• Biker jak Pes

    Nazdar, sice pozdě založeno, ale přece. Tak co kdo z vás to letos jel a jak jste dopadli. Já, se musím pochlubit, na první letošní maraton docela dobře 146. celkově. Jinak to byla docela sranda s tou bahenní koupelí co tam byla. Jel jsem to poprvé a zdálo se mi, ža tam byly pouze dva typy terénu: bahno a asfalt. Navíc absolutně nezvládli to, jak vyřešili občerstvovačku a jídlo po závodě, tím mě zklamali. Kámoš co to jel se mnou, projel kolem občerstvovačky a ani si ji nevšiml… :)) Za sucha by to ale pěkná trať. Tak a teď vy, jaké jsou vaše dojmy z tohoto maratonu… :))

    0 0
    • speedy gonzales  

      kamos co to jel rikal ze ve sjezdech na tom blate byli vsichni pos..ni az za usima- nohy vyple z spdecek, krec v brzdicich prstech a smrt v ocich…pry to predjizdel po desitkach.. a ja mu verim:-)

      0 0
      • Stancek  

        Tak to jsem byl ja, jeden z tech pos.anych :-) Nepomohla mi ani vypla noha a stejne jsem se v tom prvnim bahnitym sjezdu vyprasil… Asi to moc neumim, jezdim na kole od ledna, pred tim fura let flakani po hospodach, tak jsem se na startu postavil az na konec, at ty borce moc nebrzdim ;-) Nakonec mi to docela jelo, chvilku jsem se zdrzel u manika co potreboval pujcit nytovacku a skoncil jsem 197… pr.el byla ze jsem mel aji startovni cislo 197 :-D Obcerstvovacka OK, to mohl minout leda slepej, ale obcerstveni po zavode bylo naprd… chtelo to vic vycepu, takovou frontu uz jsem dlouho nevidel. Na to ze to byl muj vubec prvni maraton, tak dojmy docela guuut.

        0 0
        • Biker jak Pes  

          V tom sjezdu to byl masakr, kámoši tam popadali jako hrušky, já jsem to jel taky s vyplou nohou a cítil jsem se jako Dryml na ploché dráze… :))

          0 0
          • marapara  

            Jsem to jel minulý rok a jelo 550 borců. Dojel jsem tuším 154. ale trápil jsem se. Díval jsem se na fotky a blata tam muselo byt po ko*ot :). Jinak jsem byl v Chřibech dneska, letos poprvé v lese a dojel jsem asi tak jak je ta fotka :)

            0 0
            • Corbett  

              Mám takový pocit, že proti loňskému roku se trať trochu změnila, ne? Loni to byla pohoda. Letos slibovali daleko víc terénu.

              0 0
              • marapara  

                Jo změnila, startovalo se odjinud. Ale jsem rád, že jsem nejel.

                0 0
      • luke777  

        cauky takze sem spokojenej az ten zaver na 35km to nekonecne stoupani:)) sem myslel ze to nema konec, jinak super zavod bahynka az na hlavu ke konci me to bylo uz celkem jedno sem to mrskal hlava nehlava skoncil sem na 262 miste, takze spokojenost,

        0 0
        • marapara  

          Na 35. kilometru, tak to mohlo být stoupání ze Salaše na Pěknou Horu, co? I když jsem to nejel, tak mi to tak nějak vychází. Jo jo, to je asi jedno z nejvypečenějších převýšení v Chřibech. Je to 5 km do kopce s převýšením okolo 300 m. Salaš má kolem 280 m a Pěkná Hora 560 m. První kilometr pohoda, ale za ostrou pravotočivou zatáčkou se to ostře zlomí a začne stoupat okolo 12–14%. Pak je ostější levá a trochu se to zmírní, ale nemá to konce :). Je to po asfaltce.

          0 0
          • speedy gonzales  

            jo to je ono.. kamos si taky stezoval:-)

            ja tama pro jistotu navrch vubec nejezdim:-)))

            0 0
            • marapara  

              Já to párkrát za rok dám ze Salaše. Ale na ten konec Chřibů zas tak často nejezdím, myslím Bunč, Salaš. Většinou to točím někde okolo Vlčáku, když jedu ze Starých Hutí na Buchlov. Jedu po zelené, někdy pak po té šotolince (je tam cyklostezka), zelená bývá dlouho rozblácená, a pak to točím na červenou na Buchlov. Jsem to jel v pondělí, blata je tam docela dost, i když jsem ho tam čekal víc. Víc blata bylo v první části Chřibů. Vyjížděl jsem na Osvětimany, dozadu na Vlčák kolem nové sjezdovky. Až tam asfaltka, odsud lesní cesty. Nejhorší úsek byl po zelené od Ocásku na Stupavské louky. Ty hovada lesácký to tam pěkně rozjebaly lesní technikou, zatahané větve a stromy přes cestu, koleje, blato.

              0 0
              • speedy gonzales  

                no mas to dobre projete..ja ted mam uceni az nad hlavu takze sem byl akorat pred tydnem na buchlove a pak dolu.blata tam bylo akorat tak aby to byla zabava. no ale pomalu by se mi to melo uvolnovat takze bysme neco mohli naplanovat. mastihuba rikal ze tak za 14 dnu by dorazil, + ja vemu borce, a mohla by to byt dobra sparka:-)

                0 0
            • Biker jak Pes  

              Mi se naopak to stoupání líbilo, všechny jsem tam předjížděl (nikdo neměl šanci… :))) , ale potom přišlo bahno a sjezd v jednom a šance na dobré umístění byla v háji… :(( Holt nejsem na sjezdy…

              0 0
      • Vymi  

        jo to je pravda par jedincu jsem takhle dostal… :-) ale i ja jsem mel co kolikrat delat s 2.1 plasti abych neslitl… jinak moc 65% vyjezdu uz jsem kolikrat nadaval :-))) ale zase ty sjezdy… 256 3:20 panove jel jsem to poprve takze jsem spokojen… gulas usel ale ta fronta, umyvani kola jsem radeji nechal na mycku na benzince a tombola… no ani to kolo sakra… co se tyka celkove ucasti pocasi super… organizace az na male muchy slusna… takze dobrej zavod :-)

        0 0
        • Vymi  

          jeste foto :-)

          0 0
          • Stancek  

            Tvoji fotku jsem nasel na racefoto.cz … ja tam mohuzel nikde nejsem a tak jsem se tesil na nejakou fotecku s cislem… :-(

            0 0
            • Vymi  

              jo mam zatim dve fotky… od nekoho jineho… to co jsem fotil ja nejak nevyslo jen neco sereme to!!!! aaale co…

              0 0
              • Stancek  

                Mozna se jeste nejaky fotky objevi na cyklosportchropyne… dvakrat jsem si vsiml ze me nekdo fotil, tak mozna se jeste nekde najdu. Jinak umyt kolo byla docela fuska… a vcera jsem ho hned zas zaprasil, byl jsem kousek na drasalovi… uz to umyvani asi prdim…

                0 0
                • Vymi  

                  ty dable… :-)) jsem dojel domu a mrtvola… :-)) v nedeli pohoda a to i v pondeli… dneska jdu pod kudlu tak jsem zvedavej jestli budu moct na to kolo…

                  0 0
      • Stereo  

        Ty bahnité sjezdy byly tak jediné místo, kde jsem mohl někoho předjíždět. S mojí letošní trénovaností ty výjezdy a speciálně ten nekonečný poslední byly docela trápení. Před závodem jsem nazul Bulldogy a ve sjezdech jsem pár desítek lidí pobral, pláště držely výborně.

        0 0
        • Martas  

          Musím souhlasit,taky jsem měl Bulldoga ,jen vzadu,vpředu Ignitora a musím říct že se mi v tom bahně jelo velmi dobře a jistě, ve sjezdech super!Ten nekonečný kopec mi kupodivu sedl a pobral jsem cca 15 lidí.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.