• lazna

    zdar hoši … mozna i divky :-) potrebuji pomoct s vyberem silničního kola. Nechci si kupovat nové. Takže chci poradit jake z těchto kol byste za tu cenu vzali popř. které určitě ne. Prostě pište vše co se vám na nich líbí nebo nelíbí. Díky moc za pomoc

    www.i-bazar.cz/…220059-1.jpg

    www.i-bazar.cz/…o-fort-1.jpg

    sport.bazos.cz/in­zerat/782642/p­rodam-silnicni-kolo.php

    sport.bazos.cz/in­zerat/768042/S­ilnicni-kolo-Shaerer-Shimano-105.php

    www.cyklobazar.cz/kontakt.php?…

    cyklobazar.i-bazar.cz/jizdni-kola/zavodni-silnicka/

    Mě se líbí 2. 4. a 5. ale protože měřim asi 180 cm tak velikost rámu u 2.kola (ten zelený fort) je asi špatná co?

    0 0
    • roud  

      kup toho autora sice to neni nic světovýho ale rozhodně z těhle kol ma najeto nejmíň… (jinak na stejnym ramu jezdi muj bratr a když přežije jeho tak přežije kohokoli) jediny mínus autor ma na hovno lak (vyštípává se)

      0 0
    • m.arek1  

      tak to ti bude URCITE uplne maly aj ten author 52cm je temer juniorska velkost … pri 180cm no chance …

      uprimne priznavam ze by som si z tychto asi nevybral …

      0 0
      • lazna  

        tak ted sem se dival na velikosti ramu k vysce postavy a maji na netu takovouhle tabulku

        výška postvy v cm výška rámu dle označení do 165 cm 15", 16", S, do 44 cm, do 500 mm 160–170 cm 17", 18", M, do 48 cm, do 520 mm 170–185 cm 19", 20", L, do 52 cm, do 540 mm 185–200 cm 21", 22", XL, do 55 cm, do 560 mm nad 195 cm 23", 24", 58–60 cm, nad 580 mm

        takze by me melo byt 52 akorat kdyz mam 180cm ne?

        0 0
        • m.arek1  

          nebudu to velkosti SLOPINGOVYCH ramov? … mne s mojou vyskou 179cm vsade odporucali 54 – 56 ram (klasicky – nie sloping) … mam 54 ram a 130mm predstavec (musel som predlzovat – lebo povodne tam bola nejaka 115mm vecicka ale asi po tyzdni mi doslo ze je to malo) a aj tak musim dat sedlo kusok viac dozadu – je to len tak tak … a to rozhodne na tom „nelezim“ – skor taky turisticky posed … no proste mal som radsej brat tu 56 … takze myslim ze pri 180cm je 52 uplne mala a mal by pozerat urcite na 56

          0 0
          • roud  

            Dost zaleží na posedu pro někoho může bejt malej pro někoho velkej… (bajkeři nemaj hodněkrat tak nataženej posed jako silničaři) ja na silničce ležim (a to skoro doslova) ale mam i kamara kterej na ni jezdí skoro jako na biku (dost vzpřímeně)

            0 0
        • Zdenda CUBE  

          S tvou výškou bys měl koukat asi po 540mm a ještě záleží na tom jak je postavená geometrie. K těm kolům co sis vybral bych ti napsal asi toto: V dnešní době kupovat něco co nemá duály je asi špatné, protože na modely které sis vybral už budeš opravdu těžko shánět náhradní díly a jakákoliv výměna komponentu bude vázána na další investice za díly které na něj navazují. Koukej proto na kola která mají alespoň duály to by měli být modely na které by se teoreticky v případě potřeby dalo ještě něco sehnat.

          0 0
          • nooski  

            Zase výhodou žazení na rámu je jednoduchost a naprostá spolehlivost. Pokud to kolo má být jenom jako občasný doplňek, tak bude bohatě stačit. A teda sehnat náhradní díly pro mého zimáka nebyl nikdy problém, kdybych tam měl ty staré sedmičkové dualy a něco se podělalo, už by to nespravil ani nejvyšší.

            0 0
            • roud  

              s těma dílama taky nevidim problem donedavna se mi doma valel favorit a sehnat na něj cokoli nebyl vubec problem .....

              0 0
    • orca  

      kdyz na ty kola koukam tak je asi ouplne jedno co koupis, stejne to je uz technologicky out.. a tohle je idaelni varinta na zimaka… a docela mam pocit ze ani nahradni dily uz nebou k dostani k mnohym bazarovkam…

      0 0
    • ydaho  

      těžká volba z nabízených možností :-) co se týká velikosti – kupoval jsem taky přes cyklobazar a nejlepší je si to zkusit. Mám 182 cm a měl jsem obavu z velikosti rámu XL, ale nakonec mi padne parádně a mám i 120 mm představec a páky dole. Nicméně bejt tebou, tak ještě pár korun pošetřim a chvilku počkám s koupí..

      0 0
    • jecnak  

      To jsou desny plecky. Kdyz uz jetou, tak s dualama a aspon na Ultegre. Co se tyce velikosti, tak na 180cm cca 57–58 v klasice, ve slopingu o 3–4cm min, ale lepsi vyzkouset.

      0 0
    • lazna  

      Tak jo díky za pomoc s rámem atd..... ale jeste bych potreboval vedet kterou z nich byste vzali. Nepotřebuji nic na zavodeni ani treninky…hraji fotbal takze bych rad projel treba 2× za tyden nebo nekdy do skoly kam to mam 20km.ten author je maly takze nic ale z tech peti ostatnich…me se treba libi ta bila zavodnicka SHAERER. Ale neznam poradne to vybaveni shimano 105 jestli je to kvalitni a ten ram to bude asi ocel co? Mel bych to i blizko ze bych si to mohl vyzkousel pred koupi a nemusel by mi to posilat postou …ale 4000?

      0 0
    • lazna  

      tak ted jsem tu dal ty dve zavodnicky s dualama…takze by me zajimal vas nazor na ne?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.