• Holajs

Prosim vas poradte je toto kolo dobre chtel bych zacit jezdit, ale vubec nevim jaky kolo velikost ramu merim 175cm, diky za reakce

0 0
      • satan123  

ber!!!!!!!!je to bombově poskládáný a ta vidle já jí mám na fr a zatím drží(šetřim na novou)

0 0
        • Freestyle MTBer  

Tak to bud hodne rad ja mam mongoose ritual a byla na tom rst gila plus t5 a po hodine a pul jezdeni vice mene po rovine mela vuli ze osa kola chodila tak dva centaky dopredu dozadu.Asi zalezi jak natrefis jinak si myslim ze ten leader je v poho za ty prachy.

0 0
          • Manas  

Hele a jakej je ten Mongoose, me to celkem zaujalo.

0 0
            • Freestyle MTBer  

No ja sem do toho sel potom co muj agang dosluhoval zlomil jsem kliky fsa a vsechno se sypalo.Takze jsem do parku chtel rozhodne singlespeed a ocelovy ram at to hned nerupne a taky jsem chtel zkusit 24 kola.Takze nevyhody- vidle a asi ty brzdy ale nevim sem je hned sundal a dal vecko a avid kotouc,pomerne dlouha zadni stavba vaha.Veci co se mi libi-cena bmx stred a kliky ktere asi neznicim sedlo kazetova naba.

0 0
        • Luky  

…vidle ti sice drzi…ale jen tak mimochodem kolik vazis?…vozis na ni kotouce? …ta vidle nevydrzi nic…mluvim z vlastni zkusenosti…

0 0
          • satan123  

já vážim 49kg a je mi 13.jinak tam vozim tekro+203mm mechaniky ale už mám doma manitou slindera a a-zona pro tak stavím

0 0
    • Vilém  

Pouzij vyhledavani,nedavno se to resilo.Bral bych radsi Dragstar,ram je masivnejsi a urcite vic vydrzi.

0 0
      • dhmiki  

ja bych taky bral dragstara mam ho už rok a pul doma a vydržel total hardcore/mluvim jen o ramu/ mam ho skladane ne kompleta. ale myslim že komplet supr za tu cenu nedostaneš nikde hidraulické kotouče deore a supr kliky na isis ose +plaště od kendy ja myslim že dobrý kup

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.