Hrčava - Břeclav po hraničním hřebenu

6 nepřečtených
  • zbartos

    V sobotu 31.10.09 jsem na hřebeni B. Karpat potkal trojici velmi zablácených cyklistů s koly (MTB i myslím cross) ověšenými batohy a brašnami na nosičích. Z rozhovoru vyplynulo, že jednou po hraničním hřebeni již od Hrčavy !!, spí ve stanech, které si vezou s sebou, a v plánu mají dojet až do Břeclavi !!! Když mi líčili, jak se rychlostí cca 2 km/hod probíjeli přes „bažiny“ v okolí Malého Polomu (Beskydy), kde jsem měl problémy projet i v parném létě letos 8.8.09, musel jsem před nimi v duchu smeknout (i když osobně bych si pro takovou akci asi raději vybral sušší a teplejší období).

    Pokud to tady dotyční čtou (nebo je někdo znáte), tak je zdravím a posílám jim dvě fotky, na kterých jsou náhodou vidět… BTW Mám z trasy, kterou jsem s nimi absolvoval v sobotu spoustu pěkných fotek krajiny, tak pokud budou mít o ně zájem, ať mi dají vědět…

    0 0
    • Pavel  

      jj, bažiny v okolí Malého Polomu si moc dobře pamatuji z loňska. Za 6 hodin jsme „ujeli“ 20 km…

      0 0
      • Vhalasta  

        Jj. od Čadce přes kamení na Velkém Polomu a bahna kolem Malého Polomu na Kmínek (před Bumbálkou) s rychlostním průměrem 4,9 km/hod. Ty kola jsme mohli nechat doma. Zlaté Javorníky nebo Vsetínské Vrchy. Tam to jinak frčí.

        0 0
        • Howgh  

          když už se nakously slepé uličky — bacha na Oravské Beskydy. = hraniční hřeben mezi PL / SK od Hrčavy přes Velkou Raču na Babí Horu. Tam jsem zkrachoval letos.

          0 0
    • Howgh  

      fakt dobrý.

      Já jsem letos na Loudání

      http://www.cykloserver.cz/aktuality/…

      si vyzkoušel kompromis – jet s minimem věcí, abych byl schopen přežít a nemusel každý den do krámu / hospody. V srpnu jsem zkusil takto přejet Oravské Beskydy , leč brzo jsem to zabalil. Tam to na kolo teda není. Každopádně se mně tento způsob vandru líbí.

      0 0
    • zbartos  

      Fotky z tohoto našeho pěšího výletu najdete na http://zbartos.rajce.idnes.cz/…31.10._2009/ .

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.