelu, akorát velikost a pěknej tvar a zjistil jsem, že to byl právě Camelbak Chaos. Podle mě ideální volba – třeba mule mi přijde velký, můj rogue zase malý(na oblečení).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.