• sportski

    ahoj,

    příští týden v pátek jedu na každoroční sraz fanoušků a kamarádů do břeclavy, letos si říkám, že bych se hecnul a jel ze zlína na kole.

    napadá mě trasa podél baťova kanálu nebo přejezd chřibů, chtěl bych se s vámi poradit, jestli vás napadne nějaká zajímavá trasa pro mtb.

    Jel bych v pátek ráno tam a v sobotu zpátky večer asi vlakem, protože střízlivé nás nedostanou, s tím, že na jihu to neznám tak v sobotu bych něco pojezdil v místě.

    Bohužel nikdo mé nadšení nesdílí, tak asi vyrazím sám, případný sparing aspoň v rámci trasy nechť se hlásí

    0 0
    • BFG  

      Defakto můžeš z Otrokovic až do Kyjova přejet celé Chřiby :-) Pak už tě rovinka nemine. Ideálně asi Žlutava, Bunč, Brdo, Vlčák, Buchlov Kámen, Buchlov (dá se vynechat), Kazatelna, Zavadilka, Bukovany a pak už Čejč, Čejkovice, Břeclat dle libosti. Podle nálady můžeš cokoliv dojet, zkrátit. Je to celkem náročné (pro amatéra), ale dá se. Jen si nejsem jist, zda budeš mít náladu na nějakou velkou dlouhou pařbu potom :-) Jinak ale Zlín → Břeclav při Baťáku na MTB = jedna velká pruda, kdy ani řídítka mít nemusíš ;)

      0 0
      • sportski  

        najeto něco mám, je to v plánu jako celodenní trip, každopádně jen kolem kanálu se mi nechce, v mapě jsem koukal, asi jak si říkal ty, jen nevím jestli sám na to budu mít morálně:-)

        0 0
        • BFG  

          Takhle přejet Chřiby mám v plánu už nějaký pátek. Teoreticky by jsme se mohli potkat např. ve Žlutavě, projet to spolu a někde u Kyjova by jsme se rozloučili. Možná bych ukecal ještě kámoše. Hodně by ale záleželo na tom, v kolik hodin by jsi byl ochotný vyjet. Resp. budu muset do práce s tím, že bych končil dřív, ale dopoledne asi nehrozí. Reálně cca 13:00 nejdřív. Přes ty chřiby je to cca 40 km (max). I kdyby jsme jeli moc pomalu a s přestávkama, do tří hodin se to dá, takaže by jsi mohl být cca 19:00 v Břeclavi, polde toho jaké tempo zvolíš ;)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.