Kde v Brně koupit MTB oblečení? Jakou značku/eshop preferujete?

2 nepřečtené
  • Koster

    Zdarec, před pár dny jsem si pořídil nové kolo (Spyro MKII 3) a řeším teď i nákup nového vybavení, především oblečení, a to jak na jaro, tak i na léto. Obecně nejsem příliš zvyklý nakupovat oblečení na internetu a rád bych si vše před koupí vyzkoušel (hlavně kalhoty).

    V Brně jsem zatím navštívil jen pár obchodů, nicméně výběr oblečení byl dost skoupý obecně, natož pak výběr oblečení v nějakém trailovém/enduro stylu. Vím pouze o Element Storu, ale ten je na můj vkus až příliš drahý a určitě se dá někde sehnat i levnějc.

    Máte prosím nějaký typ na kamennou prodejnu v Brně?

    Tak nějak předpokládám, že se nákupu online stejně nevyhnu, takže se dostávám k mé druhé otázce – jakou značku/eshop byste mi doporučili?

    Díky!

    0 0
    • Mustafa  

      Ad. značky ( Brno neznám, naposledy jsem tam byl na koncertě Metallicy ). Z levnějších můžeš zkusit třeba Decathlon. Kvalita zpravidla odpovídá ceně, vyšší řady jsou ( z toho co jsem zaregistroval ) hodnoceny pozitivně. Chce to ovšem zkusit, se střihem se asi moc nepářou. Mám od nich ,,kompromisní" výbavu na pěší turistiku, krom kalhot se vším s ohledem na cenu spokojenost. Kalhoty mi vůbec nesedí – materiál fajn, zpracování taky ale střih je pro mě celkem peklo.Ačkoliv si nemyslím, že bych měl nějakou velkou prdel, tak ty jsou šitý na někoho kdo nemá vůbec žádnou prdel, takže nějaké výraznější zvednutí nohy je passé. Nachodil jsem v nich pár set km bez problému ale prostě to není ono. Takže určitě zkusit. Na základě osobních zkušeností se vyhýbám oblečení z Lidlu. I s ohledem na zlomkovou cenu oproti ,,značkovým" kouskům jsem byl vždy nespokojen. Zkušenost ale 5+ let stará, jak jsou na tom aktuálně nevím.

      Z cenově dostupnějších ,,Cz značek" si v historii můžeš dohledat např. Silvini, Sensor, Force. Zkušenosti v historii jsou dosti nejednoznačné.

      Z dalších dostupnějších značek např. Ekoi, vláken je v historii několik. Nepletu-li se, tak pouze přes internet – tzn. žádná možnost vyzkoušení.

      Z těch relativně ( relativně píšu protože pořizovací cena byla o něco vyšší než u ,,kompromisních" kousků ale nikdy jsem toho nelitoval ) dražších např. Endura, Fox, Craft – od těchto značek mám nějaké kousky a u všech spokojenost jak s kvalitou, materiálem, střihem i životností. Případně POC, bez osobní zkušenosti.

      V případě, že by jsi su chtěl trošku zariskovat, můžeš zkusit i Čínu. Osobně jsou koupil kalhoty Arsuxeo a podobný problém jako u Decathlonu. Ačkoliv mi v pase sedí, tak celkově je to takové příliš těsné a to já nerad.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.