Jde předělat SR Epicon 2008 LOD na RLD?

13 nepřečtených
  • štafle

Jde předělat SR Epicon 2008 LOD na RLD? Zda-li ano, na kolik to zhruba vyjde…

Předem děkuji…

0 0
    • biker 0071  

Mělo by to jít vyměněním celé olejové patrony(tlumiče) ale to by se ti nejspíš nevyplatilo na kupkole jí mají za 1400Kč

0 0
    • George81CZ  

Mám XCR vidlu se zamykáním na řídítkách. Bude to zamykání pasovat na Epicona LOD? Jen tak ať cím, jestli dát 500 navíc za Epicon RLD, nebo koupit LOD a hodit tam tu páčku z XCR.

Díky za odpovědi.

0 0
    • M13  

Už jsem sem ty fotky jednou dával, ale nevím jestli jsi je viděl. Třeba Ti pomůžou.

Je to Epicon 2010 RLD

0 0
    • oddie  

Já to mám naopak, mám vidlici NRX RLD bez páčky na řídítka a zvažuju, že to místo dokoupení páčky překopnu na LOD, takže by mi ten vršek případně zbyl…

0 0
      • nikeid  

máš to ještě?

btw – oddělám kryt LOD, a pod tím se to dá normálně „předělat“ tímto http://www.kupkolo.cz/…-nrx_z91912/ na RLD (s dokoupením lockoutu na řidítka)?

0 0
        • Vilém  

Moc jistej si tim nejsem. Mam jednoho epicona s packou, jednoho s dalkovym. Chtel jsem to predelat, ale zas tak jednoduche, ze se oddela jedno, naklapne druhe, to neni.

Musela by se rozdelat cela tlumici patrona, pak by to mozna slo. Takze jsem se na to vysral, oddelal packu z riditek a lock nepouzivam. Jen me tam stve ten trcici bazmek na bowden.

0 0
        • oddie  

Jo, tenhle vršek mám, sundal jsem ho a lock nepoužívám vůbec. Nicméně stejné to nebude, když se ty patrony dělají rozdílné.

0 0
    • ClAyD  

hehe, já bych zase vyměnil RLD Epiconovou patronu (2011 teda bez páčky) za LOD…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.