Kraťasy BBB BBW-72 Freeride Short

7 nepřečtených
  • old biker

    Jaký máte názor na tyto kratasy.

    0 0
    • Tomínos  

      Jak jsem tak na ně koukal, nevšiml jsem si jestli mají vzádu pružný panel, pokud jsou bez něj, na kolo bych je moc nebral, mám takovou zkušenost, že pokud tam není, tak mají tendenci sjíždět přez zadek při jízdě.

      0 0
    • JakubCh  

      Mám, kupoval jsem si je loni za 550– Kč. První cyklokraťasy s vložkou, co vůbec mám. Takže hodnocení bude asi trošičku zavádějící :). Vzhledově se mi kraťasy líbí hodně. Kvalita, střih, životnost: po roce ježdění, časté praní (po každé vyjížďce prakticky) jako nové. barvy drží, nikde se nic napáře, kapsy drží…Vložka: těžko hodnotit. Asi nebude nejlepší, ale jinou jsem zatím neměl kde zkusit. Lepší, než běžné kraťasy, o tom žádná. Nějak mi loni připadalo, jako by mě v „jednom“ místě trošku dřela, nějak divně se „kroutila“, nebo jak to popsat. Letos zatím nic, nějak jsem si nevšimnul, asi jsem si zvyknul, či co. Celkově jsou v pohodě, mají pod vrchními všitou takovou tu elastickou výplň, pohodlnou, příjemnou. A i vrchní materiál je fajn, takový odolný. Akorát loni na podzim,, jednou, když mě právě nějak štvala ta vložka (fakt nevím, co to bylo), tak jsem potkal borce, dal se s ním do řeči a vypadl oz něj, že Endury, co měl na sobě, koupil v nějaké akci za 650-, to mě málem jeblo, protože to bych si připlatil hned. Za těch 550– jsou ale fajn. Teď jsem dojel domů, 40 km a kalhoty v klídečku. S vložkou žáden problém. Tak se mi nějak přes zimu změnily „jisté“ proporce asi, nebo co :D Závěr: za cenu do 600– asi dobré. Já měl podmínku – jedině volné kraťasy, NIKDY uplé, měl omezený rozpočet -tomu vyhovovaly a nestěžuji si. Jo, ještě jedna věc mě štve, stahovací guma v pase nemá žádnou posuvnou zarážku, debilní věc, to mě dnes zase štvalo, ale to doplním z matčiných zásob, no problem :).

      0 0
      • JakubCh  

        Ještě jsem loni uvažoval o té vložce, že když mi jinak kraťasy sedí na 100%, určitě by se dala koupil nějaká kvalitnější vložka a dát ji do těhle kraťasů. Suché zipy by mi tam určitě někdo našil a tvarově budou podobné, ne?

        0 0
    • jonti  

      Velmi dobrý střih i materiál kalhot, vložka slabší, ale stačí.

      Používám je i na běhání.

      Nejsou moc na teploty přes 25st, to je lepší vzít klasické elastické.

      0 0
    • JakubCh  

      Dovoluji si využít toto vlákno.

      Uvažuji o koupení kvalitnější vložky do těchto kraťasů, mě by někdo tip na nákup? Co uchycení, na stávající je suchý zip. Nová vložka by se musela nějak přizpůsobit, možná nalepit suchý zipy na správná místa? Nebo jinak?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.