• drtyc

    Zdar.

     

    Tak jsem ohl nejvetsi talir (Alivio) jeste nemel asi ani 10tis km odhadem a premyslim o nejake levne a vysoce pevne nahrade, az me prestane bavit jezdit jen dva (docela maly) talire.

    Hledam cokoliv – dva nebo tri talire, pocet zubu? maly by jich mel mit asi stejne tak malo jak to alivio a velky jich muze mit no i skoro jak to alivio nebo i malinko min i kdyz na silnici pak budu asi nadavat, ze to nejede, tak radsi tak nez abych musel slizt do kopce nebo zase neco ohnul.

    Co doporucite na 130kg zive vahy (kdysi 540kg na legpressu ale ty casy jsou sice pryc, ale narazove kratkodobe do rozjezdu jeste neco z te sily zustalo). Kolo dalsich cca 10kg bez bagaze a povinne vybavy. Takze do pohybu je potreba dostat kolem 150kg.

    0 0
    • gemini  

      Ahoj. Já měl 120 kg ( teď mi váha šla dolů a doufám, že ještě hodně půjde:-)) a jezdil jsem Alivia na 4hranu, LX HTII a teď jezdím XTHTII. S žádnejma klikama jsem neměl problém. Nevím kolik do klik chceš vrazit, ale mě se jeví jako dobrá volba právě to LX, nebo SLX.

      0 0
      • drtyc  

        sorry beru zpet. neni to alivio ale suntour. neni nad to nekoukat na web, ale na kolo ;-) jinej rok jina vybava

        0 0
    • RedAce  

      nemas mail?

      0 0
    • Martin  

      130 kilo sice nemám, ale 110 jo. zatím mám 400 km na SLX a kliky jsou v pohodě. předtím jsem měl Truvativ Isoflow a tam dost trpěla velká placka.

      0 0
    • bagr84  

      Jezdil jsem na starym kole kliky Truvativ x-flow a vydrzely pode mnou cca 12.000 kilometru (dodnes funkcni), moje hmotnost litala negde mezi 100 a 135i kilo, spis uprostred. Nijak jsem je nesetril, rad do toho dupu ve stoje a slovo udrzba pro me bylo nezname :)

       

      Jeste podotknu ze jsem temer vubec nepouzival nejmensi placku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.