• radla

    Potřebui poradit koupit tuto silničku má majeto necelých 4000 km jít do toho při ceně 16 000 je to solidní nabídka kolo bylo udajně pravidelně servisované necelé 2 roky staré

    http://www.cyklobazar.cz/…ida-flx-906/

    dík za názory a zkušenosti

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      No to už tu dlouho nebylo …

      0 0
    • cespa  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • radla  

      ty kokos ja chci poradit a řeší se tu uplné kokotiny pro mě o ničem.Jasně mě taky nabízeli novou meridu tedka ve výprodeji za 25t, na 105 a fulcrama 7 ale pro mě je to už moc, když začínám na silnici.

      0 0
      • Člověk a jeho svět  

        Ty nechceš poradit, ty chceš slyšet jediné: kup to. Tak tedy, jestli se ti to líbí, tak to kup. Moc jásání na Polygon zde ale nečekej, jelikož to je sračka značka.

        0 0
        • Modelar  

          To taky nečeká, když chce koupit Meridu.

          To radla: hlavně vyzkoušet, já bych to nevzal kvůli tomu, že ten rám je takovej kočko-pes. Karbonovou vidli jo, ale zadní stavbu to ne.

          0 0
          • PIN.kes  

            No mi se třeba ta Merida líbí, kola hodně slušný a výbava taky, za tu cenu bych řekl hodně v pohodě. A pokud ti to dá za 16 tak není co řešit.

            0 0
    • yetti  

      Rám je slušnej, výbava funkční. Záleží na tom v jakým je to stavu. Zkusil bych majitele trochu poškádlit s cenou a pokud se podaří, tak budeš mít použitelný kolo za rozumný peníze.

      0 0
    • šimlos  

      To je solidní kup.

      0 0
      • radla  

        chci slyšet objektivní názor, třeba jsem slyšel že ta zadní stavba v karbonu se už přestáva dělat dokonce mi v prodejně prodavač říkal že se to nějak uvolnuje a pak tam křupe což mě trochu vyděsilo ale nikdo jiný mi to nepotvrdil spíše naopak. Bubu to mít na normální ježdění počítám že víc jak 1500 za rok na tom nedám když si nechám i horáka.

        Uvedu to na pravou míru uvažuju vzít tuto silničku a nechat si starého horáka, nebo koupit cross kellys phanatic 2011 za 15 000 kč(horáka prodám). Jezdím převážně po silnicích, i s horákem se terénu vyhýbam jak můžu(prostě mě to nebere)ale víte občas prostě musíte někde kousek přejet po nějaké stezce nebo po nekvalitni silnici a z toho mám právě u té silničky obavy (defekty,rozcen­trování kola apod. a ten nezvyk jezdit na hladkých gumách-klopení zatáček atd.). Rozhodnout se chci do pátku kde bud zajdou na prodejnu pro crosse nebo v sobotu pojedu pro silničku

        0 0
        • Smazaný účet  

          Než cros/treka si radši pořiď cyklokrosku, pokud ti neva berany…

          0 0
        • maajkee  

          Radši neplánuj kolik najedeš, když tě to chytne tak na silnici najedeš fakt hodně. Já koupil silnici na občasný najíždění km a teď už jezdím skoro jen na silnici a za 2 měsíce mám kolem 2 tisíc.

          Jinak já bych se tomu spojení alu carbon asi radši vyhnul, nevěřím tomu.

          Za 18 tisíc se dá pořídit podobný kolo, není to zas taková pecka.

          Kámoš teď koupil za 16 tisíc celokarbon silnici (Axman čína) na Ultegře fakt hodně málo jetou.

          0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

          Silnicka vydrzi ledascos, akorat musis mit dost nahusteny kola (7+ atm), abys necvakal a chranil rafek. Klidne offroad, jediny co vadi jsou ostry velky sutry, jinak v pohode.

          Ta Merida je 60–62, to je na dvometrovyho chlapa, OK?

          0 0
        • Zlatka  

          Věděla bych o jedné žiletce (zlato-bílá), tady je pár fotek.

          V eshopu POLYGONU ji nenajdeš, za 19k na 105 a stříbrných Aksiích, je to 58.

          0 0
          • maajkee  

            Na Polygon se mi i docela líbí :)

            0 0
            • Zlatka  

              Díky, docela i jede, mno ještě musím opravit omotávku a pak ji dám na eshop.

              0 0
              • radla  

                tak ja mám nějakých 195 cm,takže by to mělo být ok. Jinak nevypadá zle ten polygon jen ta cena nic neřeší.Tu meridu můžu mít za necelých 16 000.

                0 0
                • PIN.kes  

                  Tak jdi to té meridy, kamarád má tu samou a maximální spokojenost, akorát za ní dal mnohem více :-)Navíc jezdí opravdu hodně a žádné problémy se zadní stavbou nemá..

                  Pokud máš v plánu jezdit kolem 1500 za rok tak to kolo ti vydrží do smrti :-), pokud tě to chytne a budeš bušit více tak ti taky dobře poslouží, jak píšu kámoš má to samé a drtí to fest a no problem. Co se týče tvé úvahy jestli cross nebo silnici? Silnička zvládne opravdu hodně, klopit můžeš a přejet šotolinu a nějaké ty díry taky, já chytám více defektu na biku než na silnici, navíc na tý meridě jsou kvalitní kola, ty se jen tak nerozcentrujou, opravdu máš zbytečné obavy. A uvidíš že na tý silničce tě to bude bavit více :-) Tak good luck

                  0 0
                  • Zlatka  

                    Ještě také existuje varianta fitness kola, flatbary. Ale to je pro velmi úzkou skupinu, ikdyž občas si to někdo i oblíbí.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.