Jaké nosíte oblečení na MTB ?

148 nepřečtených
  • old biker

    Jaký máte názor, pro pohodové ježdění,jezdit v elastickém dresu a kratasech nebo volný dres i kratasy. Nepíšu o pohodlí ale o trendu v oblečení MTB. Volnější věci nosí více a více v zahraničí a to třeba elastický dres a volné kratasy. Jaký máte na tento trend názor. Je to jen názor, každý ať si jezdí v čem chce.

    0 0
    • jIrI___  

      Elastické oblečení je nepřekonatelné co se týče pohodlnosti ve vyšších teplotách a na delších trasách. Ve volném oblečení zas člověk nevypadá jak teplomet. Takže je jen a jen na povaze člověka, jestli dá přednost praktičnosti a pohodlí nebo kůl vzhledu :)

      0 0
    • Azmir  

      Vozím volné věci a funkční tričko a jsem spokojený, dresu jsem zatím nepodlehl a moc se mi to nelíbí, ale nikomu to neberu, mi vyhovuje to moje :)

      0 0
    • StuntJ  

      vozím ***** hadry a jsem spokojen :o)

      0 0
    • MirosPikos  

      Pro pohodové ježdění? Ne moc uplej dres a kvalitní volný kalhoty s vložkou. Tak jezdím teď. Jezdil jsem uplý 3/4 a těsnější dres. Přešel sem tedy na civilnější formu a cítím se tak pohodlněji.

      A jakej je trend? Podle toho kudy jezdíš, někdy to může být co možná nejvíc nápisů na uplým dresu a uplý kalhoty k tomu. Kolo cokoliv nad 50.000,– ať vypadám jako větší závodník. A jindy zase jeany, mikina, helma ze supermarketu a kolo se zrezlým řetězem :)

      0 0
      • capis  

        Nedávno jsem na rozcestí zastavil u krásně upraveného a vyladěného bikera?, všechno podle poslední módy, kolo tak za 50K, no a ptal se mě, jestli se známe, že ho zdravím. O hadrách to není, je to o pocitu, oni by možná i závodníci vozili něco jiného, kdyby to sponzor dovolil.

        0 0
        • MichaelSimek  

          zase o tolik jine veci by nevozili, mozna jinak barevne sladene a nektere „komponenty“ jine, ale proste prakticke vyhody vetsiny toho co vozi jsou dulezitejsi nez to ze si nejakej insecure homofob musi dodat trosku sebeduvery tim ze ti bude rikat ze si homoklada

          0 0
    • Lister  

      Jedno ze základních pravidel MTB zní: Není důležité, jak člověk jede, ale jak při tom vypadá.

      Takže hlavně takové, aby to ladilo ke kolu.

      0 0
      • kmfdm  

        +1

        0 0
      • jIrI___  

        Tak to je naposledy, co jsem se o víkendu byl projet, příště na to seru! :D (černo-stříbrno-červené kolo, oranžovo-bílá helma, žluto-modro-černý dres)

        0 0
      • Lada,s  

        A na silničce to platí dvojnásob ! :-D

        0 0
        • Lister  

          Na silničce musí ladit všechno, včetně bidonů, protože modrý bidon v červeném rámu znamená doživotní vyloučení z komunity ;-)

          0 0
    • Czech1  

      Já na kolo používám volnější sportovní oblečení. Nejraději nosím pod bavlněným tričkem tenké thermo triko a dále volné šortky.

      0 0
    • JakubCh  

      Volné kraťasy BBB FreeRide + volné funkční tričko (jaké je zrovna čisté, Adidas, Nike…co jsem časem nasbíral). Triko je sice volné, ale zase rozumě, aby za mnou nevlálo. Jediná výhoda dresu pro mě osobně je, že guma vespod ho drží a člověku pod něj nefouká na zádech – loni na podzim jsem si tenhle malý nedostatek uvědomil. Ale to je jen detail.

      Trošku OT: minulý týden jsem byl na biku s kamarádkou, co sportuje hodně a ta měla triko, které bylo s čisté vlny (pokud si pamatuju správně) a hrozně si ho chválila, že je daleko lepší, jak ty CoolMax atd. jen prý, že stojí skoro 2k snad. Slyšel o tom někdo?

      0 0
      • skvedo  

        Asi myslela vlnu merino.

        Mám z toho jedno spodní triko Icebraker. Kupoval jsem ho v Hudy ve slevě jako loňský model za ~1000 Kč a spokojenost.

        Na mtbs byla zpráva, že dva dobrovolníci v tom budou denně chodit bez praní 40 dní (údajně to ani propocené nesmrdí, nemůžu posoudit, já to nepoznám) ale nevšiml jsem si, jak to hodnotili po testu.

        Ve fóru jsem ne tak dávno viděl o merinu celé vlákno.

        0 0
        • bikekralik  

          Testoval jsem ho přes 5 týdnů v zimě 2008 – až na pár exponovaných míst (rozkrok, podpaží, plosky nohou) dopadlo dobře – nesmrdělo a bylo příjemné, jako druhá kůže http://www.bike-forum.cz/…-pradlo.html#…

          0 0
        • JakubCh  

          To mě začíná zajímat…asi něco pohledám. Na kolo mi syntetika neva, ale na hory a tak se přiznám, že normální trika jsou prostě…příjemnější. Akorát, že na mě z nich z nich brzy je mokrý kus hadru po prvním pořádném stoupání. :D Jdu si nějaké tyhle trika najít…

          0 0
    • nooski  

      Ve volném oblečení na kole maximálně někam do hospody. Jen na bika používám trochu volnější dresy, na silnici čím obtáhlejší, tím lepší – po kapsách vozím hromadu věcí a aspoň to všechno nepadá na prdel.

      0 0
    • oddie  

      Čínský fake buziobleček.

      0 0
    • logoman  

      Jezdim v obleceni na litacku ;-))

      0 0
    • Diamond  

      No hlavně aby to fungovalo, design a barva pod tím bahnem stejně vidět nejde :-) . Kvalitní vložku (ok ob).

      Když jsme tuto neděli projížděli kolem nákupní zóny, tak nás slečna v růžových lodičkách okomentovala, že vypadáme jak prasata. V buchlovských trochu pršelo…

      0 0
    • nox159  

      to je uplne jasne!!

      do kopce si vem co neujplejsi dres a kratasy, zamkni vidlu tlumic a vylamej kopec ve stoje, ukazes si na to mas a uple kratasy ti krasne vyrysujou stehna a prdelku, uply dres zase ukaze paradni bicaky idelni je jeste pouzit vycpavku do kratasu ale to tady jiste vsichni vite…

      kdyz uz jsi na kopci tak je to jasne, tam uz se nezenes a jen se kochas takze se prevleces a vezes volne kratasy samozrejme k tomu volny dres a kolo se ti musi houpat takze vypnout locky a propedaly a nejlip upustit tlumic at sedis jak na choperu, sedlo si dat lehce nize ale ne zas moc…

      baby uz z tebe tecou ale chce to jeste oslnit ty male 15ky takze jsme u sjezdu ( integrala je zaklad ale ta se do baglu nevleze ) takze ponechas AM helmu ale nasadis k tomu hustokrute bryle na motokros ( pokud nesezenes staci bryle na zimu v pripade nouze potapecke bryle oni stejne hovno poznaji) nahore si ubalis, pokuris si a napijes se monstera protoze to je kůl, o tom ze uz mas na sobe chranice a napis s tvym oblibenym pitim netreba zduraznovat…

      pokud budes jezdit takhle tak je tvuj uspech zajisten a nebudes vedet na cem/na kom jezdit drive ;-)

      0 0
      • Haruky  

        já teda jezdím na krku s perlovým náhrdelníkem a piju RedBull light,cák to prej neobsahuje moc cukru,psali v Elle…supíííř­řřřřřřř

        0 0
    • DominikGT  

      Jezdím na mtb ve volném oblečku fox. Ještě jsem ale neviděl silničáře ve volném oblečení. Vypadalo by to dost blbě kdybych jel na silničce ve volném oblečku od foxe?

      0 0
      • nooski  

        **** s tym, jak to vypadá, ale vlálo by to ve větru a brzdilo a silničařina přece It's all about performance!

        0 0
      • Kouba_2005  

        to by tě ani žiletkáři nepozdravili :-) … a hlavně je to nepraktický, vítr je sviňa

        0 0
        • Lister  

          Silničářům stačí mnohem míň.

          Nikdy mě žádný nezdravil, stačilo sundat štítek, umýt boty a nasadit hodně uplý, ale hlavně evidentně značkový dres a najednou si všichni málem pazoury z loktů vyrvali, aby mohli zamávat. Tahle pokrytecká mávací hra je fakt zábavná :-)

          0 0
          • DominikGT  

            Mě většinou zdraví když jedu na mtb.

            0 0
          • Kouba_2005  

            Zatím se mi nestalo, že by někdo aspoň hlavou nepokynul. A to jezdím v triku z Lidlu :-) Štítek ale samo sundávám :-)

            0 0
          • nooski  

            Tady to není pravidlo, protože mě zdraví, ikdyž jsem zarostlý, nohy neoholené, a často v dresu za pár korun, který mi zrovna příjde pod ruku.

            0 0
          • Ma7ous  

            Sám si to psal stačí ladit a už tě i silničář pozdraví :) Ale když neladíš a jedeš na kole po asfaltu sotva 20km/h a ještě od bláta tak ej logický, že silničář tě objede obloudem bez pozdravu, kdo to kolo má pak čistit.

            0 0
    • winter78  

      Trend ?? ;-)

      Na MTB mám voľné veci, voľné cyklogate a nejaké to tričko,prípadne bundu. Na cesťák ale klasický elastický cyklodres,cyklo­gate,návleky a všetko ostatné.

      0 0
    • skorpion  

      neviem, aky je trend, ale ja jazdim vo volnom. 3/4 sortky Endura Humvee a tricko Rogelli Promotion. A kamarati jazdia v sirokej skale oblecenia. Ti, ktori jazdia menej nosia co najdu v skrini a ti, ktori jazdia viac, preferuju elasticke. Sam som elasticke nikdy neskusal a na MTB mi to pride trochu divne (a teraz do mna :) ).

      0 0
    • Cavendish  

      Vozím zásadně Boratovy plavky…

      0 0
    • pepek  

      Zde ovšem nelze pominout kultovní vlákno o tomto problému

      0 0
      • rodo  

        Mne sa volné oblečenie zachytáva do okolostojacich kríkov a v prípade, že sa niekam zrúbem, tak sa horšie z tých kríkov leze.

        0 0
    • Necris  

      Na jedeš na kolo sportovat, tak dres a čapáky. Ostatní oblečení je jen o stylu, když se to někomu líbí … ale na tose nikoho nemůžeš ptát, to se musíš rozhodnout sám.

      Když holt někdo nemá na to, aby ukázal národu svoje tělo, tak ho nechme ;)

      0 0
    • trpaslik72  

      Od doby co jsem si zvykl na ježdění v upnutých hadrech na ostro už se v ničem jinym necítim líp, nikde nic netlačí, neleze, prostě pohodlí a to je na kole potřeba, dřív jsem jezdil hlavně ve volných hadrech, ale teď když to občas zkusím, tak mi to prostě vadí, nafukujou se nohavice, leze to, vložka taky neni to pravý ořechový, přeci jen je ještě přes kraťasy. Je ale jasný, že si asi na AM nebo DH/FR nebudou lidi brát upnutý a naopak silničáři asi těžko pojedou Giro v AM tříčtvrťákách =)

      Každopádně ale nikomu neberu co vozí a vím, že je to o osobním pocitu, alespoň by to tak mělo bejt.. Nejhorší je to dementní opálení :DDD

      0 0
      • jIrI___  

        Dementní opálení je fajn, aspoň se za člověkem na bazénu každý otočí :))

        0 0
        • trpaslik72  

          upřímně, já do krytýho bazénu v sezoně opálení přestávám chodit :DD taky to pak cítím za krkem a na zádech, alespoň jednou týdně neni špatný ten bazén zapojit..

          nějak už mi to opálení teda taky moc nevadí, člověk si zvykne i na nějakej ten občasnej posměch.. :)

          0 0
        • Ma7ous  

          nahodou opálení podle rukavic je fajn, vypadám jako zedník co maká v rukavích a na posměch jsem si zvyknul, a že ostatní nevědí jak k tomu člověk přijde a smějou je spíš ukázka jejich nevědomosti takže nejlépe se otočit a zasmát se taky

          0 0
          • trpaslik72  

            přesně tak a ono nepoznat cyklistu je celkem velká nevědomost v dnešní době, přeci jen to opálení bývá dost specifický :)

            0 0
    • vasado  

      na mtb uplé kratasy a silniční dres :-D a do toho neoholene nohy :-) takže styl alá teplej angrešt :-D

      0 0
      • jIrI___  

        +1, jen kraťasy si občas beru volné, když se chystám cestou vyrazit mezi nezasvěcené lidi :)

        0 0
        • old biker  

          A co takhle Manuel Fumic a Nové Město, je to srandista a skvělej člověk a prostě chtěl tak jel světák ve volnejch kratasích.

          0 0
        • vasado  

          jj, také jedny takové mam – volné – ale natahnu je vždy na elasťáky, bo maj neskutečně pohodlnou vložku (ty volné měly taky v sobě vložku, ale je asi tak příjemná, jako tejden starej hadr na podlahy :-D :-D )

          0 0
          • Lister  

            Tak proč sis tyhle volné kupoval?

            To je takový problém koupit si kvalitní volné kalhoty? Jako chce to trpělivost s vybíráním a možná trochu přitlačit na cenu, ale pak je to funkčně naprosto OK.

            0 0
            • vasado  

              nekupoval – dar… takže asi tak… :-/ ale už mi párkrát v ostružinách zachránili elastáky od natrhnutí a možná i něco jiného :-D

              0 0
    • Breakpain  

      Buzno hadry … je to pohodlný, nevlaje to … :). Chtěl jsem volnější, ale zatím jsem za pěknou cenu nenašel něco použitelného …

      0 0
    • jesperx  

      dres Forbidden,funkční triko,volnější kraťasy vyčleněný z běžného nošení na bajk,trenýrky,po­nožky a boty starý Adia:-)

      0 0
    • gu-staff  

      Osobně jezdim v teplohadrech. Cejtim se v nich dobře a většinou díky nim přijedu domu relativně sušší, než když jsem jezdil volnější hadry.

      Obecně mně vždycky překvapí, jak si tady dokážete vjet do vlasů kvůli takovejmhle píčovinám. Otázka zněla v čem jezdíte. A postupně se to tu zase zvrhne v osočování mezi „buzno“ a „cool“ a kdovícoještě. I kdybych jezdil ve flanelkách s laclem, krepdešínový košili a koženejch fuseklích s dírama na palce, může bejt každýmu u ******, jak v tom vypadám. A hlavně by to mělo bejt u ****** mně, když už to nosim, tak si za tim stojim, ne? A nikomu to necpu, no ne?

      Jako by šlo jenom o to, mít hadry (kolo, telefon, auto), který se bude líbit všem okolo…

      0 0
    • dannys  

      Používám hodně věci od CRAFTU a GORE-bike.Mám radši volnější šortky.Ale je to stejně pak na h… spadneš,cyhtneš haluz a máš třeba vestu za 3000 v prdely :-)Nesmí se to řešit

      0 0
    • GTman  

      Na biku jezdím v elastickém dresu a kraťasech s vložkou. Je mi fuk, esli vypadám jako teplomet :-D. Zkušel jsem i volné kraťasy a triko, ale vadí mi, jak to furt plandá. Elastický dres mi vyhovuje nejvíc.

      0 0
      • MichaelSimek  

        ja spis nevim proc vsichni mluvite o teplometech, me cyklo obleceni proste teplometa nepripomina, to me je pripomina vic nejakej metrous ve volnejch kratasech…

        kazdpoadne ted je to fakt uz v pohode, lidi si zvykli, ale zezacatku kdyz sem v tretrach helme a cykloobleceni pred xxxxx lety vlezl do samosky si koupit neco v pulce vyjizdky, tak to lidi koukali fakt hodne divne

        0 0
        • Haruky  

          m se taky kluci líbí v uplých dresech,chi…hele na mě v sámošce koukaj pořád :o)))))

          0 0
          • MichaelSimek  

            vsak ja bych koukal taky :)…cyklistky s peknou postavou v uplejch obleccich to je moje, akorat pak je lepsi sedet na kole nebo by mohlo byt poznat ze vas rad vidim

            0 0
            • Haruky  

              no právě že s tou postavou to není zrovna košer,chi…si říkám,že tady je nějaký mýtus cyklistka=pěkná postava,takže já pak mýtus bořím,ve všech ohledech

              0 0
              • newbie  

                tsss… subjektivní dojmy… :-) se tu postni a nech nás objektivně hlasovat!

                0 0
                • Haruky  

                  šmarijá,bych dostala taky ban,za nevhodné tapetování :DDDD

                  0 0
                  • newbie  

                    bychom právě posoudili, jestli je nevhodné nebo naopak žádoucí :-)

                    0 0
                    • Bafoon  

                      tak…když to nebude jak vejce od Meluziny tak žádoucí :-)

                      0 0
                      • Haruky  

                        no tak divoký make-up nepoužívám,se dodnes bojím fotogalerii LIDI otevřít

                        0 0
                      • newbie  

                        tak. když už body paint, tak něco jednoduchého a pro nás chlapy srozumitelného… třeba směrovky nebo terč

                        0 0
            • jIrI___  

              Nevýhoda těch skutečných cyklistek je v tom, že většinou mají stehna jako štýrský hřebec. Na to se pak moc dobře nekouká :)

              0 0
    • Bafoon  

      Specialized, jedině, ostatní je aušus

      0 0
      • newbie  

        :D jak se odvažuješ?!

        tady se koukni, jak má vypadat správnej najnerista:

        0 0
        • Bafoon  

          si mi to zkazil :-)

          ty vousiska jsou teda hmmm něco :-D a vůbec takový vlastný štýl

          0 0
    • šimlos  

      Volný kraťasy s vložkou a těsnější dres.

      0 0
    • DaSnail  

      holky uplé barevné, kluci volné nebarevné

      0 0
    • killme  

      sako, lakyrky, a ohrnuta nohavice ma sve kouzlo, obcas si povolim kravatu, ale jen kdyz chci vypadat neformalne…

      0 0
      • Haruky  

        mokasíny s bílýma ponožkama jsou hodně neformální,chi

        0 0
    • capis  

      Vykašli se na módu a na to, co nosí druzí a oblékej se do toho, co ti vyhovuje a v čem se cítíš nejlíp, znám nemehla ve značkovém oblečení za velké peníze a taky borce v teplákách.Mysli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.