Horske kolo pro holku do 10 000,- Kc

19 nepřečtených
  • Eliii

Zdravim mohl byste mi nekdo poradit? Shanim horske kolo pro pritelkyni. Nejspis je jedno jestli primo damske nebo mensi velikost panskeho.

pozadavky:

• cena do 10 000,– Kc
    • odpruzena vidlice (vim ze v teto cenove relaci vidle nic moc, aleaspon neco)

ucel:

• projizdky parkrat v tydnu a o vikendy (cca 40 km / jizdu) zadny extranarocny teren

Jde mi hlavne o to jaky zvolit osazeni. Bavil sem se s typkem z cykloshopu a rikal ze za tuto cenu by byla od SHIMANA rada ALIVIO, ze je celkem slusna a stacila by na tyto ucely. Na znacce extra nezalezi (chtel sem pro ni nejakou meridu, aby nam to ladilo spolu :-) ale nevim). Zatim sme jen koukali a padlo nam do oka docela

• specialized Myka HT sport
    • specialized Myka HT int
    • GT avalanche 3.0

Diky za tipy ;)

0 0
    • PatrikL  

akú veľkosť teda, S? Ak hej, tak http://www.mojekolo.cz/…0-black-blue

0 0
      • šlapatko  

Mrkni na stránky sportisima.Je tam dámský corratec na deorečku, pod 10000kč.Po případné koupi skontroluj konusy.To je slabost téhle společnosti:-)

0 0
    • Eliii  

jeste dodavam vyska 171 cm…

0 0
      • šlapatko  

Chce to hlavně vybrat správnou velikost.Nástřel velikost 16–17.Těško se to odhaduje.Projděte pár prodejen a vyskoušejte si velikosti.

0 0
        • Ruprt2  

16 bude malé. Je možné, že i 18 bude ok.

Typicky mají holky dlouhé nohy.

0 0
          • alinceb  

Však právě proto bych nebral větší než 17ku. Dlouhé nohy doženeš vysunutím sedlovky, ale dlouhý rám s krátkým představcem A) blbě vypadá B) není tolik točivý…btw. moje má taky cca. 170cm a chci pro ni 17ku (teď jezdí 19ku co sem měl doma, ale budu jí stavět jiné kolo…), aby na tom nebyla moc natažená.

0 0
    • Edis  

zkus se podívat na tohle a třeba ti dají slevu, když je to model 2011, určitě tam mají nějaké rezervy. Je to pánské, ale kdyby si vzala menší velikost, tak by to bylo OK

http://www.kola-dema.cz/…00–2011.html

0 0
    • palo7  

Author dělá(dělal?) povedené dámské verze ASL se to jmenovalo, tam by ji byla 18 akorát

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.