Jak zamést s křečovými žílami

32 nepřečtených
  • Mikki

    Ahoj,

    trochu zápasím s křečovými žílami. Už to není moc na letní kraťasy. Můj lékař mi doporučil celodenní nošení tlakové bandáže. Jsou i kvalitnější a dražší, prý ale bohatě stačí standart: http://www.distrimedpomucky.cz/…e-na-koleno/ Ptám se, vás, kteří jezdíte 3–4 krát týdně , jestli máte zkušenost s podobnými bandážemi a jestli je nosíte i mimo kolo.

    0 0
    • scalar  

      Ty máš křečové žíly na koleni? Kdyby se Ti ojevily na lýtku, tak můžeš na kolo používat kompresní podkolenky nebo návleky.

      0 0
    • nox159  

      mám křečáky a je mi to jedno :D

      ale na kolenech jich teda moc nemám to je fakt…

      0 0
    • oddie  

      Těmi bandážemi s nimi zas tak moc nezameteš. Pokud je máš pořádné, zameteš s nimi akorát operací.

      1 0
      • kolvys  

        Správně, nechat vyřezat řezníkama a je na chvíli pokoj. Vím o čem mluvím. Poslední operace 10/2015 1 noha, druhá zase bude 10/2016. Za 2 dny seš doma, Za měsíc jezdíš. Obě se měl již operovány tak před 20 lety.

        0 0
    • RedRS  

      dnes se to operuje ambulantně a je to asi jediný způsob jak docílit „trvalého“ řešení. Tzn. po zákroku odcházíš hned domů. Je pravda, že to asi nehradí pojišťovna, ale kratší doba rekonvalescence za to stojí..

      asi bych si nejdříve nechal udělat sono nohou, aby Ti řekli v jakém stavu je žilní systém.

      pohledem se to opravdu nepozdá a o kvalifikaci našich obvodních lékařů nemůže být ani řeč :-)

      0 0
    • Yura  

      Jo to je slusne omezenej pohled na věc resit krecaky ruznyma kompresnima hovadinama. Je dotyčnému 70–80? Ok všechno uz se sere, krecaky jsou tak nejak soucast toho celkového rozkladu, ale u mladého 20–40let člověka? Ve 30ti nosit stahovaci pucochy a co bude delat v 70ti? To bude met ty nohy nasakle krvi a jak slon natekle ne? Je to ten samej omezenej pohled, jako resit napr. tezke akne patlanim necim na pokožku. Chce to se zamyslet a zjistit, proc ty zily nepracujou jak mají. Ale tady to resit fakt nelze, takze poslouchejte ty sve dokturky. Lecit se to prece neda, tak chodte na vytahovani tech zil, noste punčocháče a doufejte, ze umrete dřív nez budete vypadat tak, ze ani nebudete chtit vylézat z baraku hehe..

      1 0
    • Redness  

      Už mnoho let bojuji s varikózním rozšířením žil. Nedávno se objevily nepříjemné symptomy: těžkost v nohách, velmi výrazné žíly, často bolí. Několik lidí mi již doporučilo vyzkoušet gel Vasaxal. Slyšela jsem, že pomáhá se symptomy varixů. Budu velmi vděčná za vaše recenze na tento prostředek! Zajímá mě, zda Vasaxal opravdu pomáhá snížit těžkost a bolest v nohou? Je bezpečný? Prosím, podělte se o své zkušenosti.

      0 0
      • cyklista86  

        U žen to je z velke casti kvuli rozhazenym hormonum. Především estrogenova dominance a nízký poměr progesteronu k estrogenu. Patlanim něčeho lokálního ničím nedosáhne. Tady na to musíte jít systemove a řešit příčinu. Pak se žíly přinejmenším přestanou zhoršovat a ty poškozené se dají řešit zákrokem.. To rovnání hormonů na to se musí jít komplexne. U žen zásadní jestli nejsou na praskach proti otěhotnění. Ty automaticky zhoršují ten poměr estrogenu a progesteronu.. Dále pak je často příčina nadváha. Protoze tuková tkáň sama o sobě zvedá estrogen.. V neposlední řadě máji velkou spojitost s kardiovaskularnim systémem játra/produkce a tok žluči. Takže žlučove kameny problémy s trávením tuku a neschopnosti eliminovat starou zluc z těla to je další příčina. Asi už vidíte jak komplexní to je záležitost. Kterou opravdu nevyřeší aplikace nějakého krému..

        1 2
        • scalar  

          Zase nepochopil…

          1 2
          • cyklista86  

            Co jsem nepochopil. Ze to muze být pokus o reklamu? No to muze. Každopádně můj koment si může přečíst i někdo kdo ten problem skutečně má a fakt doufá v zázrak nějakého krému..

            1 0
          • kejda  

            Ale šel kolem a viděl volné téma :))

            1 1
            • Kouba_2005  

              Ale Kellys nenabídnul :-(

              3 1
            • cyklista86  

              Videl jsem tema s kterym mam osobni zkusenost a kde mam co prispet. Mas s tim problem? Co ty nam napises k tematu? Nic jen si lecis komplexy jako ve vsech vlaknech kam vlezes predpokladam? Jinak pro tvou predstavu na uvodni strance je cca 100 vlaken a ja vlezl a neco napsal vseho vsudy do 9 z nich. Takze na zdejsi stamgasty kteri rozumuji ve vsech vlaknech opravdu zatim nemam.. To by jsi mel vedet. Vzhledem k tomu, ze urcite prolezas naprosto vsechny vlakna..

              0 0
              • kejda  

                Napsal jsi jako obvykle blábol o křečových žilách u žen a co je způsobuje. Což toho robota, co sem vložil příspěvek ohledně krému asi moc nezajímá.

                0 1
                • adam320  

                  Krom robotu a Tebe s Koubou sem chodej i jiny lidi.

                  A pokud to co napsal je blbabol, tak bych poprosil o vysvetleni. Jsem velice zvedavej jak je to doopravdy a pokud o tom neco vis sup sem s tim. Konkretne od tebe to bude mozna poprvy co sem postnes neco jinyho nez totalni vopruz

                  0 0
                  • Kouba_2005  

                    Nehazej mne s nim do jednoho pytle, jo :-D Ja tuhle nekomu i poradil :-)

                    0 0
                  • kejda  

                    Jasně, chodí sem i normální lidi, což nerozporuji. Spíš jsem chtěl reagovat na fakt, že yura má chorobnou touhu napříč všemi vlákny sdělovat svoje poznatky. Věřím, že i premenstruační syndrom má nastudovaný.

                    A jinak, křečové žíly mám a mohu doplnit, jak s nimi bojuju.

                    0 0
                  • cyklista86  

                    Tak kejda to je muj trn v zadku a co se tyce jeho znalosti, tak pokud si pamatuju, tak si myslim plete i sacharidy s bilkovinama, takze ten ti toho o biochemii opravdu moc nerekne. Ja byl s krecakama na operaci. Doktor me tvrdil, ze budu za par let zpet. Takze jsem mel docela motivaci si o tom neco zjistit. Je to pres 10 let tusim a nemam s tim uz absolutne zadny problem.. Takze asi na tom neco bude..

                    0 0
                    • kejda  

                      To si mne s někým pleteš, já si sacharidy s bílkovinami nepletu. Cvičil jsem už v době, kdy tys byl ještě ve školce :).

                      A křečáky mám, naštěstí jen povrchní, tedy nejsem zatím adept na operaci, byť to není esteticky úplně pěkné…

                      0 0
              • Hagner  

                Cyklisto, jen tak pro zajímavost ;-) Víš v kolika jsi zatím diskutoval vláknech v roce 2024? :-D

                0 0
                • cyklista86  

                  No moc to nebude. Naprosto drtivou vetsinu vlaken ani nerozkliknu. Zajima me strava, cviceni, vlakna o profi cyklistice a vlaknu o Ukrajine se snazim vyhnout. Jeste vlakno o filmech a to je defakto vsechno.. Myslim, ze tu je plno mnohem vic vsestranych odborniku, kteri se vyznaji ve vsem od sazeni kvetin po jadernou vedu..

                  0 0
                  • Hagner  

                    „No moc to nebude“ :-D Tohle pobavilo ;-) Číslo ti říkat nebudu, ale byl jsi plodnej :-D

                    0 0
                    • kejda  

                      Asi jako cikánka, když před ní vytřepeš trenky :)). Vlastně nic, možná dvě, tři vlákna…

                      0 0
                      • cyklista86  

                        Cisla jsem ti napsal. Fakta jsou fakta. Nesedi ti do kramu. Za to ja nemuzu. Nicmene ja pisu k tematu vlakna. Ty pises o cem? Jen si lecis komplexy, ale prinos pro ostatni nula.

                        0 0
                        • kejda  

                          Děkuju, že reaguješ na mne, ale slušností by bylo odpovědět Hagnerovi, ten se totiž ptal…

                          0 0
                          • cyklista86  

                            Jsem mu odpovedel jsi slepej? Do kolika vlaken ses vyzvracel ty? Relevantni a uzitecne komentare od tebe bych napocital na prstech ruky bez prstu..

                            0 3
                • kejda  

                  A vo co? :)

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.