Jablunkov-Girová-Hrčava-Bukovec

11 nepřečtených
  • d69

    Rád bych na víkend vyrazil tímhle směrem.Máte někdo nějaké zkušenosti,jak to tam vypadá po letošních povodních a sesuvech?

    Dík za každou info,případně tip na hezké trasy.

    Ps nezná někdo z vás červenou tur.co vede přes Kamennou chatu a sedlo pod velkým polomem na Muřinkový vrch – v mapě ja část za sedlem malovaná jako pro kola nesjízdná.

    http://www.mapy.cz/…

    díky

    0 0
    • skialp  

      Na gírovou to sjízdné je jak z Polanky tak i ze Studeničného. Sesuv sice zasáhl značenou stezku ale turisty je již vyšlapaná nová trasa. Z kamenné chaty po červené je část úseku mírně technický, ale za to hravý a na mtb sjízdný. V jedné části je na stezce hromada větví takže je potřeba slézt a obejít.

      0 0
      • d69  

        díky moc za info.V Okolí Hrčavy-Trojmezí a pak nahoru na Bukovec asi budou cesty v pohodě,ne ?

        0 0
      • Volovec  

        Minimalne od letosni zimy cervena z Kamenne chaty na Murinkovy nejde pres vrchol Velkeho polomu ale je odklonena po slovenske strane. Bohuzel nevim v jakem je to stavu – byl jsem tam naposled na lyzich.

        0 0
        • skialp  

          Ano. Nevede přes vrchol ale objíždí se bokem již delší dobu.

          0 0
      • d69  

        Tak jsem si to včera po té červené z Kamenné chaty na Muřinkový vrch po deštíku projel – sjízdné to zas až tak moc nebylo,co chvíli jsem slejzal,abych nehodil hubu.

        Ale bylo to hezký :)

        0 0
    • tomek  

      Vše je průjezdné a ikdyž trochu prší, tak tam není moc bláta. Zítra večer se chystám na Gírovou přes Bukovec a Komorovský Grůň, tak budu vědět.

      0 0
    • Hrosik1  

      Jel jsem to před 14 dny s Croozerem z Jablunkova na Studeniční a po cyklo stezce na Hrčavu pak Trojmezí a přes polskou Jaworzynku zpět do Jablunkova. Všechny cesty v pohodě, je to moc pěkný výlet.

      0 0
    • Andrzej  

      ten hreben pres murinkovy jsem jel zrovna dneska po desti, bylo dost vody, ale hodne rychle to vysycha, za sucha to je dost luxusni, letos se myslim podarilo to celkem uklidit, krome zimni cesty okolo polomu a bazin za cubanovem je to jetelne krasne plynule, na ceske pomery solidni biking…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.