• JackT

    Zdravím,

    jak už z nadpisu vyplívá, měl bych dotaz na počasí v Makedonii.

    Jelikož mi žádný z termínů Alpiny ani Kudrny nevychází, připadá pro mě v úvahu jen zájezd od V-Tour v termínu 5.9.-14.9.2014

    Měl bych dva dotazy:

    1)Byli jste někdo v Makedonii v takovém termínu(půlka za­ří)?

    2)Byli jste někdy někdo s touto CK někde? Moc jim nevěřím, ale pokud tam chci, nic jiného mi nezbývá.

    Díky za odpověď

    0 0
    • rock  

      Odpověď pro tebe nemám (protože jsem tam nebyl), ale jakýsi tip ano. Na jedné z těch fotek vidím průvodce, Rudu Růžičku, který je autorem tohodle zájezdu.

      Zkus se na něj obrátit přímo. Co jsem měl možnost ho poznat, je to naprostej pohodář a dobrák. Nějaký naprostý klíny ti do hlavy imho tlouct nebude.

      0 0
    • Josef Panek  

      Mimo téma, ale… 13 litrů za tejden v Makedonii? To je solidní úlet.

      0 0
      • Smazaný účet  

        jj, ta cena je přestřel tak o 4 litry

        0 0
        • JackT  

          Tak pokud víte o něčem levnějším, klidně sem hoďte odkaz, rád se podívám :-)

          0 0
          • Josef Panek  

            Odkaz nemám, nehledal jsem, nikdy hledat (snad) nebudu. Pro tebe asi hloupá odpověď: 4 chábři do káry a vzhůru do Makedonie, máte na to 51 600.-, s tím se nadělá velká paráda a místo týdne týdny dva.

            Jedna z mnoha věcí, za kterou ze mě nikdo nevyrazí prachy, je zájezd s cestovkou. Kamkoliv. Někdo to má samozřejmě obráceně.;-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              taky jsem to takhle dělal…řešíš, plánuješ, domlouváš…a pak ti týden před akcí někdo z těch borců řekne, že nejede…a celej finanční plán je ve vagíně.

              už mě to za ty nervy nestojí – buď bych ty lidi musel skasírovat předem s tím, že jim vrátím hovno, když to zrušej (a do toho zas nepůjdou oni), nebo jet s cestovkou = volím druhou variantu

              0 0
              • RomanH  

                Jenze zase jedes s tim, s kym chces, nemusis se podrizovat nejakemu programu, a treba pro me je soucasti cesty i ta priprava nad mapou. Osobne bych bral cestovku jen na nejaky prejezd, kdyz by se nechtel kazdy jeden den obetovat a prevezt auto. Jina vec je, pokud je clovek sam, pak zalezi, jestli chce alespon nejakou spolecnost, nebo si domluvi u CK napr. jen dopravu.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  vždycky se podřizuješ…při­nejmenším názorům těch, co s nima jedeš. Nebo je můžeš poslat do háje, jenže to bys taky mohl zůstat někde v kempu na druhým konci evropy s bikem a batohem sám ;-)

                  0 0
              • JackT  

                Prave proto chci pres CK… Tolik kamaradu nemam, kteri by zvladli 3dny za sebou 70km s prevysenim 1200+ a ti co jo, jsou vetsinou pres leto-podzim pracovne ci zavodne vytizeni, tak by to bylo taky slozitejsi… Minuly rok jsme byli ve 2 u Zell Am See a penezne to zas o tolik levnejsi nebylo, nez co stoji zajezdy…

                0 0
    • bluma  

      Počasí si můžeš vybrat od luxusního azura po 30 cm sněhu. To ti nikdo s jistotou neřekne. Ale úplně stejně se to může v těhlo horách stát i v srpnu.

      Ohledně cestovky bych neměl strach, je to celkem známá brněnská firma a pokud s nima jezdí zmíněný Ruda Růžička tak už teprve ne :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.