• Smazaný účet

    Včera jsme viděli tohle kolo a docela se nám zalíbilo. Co si o něm myslíte? http://www.leaderfox.cz/index.php?…

    0 0
    • Smazaný účet  

      Nikdo nemá zkušenost?

      0 0
      • pelhrimov  

        Je to holčičí kolo na pohodové vyjížky, kluk by na něm závodit nemohl. Znám model koupený v roce 2008 za 11 tis. a podle obrázku má ten letošní model jiný rám a vypadá více akční a do terénu, má rohy a terénní pláťě. Loni zase měl hezké bílé holčičí sedlo, ale pláště jen 1,75". Z mého pohledu to hůře brzdí hlavně na předek, ale holky to tak neberou a přední brzdu stejně odmítají používat. Majitelka si po roce používání nechala namontovat nášlapy M520 a tři lehkě závody do 30 km s už na tom také odjela. Jo a mělo to kratší sedlovku (na postavu 179 už byla málo zasunutá), takže po roce jsem dával raději 350 mm. V terénu pod cyklistkou 179 cm a přes 60 kg už drží dvě sezóny a ani na garančce to ještě nebylo :) 

        0 0
        • Smazaný účet  

          model 2008 takhle z fotek se nelíbí,ale toto v reálu je moc hezké,vypadá to i bytelně,upo­zorňuju že to má být kolo pro holku a ne pro mě :-) ale ta vidlice nevíme jak na tom je,nemá co jsem četl dobrou pověst. To kolo vypadá že i něco vydrží,fakt takové robustní,do teď ta slečna jezdila na víc jak 10 let starém Tescokole.

          0 0
          • pelhrimov  

            Pokud nechce vyhrávat na závodech, tak to stačí, protože si obtížnost terénu může vybírat. Pokud chceš řešit pověst vidlic, tak i vidlice za 20 tisíc mají špatnou pověst. Jestli nejsi milionář tak musíš brát v úvahu, že jezdit kvalitně a denně znamená koupit mnoho dalších věcí (pedály, oblečení, boty, doplňky) zhruba v ceně tohoto kola. Když člověk jezdí jen občas za hezkého počasí nebo se sveze 3× o dovolené, tak bych to zase moc neřešil.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.