• POC74

Tak střední trasa už je vyprodaná. To je docela ficak.

3 1
    • robb  

Jel dnes někdo Roadstage v Hradci? Docela divočina na začátku, pak už se to uklidnilo. Čekám, že v Pardubicích to bude umocněno počtem lidí ještě na druhou.

1 0
      • keymaker  

Z Pardubic zacinam mit trochu obavy, ze tam bude v baliku nekdo jancit…

0 0
      • cekanka  

Jel jsem Rallye, takže krátkou. Pár km po startu byl hromadný pád, asi 5 nebo 6 lidí tam leželo v krajnici a balík se tam samozřejmě rozdělil. Pak cca ve 2/3 trasy lehl jeden jezdec v zatáčce na štěrku a celkově lidí se silničním lišejem dojíždělo dost.

0 0
        • robb  

Mi přijde, že hodně lidí začalo jezdit na silničkách, ale vůbec nemají kolo v ruce. Zlatý KPŽ :-D

2 0
          • brtníček  

Ano lidí na silničkách jezdí dost, ale zkušenosti z balíku jich samozřejmě moc nemá.

0 0
          • jIrI___  

Připadá mi, že ze silniček se stal takový nový golf. Když prostě chceš ukázat, že jsi holt někdo, tak jdeš do krámu, koupíš jednu z těch dražších silniček, dva kompletní sety Assos a hurá na jednu z pořádaných social ride, kde se po vyjížďce v kavárně u lokálně pražené kávy a posh zákusku rozebírají pohyby na akciovém trhu. Jasně, popis je trochu přitažený za vlasy, ale tady v okolí si všímám, že zvláště pánové z těch vyšších sociálních skupin po třiceti letech zase začínají sedat na kola. Moc velkou radost z toho nemám, protože na silnicích ostatním cyklistům většinou moc dobrou reklamu nedělají (jedou si v tom svém zažitém sebevědomém a ambiciózním stylu, ale neuvědomují se, že kolem sebe nemají plechy), ale aspoň se hýbou. A já jen čekám na to, až cyklistika zase vyjde z módy a situace se vrátí do stavu jako před takovými deseti, patnácti lety :)

10 2
            • keymaker  

Ano, tento fenomén už byl i popsán přesně tak, jak píšeš. Přeci jen tady je potřeba trošku více fyzičky než při golfu (tím ale nechci golf vůbec shazovat).

0 0
            • Melvin  

Zase jako plus beru, že spousta těch lidí jsou zároveň řidiči. Takže díky tomu, že začali jezdit na kole to vidí i z té druhé strany.

7 0
    • Oggy22  

Už asi měsíc. :-/ :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.