• profesionalni.amater

    Krásný den přeji,

    Toto téma tady už bylo, nicméně dost dávno a spousta věcí se mohla změnit. Chtěla bych se zeptat, zda tu má někdo zkušenosti se založením nového cyklo klubu.

    Muj sen je vést tým dětí, od těch 4 let dále. Uvidíme jestli opravdu I tvrdě závodně s členstvím nebo spíše takové to amatérské závodění na amatérských závodech.

    Co vše je k tomu potřeba? Předpokládám trenérská licence, a jinak? Pak taky – na stránkách CSC je v podmínkách ucasti na trenérském kurzu prave členství v SCS. To bych ale musela být v klubu, což nejsem. Da se to nějak obejít?

    Děkuji za rady a omlouvám se za chaos.:)

    Přeji hezký den.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Ja bych do něj šel jako závodník.

      0 0
    • Jakobo  

      Clovece nerad bych, abys to pochopil blbe, ale celkem se ti divim, ze si chces zadelavat na maler. V dnesni dobe, kdy haranti maji vetsi duveru nez dospeli staci malo a ses v pruseru. Decko doma rekne, ze se museji preslekat, prastena hystericka matka proaktivne zavola policii a dalsi den uz se po tobe vezou a minimalne budes znechuceny z vysvetlovani.

      Jsem mel minuly rok problem s jednou 3.14cou sousedkou kvuli coklovi, ktereho jsem parkrat vyhnal ze zahrady, pac tam hrabal a rval travu. Zenska hned volala policii, co kdyby nahodou to bylo vyhrozovani, a ona ma trochu pomalejsi dceru, ktera se o cokla stara. Ve vysledku vysvetlovani na nekolik dnu. Ale sousedka se aspon pred ostatnima tak ztrapnila, ze moc se s ni nikdo nebavi.

      0 0
    • holiič  

      Zacni tim ziskanim trenerske licence a pak snad neco ohledne sportovni pripravy deti a mladeze pochopis.

      0 0
      • profesionalni.amater  

        To bych právě strašně ráda, nicméně, v podmínkách získání licence je členství v CSC, které nemám. Tudíž jej asi budu muset nejprve získat, = přihlásit se do nějakého klubu.

        0 0
    • couffy  

      Na tohle bych se v tom pojetí jak to plánuješ vyprdl.Pokud chceš pracovat s dětma,podle mě by bylo jednodušší udělat nějaký Spolek přátel cyklistiky(je úplně jedno jak si to nazveš)a zaklad by byl dobrovolnost a svolnost rodičů pouštět děti s tebou na vyjížďku.Děti to bude bavit,rodiče asi taky,dokud nezjistí,že by jsi chtěl s dětma jezdit po závodech,tzn doprava,startov­né,lepší materiál,údržba kol,strava atd.

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Mr.Dawe  
      1. nejprve získej trenérskou licenci
      2. Cesta k tomuto snu nebude jednoduchá, ale držím ti palce

      Nápad: Co zkusit nejprve založit nějaký „kroužek“ např v rámci Sokolu nebo nějaké podobné instituce. Minimálně bych řekl, že si tím vyřešíš nějaké právní starosti. A mají s náborem a vedením dětí zkušenosti. Další podmínkou bude mít k sobě parťáka /partnerku, kteří do toho půjdou s tebou.

      0 0
      • Alojs01  

        Taktak…

        Nejlepe nejdrive zacit pomahat v nejakem krouzku, abys vubec alespon ramcove tusila, co obnasi prace s detmi…:-)

        0 0
        • capis  

          A jaká rizika to přináší.

          0 0
          • Alojs01  

            O rizicech jsem nic nepsal, ale je to spoustu starosi a obrovska zodpovednost. Staci jedna nestastna udalost, arogantni rodic a o zabavu je postarano…

            Pokud je slecne 18, nikdy nebyla ani treba jako vedouci na tabore, muze velmi brzo ze sveho nadseni vystrizlivet.

            A rikam, ze by to byla skoda, dospelych, co by se venovali detem, je stale malo a jsou potreba.

            0 0
            • capis  

              Jo, to jsem měl na mysli, když jsem se zmínil o rizicích, jen jsem to asi špatně pojmenoval. Ono všechno je fajn, dokud se něco nestane. A s posledním odstavcem souhlasím.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.