• Kivik

    Ahoj všem, máte někdo s tímto kolem nějaké zkušenosti? (http://www.leaderfox.cz/index.php…). Podle komponentů mi přijde jako kvalitni kolo za „velmi dobrou cenu.“ I váha je příznivá. Co vidlice? (RST GILA TNL, TRAVEL: 100mm, LOCK OUT) – doporučili byste? Leader fox bylo moje provní horské kolo a byl jsem s ním docela spokojenej. Rád bych znal vaše názory na toto kolo. A jakou velikost byste doporučili? Měřím 183cm. Bude mi stačit 20"? Teď mám 19" wheelera a je to tak tak..Problém je, že u tohoto kola 21" rám není a do 22" se mi fakt nechce. Díky za názory

    0 0
    • maajkee  

      takže, kolo zhruba odpovídá ceně, nevystupuje z řady kol stejný cennový relace, rst gila je vidlice na prd, jezdil jsem ji, mnohem lepší je třeba sr xcr která se na kola s podobnou cenou často dává. Co se týče vzhledu, tak se mi to kolo ale docela líbí. Já mám 184cm a jezdím 19" kola, případně 20" ale 20ka je už až až.

      0 0
    • Emo  

      Mám tohle kolo (20", měřím 183cm) a dvě věci jsou blbé – řidítka moc daleko a nízko (kupuji nový představec, BBB HighRise BHS-24 buď 70mm nebo 90mm – porád nevím jestli by těch 90 stačilo, měřil jsem ten stávající a ten má 120mm – může mi někdo potvrdit – zda jsem to změřil správně, dík;)

      A za druhé, vidlice je úplně tuhá a dočetl jsem se, že prý se „uvolní“ až po 20 hodinách jízdy – fakt zvláštní, tak jsem zvědavý:) Jinak kolo je pěkné, ale ty přehazovačky na řidítkách jsou takové laciné, už mám jednu nakřáplou:/

      0 0
      • PatrikL  

        tá vidlica nebude chodiť pekne nikdy…

        0 0
      • Emo  

        No takže Leader Fox má představec 110mm a zkoušel jsem pořádně, kde by se mi řidítka lépe držela a bylo to spíše výše než blíže, takže si říkám, že to vyměním za 90mm se zdvihem 35°, těch 70mm by se mi do výšky moc nedostalo, že?:)

        Napište nějakou svou zkušenost s vyměňováním představce, hlavně kvůli výšce řidítek! Dík:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.