• simon111

    Ahoj, mám na Vás dotaz. Už to tady asi tisíckrát bylo, tak se omlovám. Nedávno jsem si koupil Meridu 500-D O7, byla to láska na první pohled a nikdo mi ji nevymluvil :) Nyní řeší něco podobného brácha, který by taky rád trošku aktualizoval své kolečko, nicméně já se v tom nevyznám a netroufám si mu v tom radit. Taky jako já dává hodně na vzhled, tudíž si vybral pár adeptů, a po Vás by chtěl, aby jste mi řekli, které kolo je na tom technicky nejlíp (ikdyž rozdíly budou asi minimální), to kolo by si asi pak vzal. Tady odkazy na ta kola: www.superior.cz/…tb/bike.html?… www.merida-bike.cz/…ts-tfs-500-d www.kolokram.cz/…uct_info.php?… Popřípadně, myslíte, že je ještě něco pěkného, za stejné prachy? Díky

    Anketa: Tak které?

    11x
    65%
    2x
    12%
    Sup
    2x
    12%
    0 0
    • dancing dog  

      no-saint

      u těch 2 ostatních bych hlavně neviděl dobře kombinaci kotoučovek s vidlicí, ikdyž mají některé komponenty vyšší než N-S. nebo tu meridu a časem vyměnit vidli osobně bych asi nešel do kola s kotoučovkama pod 20 spíš 25ooo. No jo, no.

      0 0
      • simon111  

        Akorát na Meridu neslyším moc chvály.. Nechápu proč.. Vidle se časem dá měnit.. Alé prý je i blbé osazení.. Mi nepřijde špatné..

        0 0
        • MlokCZ  

          Jenže měnit vidlici je dost drahý, když je to jedna z nejdražších součástek kola.

          A co ti přijde na tom osazení dobrého? Už jen ta jejich drzost tam dát XT přehazku ať to vypadá pěkně a k tomu ostatní ani radši nekomentovat (jediný ty J3 brzdy by šly).

          Z těhle kol určitě ten NoSaint. Je navržený vyváženě, s dobrou vidlicí a nic na něm není vyloženě špatné.

          0 0
    • Blackbiker  

      GT Avalanche Pro nebo Expert.Já chtít pevňase jdu do Pročka:-)

      0 0
    • MlokCZ  

      A další např. tady: www.bike4you.cz/…horske-kolo/ ovšem mají v té slevě jen malou nebo velkou velikost, nic středího a nepíšeš, jak velký rám potřebuje.

      0 0
      • simon111  

        Něco kolem 18–19.. No takový ten průměr.. A je Velký rozdíl, mezi hydrama a mechanikama? Já mám teda zkušenost jen s ráfkovými a hydrama, což rozdíl je..

        0 0
        • MlokCZ  

          Na to se podívej do historie. Mechaniky x hydry se tu rozebíraly tisíckrát. Můj názor je, že mechaniky jedině Avid BB7, ale ty bych taky nevzal, protože jsou zase dražší a za stejnou cenu jsou slušný hydry.

          0 0
    • honza.hk1  

      www.mtbs.cz/katalog07.html?… nebo dražší s kotouči či nižší model opět na kotoučích.

      0 0
    • Tomahomo  

      Jsem se překlik, chtěl jsem se na ni jen podívat :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.