• chupas

    prosel jsem vsechny eshopy co me napadly a nenasel jsem odpovidajici produkt.

    chtel bych si poridit dlouhe capaky – tenke, letni, se slemi, ktere budou mit na predni strane nowind nebo neco takoveho. bez vlozky. ucel pouziti je do chladnejsich rannich dnu, pripadne pri prejezdu do prace za mrholeni. to znamena primerene teplo (pouziti pro 10–20stupnu) a odolnost proti vode. cim levnejsi tim lepsi. poridit si totiz verzi zimni neni problem, ale v tom se upecu. kdo poradi nejaky vyrobek

    pri nizsi teplote budu moct kombinovat s nejakym tim duo/moirou.

    0 0
    • MlokCZ  

      Při vyšších teplotách se při použití nowind upečeš i kdyby byly tenčí, proto je nikdo nedělá.

      Když je mokro, tak neporadím, jinak když je sucho a ráno třeba 10–12st. a odpoledne má být 15–20st., tak já osobně vozím tříčtvrteční tenké s vložkou (ideál do těch 15–20st.) a ráno přes to dlouhé tenké bez vložky eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=26&i­deS=3042–001&fnc=detail

      0 0
      • MlokCZ  

        Osvědčilo se mi to mnohem více než krátké + teplé návleky.

        0 0
      • chupas  

        ja prave hledam neco do deste a vyssi teploty. kdyz rozespaly rano jedu do prace, tak mam radsi teplo a sucho. odpoledne nasadim letni pripadne s navleky.

        0 0
        • Martinson  

          Vozím kolení návleky Axon s nowind. Stejně jde jen o kolena, zbytek nohy je v pohodě. Občas když se přes den mění teplota tak se v nich koleno lehce potí, dobře použitelný i v dešti.

          0 0
        • kámen úrazu1  

          Když jsem uvažovala o letních čapácích a prohledávala net, žádných letních s nowindem jsem si nevšimla. Třeba by to někdo ušil, zkus se zeptat u českých výrobců, je jich dost, Kalas, Axon, Etape, Dexter, Atex…, neměl by to být problém. Řešením by možná mohly být 3/4 zateplený golfky. Není v nich vedro jako v dlouhých zateplených čapácích, přítomnost holých lýtek zajišťuje komfort i při teplotách kolem 15°C, přitom při deseti °C se holá lýtka snesou, hlavně že je teplo na kolena, stehna a kyčel. Aspoň mně při chladu víc vadí na lýtkách tenká nezateplená látka než nic. A při dešti zateplený textil udrží vodu docela dlouho od těla.

          0 0
          • chupas  

            jak vlastne pises ty stupne :)

            nemuzu se rozhodnout. investovat do vice veci najednou nechci.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Chňápu, ukojit všechny koníčky je finančně náročný.

              °= Shift + tlačítko mezi Escapem a tabulátorem, pak pauza

              0 0
          • MlokCZ  

            U některých výrobců mu možná něco speciálního ušijou, ale u Kalase ne. Chtěl jsem po nich tenké čapáky shodné s golfkami eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=32&i­deS=3084–602&fnc=detail Jen prostě protáhnout, aby z toho byly čapáky. A to samé pro ty teplejší golfky, ty bych chtěl také v dlouhém. Oboje mi totiž perfektně sednou včetně té vložky. A prej že nestíhají a v menších sériích mimo standardní nabídku nic nepřichází v úvahu. Tak jen doufám, že na podzim/zima něco takového nabídnou sami.

            A já jsem přesný opak než ty, teplé golfky mě vůbec nesedí a holá lítka mi pak už vadí a proto jsem přešel na tu výše popsanou kombinaci s tenkými golfkami + ty tenké dlouhé čapáky přes (navíc je to mnohem univerzálenější než teplé golfky).

            0 0
            • MlokCZ  

              Ty čapáky, které v nabídce mají, ty jsou o ničem (blbá vložka, nemají síťovaná záda).

              0 0
            • kámen úrazu1  

              Dlouhý tenký čapáky určitě jsou univerzálnější, můžou se pod nimi nosit i dlouhý spoďáry a hned je oblečení do +0°. Taky jsem se mezi nimi a zateplenými golfkami rozhodovala, golfky vyhrály pro svoji skladnost – nesundávám je. :-) Vozím je jen když se ráno pohybuje teplota mezi 10, 12 °C a čekám, že se před den oteplí, ale ne až na dvacku. To bych si ráno vzala jen letní kraťasy a návleky na kolena.

              0 0
              • MlokCZ  

                Každému co mu vyhovuje, mě by lejtka v těch 10–12st. umrzla v teplých golfkách. Navíc mě pak ještě už při téhle teplotě v teplých golfkách mrzly nohy v botech (a při té kombinaci tenké golfky + přes tenké čapáky ne) a musel bych už vozit návleky na boty, které jinak začínám vozit až pod těch 10st.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.