• JakeF

    Zdravim. Zakládám tohle téma, protože určitě dost lidí odtud pojede. Nemáte někdo mapu trasy 2009? Na stránkách je jen 2008 a nikde jsem nezjistil, jestli se pojede stejná. Jelo se to někdy projet (krátká trasa) s pořadatelema, tak jestli někdo byl a moh by podat informace. Jinak jestli někdo plánujete projet trasu krátkýho někdy teď v tejdnu, tak bych se přidal, jinak pojedu sám.

    Anketa: Jedete?

    4x
    50%
    2x
    25%
    0 0
    • tomas10001  

      Ahoj, hlasím se z pořadatelskýho tábora. Trasa krátký bude přibližně stejná jako 2008 verze. Původně tam byly plánované dvě změny, ale jednu z nich zkušeně vyřešili lesáci při těžbě dřeva, kdy z původně krásný cesty udělali něco, co cesta už fakt není. Zůstává teda jen jedna změna a tou je vynechání asfaltového úseku při cestě ze Studenýho vrchu. Z toho se nejdřív jede stejně a po nájezdu na asfalt se po cca třiceti metrech uhýbá doprava na zajímavý trailík lesem, který končí až u přejezdu silnice. Vzhledem k těmhle změnám na poslední chvíli budeme spolu se Shocartem jednat o rychlé vygenerování finální mapy a profilu. Snad se nám to podaří a nahodíme to na web v průběhu týdne. Jinak značení už probíhá, teď je hotové doplňkové značení fáborky, v úterý se potom začne s hlavním značením.

      0 0
      • lenochod  

        Do pořadatelského tábora. V neděli kolem 18té hod jsem sjíždel k prameni Brdlavky (sjezd z Baby) a našel jsem tam hromady bidonů :o( Trať byla stále značená. Snad to je nyní uklizeno a trasa odznačena.

        0 0
        • tomas10001  

          Ahoj, velká část tratě už je uklizená, ale ještě nám něco stále zbývá. Jinak předpokládám, že komplet úklid bude hotov teď v sobotu. Jojo, je to přece jenom 110 km, a to něco zabere. T.

          0 0
          • lenochod  

            No to tedy zabere. Je škoda že někteří jsou mimo a odhazují cokoliv kde je napadne (nejen bajkeři) :o(  To že někomu vypadne bidon či pumpa, to se stane. Tak zlom vaz při úklidu a díky za reakci. Pohled to byl smutnej.

            0 0
    • Darkson  

      závod se poved. musim organizátory velmi pochválit. rychlá prezentace, hezká trasa(i když se některý úseky dost krejou s exBB) a hlavně perfektní značení a zabezpečení, to bylo fakt na profi úrovni! hezký je i areál konání.

      mě se jelo celkem dobře, prvních 15 km kudla po asfaltu a šotolině. jen mi zamrzel tradiční defekt na lehce sjetý Pythonu, kterej jsem provizorně nasadil. docela jsem při výměně duše vytuhnul. tradiční byla i krize po cca. 3 hodinách:-). to vedro bylo ale pekelný, měl jsem pocit že se uvařim. dokonce jsem schválně projížděl loužema, páč cákající voda nádherně chladila.

       
      0 0
      • Honza729  

        Musim potvrdit, byl jsem se dnes chvili podivat. Organizacne dobre zvladnuto, dokonce i Policie fungovala a pomahala.....­.nevidane.

        0 0
      • Martin*4  

        Značení bylo fakt super. Jinak trať mi moc nesedla. Samej kořen a kamen. Navíc sem to musel jet na zimákovy, takže sem pěkně vydrncanej.

        0 0
        • BikerM  

          To já byl za ty kořeny a kamen šťastnej. Moc se mi to líbilo, jo a na zimáku bych tam asi neobstál. :)

          0 0
          • JakeF  

            Asi se tam pojedu podívat :-). Bidony navíc se vždycky hodí třeba na duši a tak a podívat se na můj trefenej strom :-D.

            0 0
      • crom  

        povidej mi o tom,vedro jak svin.malem sem se uvaril!:-)

        0 0
        • Darkson  

          čoveče, zajel jsi pěkně, jen si vždycky nestoupej na start úplně dozadu:-). stejně jako na Malevilu jsi mne dojel a předjel až bůvíkde…

          0 0
        • Bumerangista  

          Také blahopřeji. Nechápu, že říkáváš, že ti to nejede.

          0 0
    • JakeF  

      Přidávám se k pochvale organizátorů. Byl to můj první „velkej“ závod, takže nemůžu moc porovnávat, ale značení bylo super a potěšilo mě, že se kvůli závodu zastavoval provoz na silnicích. Dál mě překvapila koncentrace XTR, X-0, Cannondale a špičkovejch kol vůbec. Můj 6061 dural se velmi styděl :-D. Co se týče závodu, tak pro mě ideální, jelo se mi pěkně, na začátku jsem se hezky rozehřál a když povolila tlačenice, tak už se dalo i jet. Pohodu zkazil až sjezd z Velký Baby, kde jsem se, kvůli vymletý stružce uprostřed cesty ve spojení s mojí mizernou vidlicí, proletěl krátce vzduchem a polet zakončil rukou, ramenem a helmou ve stromě. Naštěstí jsem vyváznul jen s pár odřeninama a asi lehkym otřesem, protože mě ještě teď bolí hlava. No ale vstal jsem a doved svojí jízdu až do konce, krize přišla až na posledních 8km, ale i tak jsem ještě 2 lidi stihnul předjet. Takže celkový 44. místo (ztráta na prvního 24minut a to jsem ještě startoval docela vzadu) na svym prvnim významnym závodě (předtim jen 2 malý akce okolo 30ti lidí) považuju za výbornej výsledek, zvlášť když vezmu, kolik borců na mnohonásobně dražších kolech jsem trhnul. Takže děkuju za super akci.

      Jo a kdyby někdo někam odtud posílal fotky, tak by sem moh poslat odkaz.

      0 0
    • Darkson  

      jedna perlička z webu Krakatitu. to člověk neví, jestli se smát nebo brečet…

       

      Jozef

      „já se k pochvalám nepřidám, na trati bylo příliš kořenů a kamenů, evidentně trať pro celopéro, a ta rozbahněná louka na konci, jako kdybych toho bahna neměl letos dost, kvůli 5ti metrům z 5Oti km, mýt celé kolo…“

      <a class=„tlacitko-odkaz“ title=„Zavřít odpověď“ onclick=„Preho­dObsah(‚odpo-29363320‘,‚kn­iha_formular‘);skryj(­‚odpovidate-29363320‘);do­cument.getEle­mentById(‚odpo­vida‘).value=''“>

      0 0
      • Uwe Ampler  

        Já měl kolo čistý a to jsem to bahno celkem prolítnul:-)

        0 0
        • JakeF  

          Přesně. Asi někdo neví, jak vypadá špinavý kolo nebo má nějaký divný pláště. Možná tak ledaže by to nějak hodně utopil v tom prvnim úseku, ten když člověk trefil blbě, tak se dalo docela propadnout ale i tak…

          0 0
      • rasto  

        ajajaj proc si koupil horske kolo? aby ho mel cistoucke po kazdem vyjezdu? doporucuji koupit ziletku, pomuhlo by mu to :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.