• Honza729

    Resim ted problem, co na nohy, nechci dlouhe harapesky (:-)) ) az ke kotnikum, ale neco jen pod kolena. Mate nekdo nejaky tip ?

    Dekuju, Honza

    Anketa: Dlouhym cyklokalhotum se rika:

    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • Hejdik  

      řek bych ,že je celkem jedno,jestli máš dlouhý až po kotníky,nebo jen pod kolena,důležité je mít zakryté klouby,ať už kolena,nebo kotníky.

      0 0
    • Lister  

      Tříčtvrteční lehce zateplené nebo volné kalhoty + nákoleníky.

      Nemá někdo typ na nějaké slušné volné dlouhé kalhoty v kterých by se dalo i bajkovat a to v teplotách 12 st a níž (pod to bych bral různé spodní prádlo dle požadovaného zateplení) Nutností je alespoň nějaké ochrana před větrem (nemusí být dokonalé, jen ať to prostě úplně neprofukuje – bohatě mi stačí podobný komfort, který poskytují zateplené čapaky a to i v zimě)

      0 0
      • dieegoo  

        Mám tady tyhle, neprofouknou, vodní sloupec u nich píšou 5000mm. Dole se dají stáhnout, zatím se mi do řetězu nikdy nechytly. Fajn jsou zipy na bocích, délkou jou přes celé stehno až ke kolenům. vseprokolo.cz/cy­klisticke-potreby/Oble%E8en%ED

        0 0
        • Janouch  

          odkaz mi nejak nejede ale jestli jsou to dlouhe cerne Berkner tak uz jsem dvakrat rozthnul v rozkroku pri nasedani na kolo stacilo by jen lepe šít jinak jsou dobry ale ty švy to je tragedie

          0 0
          • ondratej  

            musíš do browseru pejstnout celej ten odkaz … nejen kliknout (je to blbě označený = jen část modrá)

            0 0
          • dieegoo  

            Stačí ten odkaz zkopírovat celý, pak to jede… Já se švy zatím žádnej problém neměl, doufám, že to tak zůstane i nadále.

            0 0
    • ondratej  

      hele koukám, že nikdo moc neodpovídá … kdybys něco objevil, hodil bys mi to do mailu? hledám totiž totéž .. díky

      0 0
      • Honza729  

        Jo, hodim, ale nikdo mi zatim neodpovedel ani do mailu.....asi vsichni jezdi v kratasech nebo teplakach :-))))

        0 0
        • ondratej  

          asi … já jezdil teď o víkendu na Kleti a tak a v kraťasech jsem nahoře už docela mrznul, bylo tam 6 stupňů, i když dole krásně a ještě jakž takž teplo :-)

          0 0
    • shurty  

      zdravím..pořídil jsem si „golfky“ od dextera, nejsou sice zateplené, ale zatím stačí, až se ochladí přidám návleky na kolena. nabídka na www.dexter.cz

      0 0
    • Gad  

      Já jsem si koupil tyhle a jsou v těchhle teplotách do pohody. www.cykloexpert.cz/…colt-3-4-sle A chce to vyměnit neviditelný ponožky za vyšší, aby měl kotník taky trochu tepla :-)

      0 0
    • MlokCZ  

      15–20st. jezdím v tenkých tříčtvrtečních (s vložkou a kšandami), navíc sebou do rezervy tenké dlouhé bez vložky a bez kšand. Nezaberou téměř žádné místo a když se nečekaně ochladí (nebo dojíždím k večeru, když se ochladí očekávaně), tak je to přes ty 3/4 ideální kombinace (a ne jako třeba krátké + návleky na kolena a při ochlazení vyměnit za teplé dlouhé návleky, tam je mi pak zima od konce návleků až skoro do pasu).

      12–15st. jezdím v dlouhých tenkých (s vložkou a kšandami), pod které už většinou beru krátké trenky z funkčního prádla s plochými švy. A zde také jako záloha sebou přes to dlouhé tenké bez vložky a bez kšand.

      8–12st. jezdím v dlouhých středně teplých (s vložkou a kšandami) – jen zateplené jako je roubaix materiál od Kalase, žádný neprofuk materiál. Někdy pod ně opět trenky z funčního materiálu.

      pod 8st. jezdím v dlouhých ještě teplejších (s vložkou a kšandami) z neprofuku. Zase někdy pod ně trenky z funčního prádla nebo případně něco dlouhého z funčního prádla do větší zimy (ale v té jsem doteď nejezdil a zatím nezkoušel)

      Kromě občasného použití při ochlazení dlouhých tenkých přes první vrstvu nikdy nemám dvě vrstvy přes sebe, které by přes sebe být neměly (protože to nejsou vrstvy, které z funčního hlediska mohou být přes sebe), kde by být neměly. Je to takhle nejpohodlnější i nejlépe funční (oproti variantám s návleky a variantám krátké letní a přes to dlouhé).

      A pak ještě dodám, že teplejší tříčtvrteční (tím myslím z materiálu roubaix od Kalase, takže nic extra teplého) mi ani trošku nevyhovují, protože když už je na tě teplota, tak mi je zima na odkrytou část nohou a ještě mi i díky tomu snáze mrznou nohy v botách.

      0 0
    • Jenda  

      jezdim 3/4 od Axonu s neprofukovejma kolenama, kdyz je chladneji tak pod to jeste samotny nohavice a kdyz je jeste chladneji tak klasicky dlouhy teply capaky.

      0 0
    • Honza729  

      No tak super, diky za Vase nazory, poridil jsem ty Sensory, naprosto vyhovujou… Anketa dopadla jednoznacne, takze jdu s timhle tematem do hajzlu :-)))))

      0 0
      • ondratej  

        škoda :-)

        0 0
        • kwaker  

          jsou někde k sehnání cyklo kalhoty volnějšího střihu? ja ty čapaky ee :-(

          0 0
          • Honza729  

            No, nabizeli mi bezkarsky kalhoty, s odepinacimi castmi, kdybych chtel volnejsi, tak bych o tehle alternative asi premyslel, vypadaly opravdu dobre. Cili jakykoliv sport (HUDY sport, Sport 2OOO, Giga Sport, atd.)

            0 0
          • blue  

            www.axonsport.cz, například… a v každym většim sportu

            0 0
    • burnout/syndrome1  

      tanga s vložkou

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.