• HAGl

Zdravím,

chci se zeptat zkušenějších, kteří tomu rozumí, které kolo si mám vybrat. Měl jsem spoustu let rock machine, než mi ho vloni ukradli. Nebylo tak drahé a stálo do 13000 Kč a byl jsem s ním spokojen.

Teď si vybírám buď toto Kellys http://www.kolapesek.cz/…7-5-p203034/?…

nebo rock machine něco na způsob http://www.mojekolo.cz/…70-29er-2015

Díky za rady

0 0
    • THORX  

Mám Thorxe vem ho!

0 0
      • HAGl  

A jak ho máš dlouho? Je fakt dobrej? :)

0 0
        • THORX  

Mám ho necelý rok, najeto 700km, mám velikost L což je prý XL je trochu těžší na mě ale dá se. Teď čekám na bezduše. Brzdy na můj vkus by mohli být více jedovatější vážím 96kg bez výstroje. Přední kotouč si rád cinkne asi taky vinou mé váhy. Při koupi kola jsem neměl přehled co a jak dnes už bych asi kolo bez pevných os nekoupil s mou váhou.

0 0
          • nitraq  

Spíš XXL, Kellys má docela ujetý číslování, jejich S zhruba odpovídá L u ostatních značek, na to bacha při volbě velikosti.

0 0
            • THORX  

Mám 190cm takže celkem v pohodě jen dám kratší představec o 2cm.

0 0
          • Vilém  

Tak to si trochu protirecis, ne? Napred at ho bere a vzapeti napises, ze kolo bez pevnych os bys nekoupil.

0 0
            • THORX  

Jestli neváží 100kg tak ať ho veme.

Na druhou stranu kolo nešetřím a zatím je vše OK

0 0
              • HAGl  

Aha :( No já vážím 110 :(

0 0
                • THORX  

Tak to vem to druhé má pevnou na vidlici ale horší osazení. Ale brzdy bych hned vyměnil za nové XT.

0 0
                  • HAGl  

Jako nemám to na žádný závoda, na rekreační ježdění a myslím si, že toho rock machina co jsem měl, tak asi nebyl tak dobrej :) Ročně najedu tak 2–3 tisíce km

0 0
    • THORX  

Mě Thorx limituje brzdami, brzdí,ubrzdí,ale neveřím jim natolik abych jel nadoraz.

0 0
    • THORX  

Já bych veml toho Rocka, jestli to máš na rekreační ježdění. Brzdy Shimano vyzkoušíš popřípadě za rok vyměníš za ty XTčka Shimano brzdy=lehčí údržba, pláště 2,1 budou určitě taky lepší, než na Thorxi jsou 2,25 a moc to po asfaltu nejede více se nadřeš. Možná i celková váha bude menší, vzhled je taky slušný ta pevná osa je velké+

0 0
    • Maran1  

Vzal bych tohle: https://www.canyon.com/…-al-5-9.html. Celkové líp osazené.

0 0
      • THORX  

To už jsme s cenou jinde, někde na 25tis.

Taky je dobré se prvně rozhodnout jestli 27,5 nebo 29. Vše má své pro a proti.

0 0
        • Maran1  

To jsme, ale dostane za to taky lepší kolo :)

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
        • nevericitomas  

Cena je malinko vys, ale za tech par tisic je to velky skok v hmotnosti a vybave, ja bych priplatil jeste za canyona GC6.9

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
      • wasek  

Poměr cena výkon dobrý ale nesmí se kolo posílat na reklamaci čekal jsem pul roku než vyřídili reklamaci prasklýho rámu. Uplně stejný model jen 2014.

0 0
    • nevericitomas  

delete

0 0
    • dasty  

Co takhle za 22 500kc MRX Silurus?

0 0
      • scalar  

Když tam dáš Epicon a náboje na průmyslech, tak to bude slušná nabídka.

0 0
      • ALLforBIKE  

Souhlas se Scalarem. SR XCR na kole za 22tis… To neni moc dobry kup

0 0
    • dasty  

Tak leda rám a doplňky Force

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.