• honzinos

    Zdravím sem tu zas.. Vim, že mi zas napíšete, ze se mam kouknout na jiný téma, ale nemám vůbec čas- opravuju motorky. Můj dotaz je : koupil sem teda shimana Xt – na moje ježdění po zadním atak stačii… a právě zadní brzda strašně „vrže“ a mam jakoby pocit, že to nějak nebrzdi. Nevim jestli třeba až zajedu tak nebude hlučná a bude víc ostrá. Ale zatím mě taky napadlo, že bych mohl zkusit vyměnit za jiné desky, nebo zkusit ovzdusnit a tim bych aspoň vyřešil ten problém s ostrosti … nebo jinej kotouč ( byl tam k Avid brzdam Avid kotouč) A JA SE TEDA PTÁM JAKÉ DESKY, POPŘÍPADĚ KOTOUČE NEBO NĚJAKÉ ŘEŠENÍ NA TO VRZÁNÍ, A ZVĚTŠENÍ OSTROSTI BYSTE DOPORUČILI. ABY VŠE BYLO NA 100% XD

    0 0
    • MatS  

      Mas to zamasteny voe. Jestli delas motorky, tak ja bych na tom nechtel sedet.

      0 0
    • novas752  
      1. odmastit
      2. jestli je to nesprávně zajeté tak zbrousit oleštěný povrch destiček
      3. správně zajet.

      Když je to vlhký tak to může kvílet, pokud jezdíš v mokru a zdá se ti to že to moc nekouše, dej tam sintrovaný destičky. Za mokra brzdí líp, ale také víc kvílí.

      0 0
      • honzinos  

        Nene jen v suchu většinou. Do mokrá mam jiny hračky. Namontoval sem prostě nový brzdy s destičkami, a ovzdusnenim od výroby a prostě kvílí a mám pocit že prostě málo ostrý 

        0 0
    • Jakobo  

      ZDRAVIM! MAS ZAMASTENE DESKY. KOTOUC ODMASTIT, DESKY VYHODIT A DAT NOVE. HLAVNE NESAHAT ZAMASTENYMA PRACKAMA PO VYMENE OLEJE V MOTORCE! RETEZ MAZAT KAPATKEM, NE SPREJEM NA MEROVOU VZDALENOST!

      DESKY MUSIS KOUPIT TAKOVE JAKE DO BRZDY PATRI! NELZE KOUPIT JAKEKOLIV DESKY!

      POKUD SE NEPODARI ANI NAPOTRETI ZAVEZ ZKUSENYM ODBORNIKUM DO SERVISU. MUZE I TECT BRZDA POVOLENOU OLIVOU U TRMENU NBEO JE POSKOZENE TESNENI PISTU A TECE TAMA OLEJ NA DESKY!

      0 0
    • Mr.Duck  

      Zkus to zajet a pak můžeš špekulovat. Nezajeté desky většinou malo brzdí a kričí a nemusí byť vůbec mastné. Jestli žiješ v krocích tak to vezmi na kopec a problém buď zmizí, nebo ho můžeš řešit až to opravdu otestuješ a zajedeš, což by chtělo aspoň 100 výškových metrů někde tomu naložit. A jestli nežiješ v kopcích, tak nepotřebuješ brzdy nebo se přestěhuj ke kopcum :)

      0 0
    • snas89  

      Sorry. Na odpoved nemam cas. Koukam na filmy a chodim ven.

      0 0
    • honzinos  

      Děkuji všem za reakce. Zkusím

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.