• joejoe

    Ahoj borci, chci se zeptat na vaše dojmy z tohoto nového závodu v KPŽ? Jak se vám líbili bahení lázně, co na to říkaly vaše svaly, jak se tvářilo kolo … Předpokládám, že mělo stejný výraz jako to moje :-)

    dejte vědět

    p.s. kdyby někdo chtěl kml file pro google earth z celou trasou, dejte vědět

    0 0
    • Meesha  

      to Beeda a Janca: dobre vy!

      0 0
    • game_over  

      dojel jsem na nejakem 288. miste :) trasa byla navrzena hezky to musim autory pochvalit ale to bahno si mohli odpustit :) jinak muj bike vypadal podobne ne-li hur, nebyt toho ze jsem asi tak 20km pred cilem sel docela blbe pres riditka(narazeny zebra, stehno) zbytek zavodu pro me bylo docela solidni utrpeni ale cilem jsem projel

      0 0
    • JancA  

      rano uz me ten neprestavajici dest ani neprekvapil. Tenhle rok snad nebyl zavod bez promocenejch bot:). Trasa celkem tezka,ale spis prevysenim,technic­kych jen par sjezdu a to spis kvuli bahnu, jinak samy siroky cesty. Hned po startu sem letela na drzku,takze sem se pak musela snazit a v prvnim kopci predjela dost lidi. Nektery bahnity useky vazne staly za to:)…Gratulace vsem co dojeli!!!

      0 0
    • Gorgov  

      hnus blato, poslednich 15 vymejslel inteligent, to se musi nechat, po louce to bylo fakt super az na to, ze se obalila skoro cela kazeta, takze pak po rovince kadence 150 na 4 nejlehci pastorky:) konec byl i docela blbe znacenej, nastesti sem vzdy stacil brzo zastavit a nejel nikam dal, skoda docela mi to bralo elan zavodit. Nakonec docela dobry na tu strasnou tlamu co sem tam vysek:)

      0 0
      • Beeda  

        jj ja tam tam taky udelal senosec a do cile prijel jako bych kydal hnuj;-) kaza to nabrala, tak me ujel ten soudruh z NDR a Milanka nedostih:-) taky grat. jance a gorgovi. B.

        0 0
      • joejoe  

        I já jsem měl v posledních 12km co dělat. Někde tam byly i ty šipky nakreslený do protisměru, ale říkal jsem si, jestli jsme tam tudy náhodou nejeli na začátku. Další jobovku, kterou jsem dostal bylo při příjezdu do města, kde byla cedulka „Pozor silnice“, ale už nebylo úplně jasný, jestli se na ní má najet nebo co. A jelikož na silnici byly šmouhy od zabahněných kol, vzal jsem to přes silnici. Hned po 300m jsem usoudil, že to asi nebude ono, ale jak jsem se otáčel, chytil jsem surovou křeč a málem jsem slítnul z kola. Vrátil jsem se zpět na silnici, vyděsil jsem nějakou babičku a potom pokračoval dál směr na cíl. Závěrem, nevím čím to bylo, jestli tou zcela promáčenou tratí nebo náročností tratě, ale finální průměrná rychlost 15,3, strávený čas na trati 4:10 je fakt maso. Co se do průměrné rychlosti týče, tak toto byl můj zcela nejpomalejší závod.

        0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.