• Wojtek

hojte potřeboval bych poradit s výběrem dámského MTB, bude jezdit spíš turističtěj ale žádné asfalky, většinu terén

výška je 165 cm, od chodidel k rozkroku 73 cm finanční strop je 30 000 ale to je maximum, spíš levnější, nejlepší poměr cena/výkon předpokládám že o kolo nebude moc staráno, tak něco co vydrží poradíte? vím že v historii je toho dost, ale časy se mění

0 0
    • kali222  

dej ji svoje, na vesnice se stejen od 13 let kupuje 21"-24" palcovej cross/mtb, nebo to co maj nejvetsiho v krame..... co kdyby nahodou nekdo vyrostl a za 30 si uz postavis pekny kolo pro sebe :D

0 0
      • kali222  

ps: nemam nic proti vesnici, sam za nedlouho budu vidlak :P a uz se tesim

0 0
    • Wojtek  

buď na netu nebo v cykloshopu v Brně a okolí

0 0
    • Wojtek  

a něco lehčího

0 0
    • Wojtek  

co říkáte na toto?

0 0
    • spešl  

Já bych jí pořídil nějaké Cube, celkem slušný kola za dobrý peníz…

Třeba toto: http://www.cube-bikes.cz/detail.php?…

Teď se dá sehnat v akci kolem 26–27tis. ;-)

Jinak moje žena má 159cm, má černý matný Cube LTD na XT (viz moje kola) a je už tři roky max. spokojená…

Určitě najdeš dost vhodných kol… ;-)

0 0
    • XC-biker1  

http://www.bikez.cz/…imited-2009/

není to sice dámské, ale za tu cenu luxus cena/výkon :)

0 0
      • cagalam  

Jo a nejmenší velikost 17"  podle mě trochu velké pro 165cm vysoku ženu!!!

0 0
    • t29  

Tady zůstal jeden loňský 15" kousek skladem. Pružinová Tora sice něco váží, ale taky něco vydrží :)

http://www.cykloworld.eu/…850-trail-d/

0 0
    • Lišák  

Merida. Můžeš si ji objednat po netu a vyzvednout v Brně na Baštách (naproti nádraží).

0 0
    • M_ishak  

Myslíš, že většině žen jde fakt o nejlepší poměr cena/výkon? Vyber jí pět ať si vybere podle vzhledu. Že se ti líbí nějaký černý, s perfektním poměrem cena/výkon, neznamená, že si nakonec stejně nevybere to bleděmodrý se stříbrnýma linkama kde je cena/výkon úplně mimo ;O)

Jinak já byt baba, šel bych do něčeho takovýho. Ten je hodně pěkný, ženě se zavděčíš >> Sup Tento je designově ještě povedenější >> Gary

Za zbytek peněz můžeš kouzlit s komponenty

0 0
    • makak  

Koupil jsem tohle, Superior Team Women . Kromě vidlice vládne spokojenost, kolo je lehké a hlavně krásné :-)

Fulla jsem nekupoval ze stejného důvodu, za 30 k by to byla mrcha těžká.

0 0
    • pegas  

poskladej neco (s Hnojem se urco da neco vymyslet, jisti to kupkolo)- zalezi pro koho to je- na pohodovy jezdeni Sup, Saint s upraveným 100 mm Epiconem, kvalitni zensky sedlo!!…urco vecka a zbytek uz bude o penezich (nutno zohlednit vahu a design)..pokud uz to ma byt pro zavodni urceni, repsektive nejakou znalejsi babu tak to smerovat na hydry a jinou vidlu a zbytek bude zas o preferencich…

0 0
    • Zerocool  

napiš Hnojovi něco ti postaví…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz