• Adam1985

    Chci se zeptat, jaká dvě jídla byste chtěli mít po závodě k obědu? Co upřednostňujete – guláš/rizoto/nějaké těstoviny/???

    Díky, Adam.

    0 0
    • nox159  

      testovinovy salat s kurecim masem…

      0 0
      • Adam1985  

        Díky! A spokojili byste se s jedním jídlem, nebo pokud by nebyla možnost výběru min. ze dvou, tak byste na závod ani nejeli?

        0 0
        • nox159  

          na zavod se prece nejezdi kvuli jidlu ne? ;-)

          0 0
        • MirosPikos  

          Myslíš že budou lidi jezdit závod kvůli jídle? Třeba že je možný u nás v Čechách všechno, tak kdybych si chtěl zajezdit na kole, bude mi jedno co bude k jídlu. Na druhou stranu kdybych se chtěl dobře najíst, nepůjdu na závod :)

          0 0
        • Rychlej turista  

          Jedno jídlo je málo. Na KŠ jsem vždycky vysomroval tak tři, abych neodešel z toho jídla hladovej :-)

          0 0
      • pee.tr  

        souhlasím.

        0 0
    • Gorgov  

      Klobásku a pívo.

      0 0
    • Rubi  

      gulas s chlebem / buchticky s kremem / testoviny s masem

      klasika na KPZ pokazde mam chut na neco jineho :D ale buchticky a gulas vede

      0 0
      • Biker jak Pes  

        WTF, na KPŽ se dávají buchtičky s krémem?

        0 0
        • Rubi  

          jj a maji je luxusni teda :)

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Asi začnu jezdit KPŽ kvůli buchtičkám! :-D

            0 0
            • scalar  

              Jestli má rád buchty, doporučuji Kamenici, mlask… Nikdy bych nevěřil, že budu na 50 km trati zastavovat u občerstvovačky, než jsme poznal kamenické buchty :-)

              0 0
    • jIrI___  

      Guláš nebo grilovaná klobása No.1! A pro vegetariány a divné lidi bych tam dal jako druhé nějaké ty těstoviny.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Dávám přednost těstovinám, ale když je guláš, tak se z toho neposeru, přece. :-)

      0 0
    • bosmilan  

      většinou si dám rizoto a nikdy těstoviny,protože mi nechutnají.Největší radost by mi udělalo kdyby dávali „kuřecí nugety s hranolkama“ z mekáče :-)

      0 0
    • Ondry  

      Já většinou na KPŽ tlačím guláš páč všichni ostatní nad tím ohrnujou nos takže tam nikdy není fronta, za to rizoto vždycky dojde první, u těstovin je taky vždycky fronta jak sviňa, tak pokud nemám chuť na guláš tak ještě volím buchtičky.

      Radost nikdy neuděláš všem, ale statisticky asi rizoto a těstoviny.

      0 0
    • Turbo  

      Jestli chcete pořádat nějakej závod, tak se na to rovnou můžeš vybodnout :-)

      0 0
    • Flegmatik  

      Vepřo, knedlo, zelo (sladký zelí) a k tomu pivo. A nebo aspoň teplou pizzu. I když v těch často polních podmínkách bude hnusný asi všechno. Ale na řízku se snad nic zkazit nedá! :-)

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Pizza je to poslední, co bych po závodě hledal. :-D

        0 0
      • karliner  

        To sladký zelí, to ti jen tak uklouzlo nebo chceš vyvolat flame :-)))

        0 0
        • Flegmatik  

          Ále, celej život to žeru s fakt kyselým zelím, že když někde narazím na trochu uleželý sladší a houskový knedlík, tak chrochtám blahem :-)

          0 0
      • MaroH  

        Ale fuj sladke zeli…Jak někdo může tak výborné jídlo takhle *******

        0 0
        • Stancek  

          Mám to stejně jak Flegmatik, celej život dokud jsem bydlel u našich jsem to jedl kysely a máti to kvůli tatíkovi dělala tak kyselý, že to „kroutilo šušňama v nosu“ Teď si libuju, moja ma ráda taky sladký a když mají přijít naši, tak udělá obě chutě.

          0 0
    • Adam1985  

      Je mně jasné, že na závod se nejezdí kvůli jídlu, ale někteří závodníci to někdy dost řeší – bohužel…myslím bohužel z pořadatelského hlediska. Závod pořádáme v podhůří Bílých Karpat už asi 5. rokem, takže je to celkem rozběhlé – ale zjišťuju nároky lidí na stravu, ať se můžeme organizačně posunovat dál a dál. Díky všem, co zatím napsali. Adam

      0 0
      • vsn  

        no hele mi v Mostě zase měli docela slušný jídla přímo v restauraci (výběr asi z pěti) … bohužel byla chvílema fronta a někteří si prostě stěžujou i na tohle.

        0 0
        • JakeF  

          Objektivně bys měl dodat, že ta fronta fakt nebyla zrovna malá…

          0 0
          • vsn  

            nevím, 5 max 10 minut? … já to měl asi na pět minut… chápu že to otravuje každýho

            zase to bylo MČR takže minimálně o 100 lidí víc než ostatní ročníky tak letos to snad bude lepší :)

            0 0
            • JakeF  

              Já tam šel až s klukama, co dojížděli o dost pozdějš a to už byla fronta fakt dost dlouhá, navíc toho dost už neměli. Kolik přesně nevím…

              Mimochodem, půjde zařídit první vlna na základě loňskýho výsledku, i když letos pravděpodobně budu jezdit bez licence?

              0 0
    • skorpion  

      vacsinou vyrabujem stanok s melonami :) Ale inak mi to je jedno. Vsetky tri spomenute su OK.

      0 0
      • Gorgov  

        Pravda, za melouny se taky přimlouvám, to je po dojezdu něco :)

        0 0
    • vsn  

      co jsem měl nejlepší byly těstoviny s kuřecím masem na sudetech 2010 – to jsem si šel pro 3 nebo 4 přídavky.

      naopak nejhorší odpornej tlustej guláš (už nevim jestli to byla šela, merida nebo malevil.)

      takže těstoviny, rizoto jsou OK, guláš už pro mě moc ne (ale zase někdo má radši guláš) a jinak předem nevím co bude v cíli za jídlo takže ten závod stejně musím jet a doufat :D

      0 0
      • Adam1985  

        Taky si myslím, že rizoto je OK volba a jako druhé třeba těstoviny, ale tak to se ještě uvidí.

        0 0
        • karliner  

          Imho je rizoto děsně háklivé na kvalitu přípravy, použitých surovin a dobu uchování v teplém stavu. Je tam velké riziko, že nebude dobré a rideři budou brblat, proto bych se mu vyhnul.

          0 0
          • bosmilan  

            ale zase to je jídlo,které si lidi dávají když už mají na výběr,takže já bych ho nechal

            0 0
            • Adam1985  

              To byla taky věc diskuze – jestli by bylo lepší dát naa výběr ze dvou jídel, ev. nechat jedno a hotovo. Ale zas na druhou stranu, nemusíme se trefit všem do chuti a pak by to dělalo taky špatný dojem – i když je to jen jídlo.

              0 0
    • karliner  

      Za mne poctivý guláš s ČERSTVÝM chlebem nebo pečivem.

      0 0
      • vsn  

        dej si za mě :) teda chleba mi nech to je jedíný co jím z toho chleba a trochu omáčky :D

        0 0
        • karliner  

          Já to samé, guláš bez masa a s dvojitou dávkou chleba + pivo :-)

          0 0
    • Kubiczech  

      Ono je to vcelku jedno, hlavně to musí být poživatelné. Místy se ty těstoviny s něčím z pytlíku vážně pozřít nedají a to bych radši uvítal nižší startovné. Zkazit se dají jak těstoviny, tak guláš s rizotem, ale tak nějak bych inklinoval ke guláši, kde nějaká umělotina zase tolik nehrozí (kromě jíšky).

      0 0
      • jIrI___  

        Na tom guláši snad ani není co zkazit…

        0 0
        • Smazaný účet  

          u gulase zalezi jake je pouzite maso..Dlouho jsem prorostlejsi maso nemohl, ale nektere jidla s nim proste chutnaj lip:)

          0 0
        • Adam1985  

          Ale je – stačí aby si kuchařka při začátku vaření někam odskočila, připálí cibulku a celý guláš chutná jak briketa – bohužel osobní zkušenost…

          0 0
          • La Piér  

            Přesně. Taky hodně záleží na tom, co použiješ za tuk na osmažení cibulky. Na mase záleží obrovsky moc. Paprika, kterou do toho dáš, taky chuť ovlivňuje zásadně. Stejně jako to, jestli maso zaleješ vývarem nebo vodou (s Masoxem :-/). Záleží i na tom, jak dlouho a jakým způsobem to vaříš…

            0 0
    • RomanH  

      Gulas, veprova kyta na rostu, klobasky, pivo

      0 0
    • Adam1985  

      A abych vysvětlil podstatu tohoto tématu – kdyby bylo na mě, tak nechám jedno jídlo a hotovo (buď ber, nebo buď hladný), ale snaha týmu je, aby se zvyšoval komfort pro závodníky, tak proto dvě jídla. Myslím, že ani s tím jedním by se toho moc nezkazilo, ale náš „zákazník“ – náš pán…

      0 0
    • nox159  

      kdybych se k tomu mel vyjadrit obecne tak bych radeji levnejsi startovne a bez jidla, za usetrene penize si clovek koupi nebo pripravi na co ma chut… :)

      cpat do sebe gulas hnedka jak dojedes neni pro me to prave…

      jeste vzpominam jak bylo dost lidem po jednom gulasi na petysi mozna tak 2 roky zpatky blbe, jeste ze jsem ho nejedl :D

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Jeden rok se po Silesii posrala/poblila tři čtvrtina startovního pole, ptž se jim do jídla a vody dostaly nějaké bakterie. :-D

        0 0
      • bosmilan  

        já myslím že to startovné by stejně nebylo o moc levnější.

        Nejhorší zjištění pro mě bylo na okoloměst,že dávají pouze těstoviny a birel,takže jsem byl o „hladu a žízni“ :-)

        0 0
      • jIrI___  

        Kde jsou ty časy, když Petyša končil na Dílech. Tam byl guláš vždycky poctivý přepychový.

        0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
      • Adam1985  

        To je názor! Můj názor je, když se chce člověk dobře najíst, ať jde do restaurace. S pořádáním je už tak hromada práce a řešit jídelníček je další „důležitá“ věc, pro organizaci co nejlepšího závodu, který má být hlavně o trati a zážitku z celého dne.

        0 0
        • Flegmatik  

          Tak co řešíš? Udělejte to bez jídla, možná to bude o trochu levnější a když uškemráte místní restaurace o sponzoring (- na oplátku jim tam dotáhnete pár desítek/stovek lidí), tak vám ubyde hlavně práce se zajištěním jídla, na který by si tak jako tak pár lidí stěžovalo.

          Musíte to správně zpropagovat a to, že tam není zajištěno pořadatelem jídlo, udělat jako výhodu. Úplně to vidím. Ale víc napodívat nebudu :-) Hodně zdaru.

          0 0
    • Adam1985  

      Na propagaci závodu se podílí i započatá spolupráce s Hertl sport Skalica (SK) a vytvoření miniseriálu o Krále Bílých Karpat. První část se jede 14. 4. 12 v rekreační oblasti Zlatnická dolina – 3km od Skalice a druhá část je náš závod – Karpatský pedál 2012, který se jede 14. 7. 12 z Javorníku u Velké nad Veličkou. Obě části se jedou přes krásné prostředí Bílých Karpat (dubnová část v okolí nádherných Kovalovských luk a červencová část v okolí Velké Javořiny). Obě části jsou jak na 25km, tak na 50km – dubnová část se skládá z okruhu o 25km (takže zájemci o delší variantu ho absolvují dvakrát) a červencová část je jak na 25km, tak na 45 – 50km (rozdílná trať). Dubnový závod na Slovensku je i v akcích na ivelu.cz (Cannondale Král Záhoria 2012), takže supr a je tam i odkaz na naše stránky s propozicema červenového závodu – www.maniacpedals.cz, takže se snažíme, jak to jde! Adam

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.