horské kolo do 15.000 nejlepší nabídka

10 nepřečtených
  • palo7

zdraec,

aktuálně známej vybírá co nejlepší nabídku na horské kolo do 15.000 (to je maximum!!!) a chce 26 nebo lépe 27,5 kola. Velikost 17–18. Prosím o radu kde a co se dá teď nejlépe koupit. Nebrání se ani bazaru, ale jedině v super stavu bez investic a do 100km od Brna. Děkuji

0 0
    • danielh  

co takhle google a search mtb kolo 15 tisic napriklad, tezke co. Ach jo :-(

0 0
    • palo7  

vše je dost neaktuální a kola co se tam doporučují se neprodávají a odkazy tam nefungují. Ach jo :-(

0 0
    • Marionos  

15ka je šíleně malá častka na kolo, si vem, že já mám svýho FUELa za 60 táců a to mi ho ještě parádně eurobike seskládal.

0 0
      • Bubaaak  

Nehledáte v eurobiku servisáka, kamoš ted hledá práci :)

Podle těch příspěvku co sem pořád posíláš, předpokládám že tam děláš

0 0
    • novas752  

Co nejlepší nabídka = super bazar nebo stavba. Měla by tam být určitě vzduchová vidlice a komponenty aspoň Shimano Alivio.

0 0
    • tomas.nov8  

Shimano Alivio / Deore, dutý kliky jdi do Leader fox Zero nebo Jasper. Stojej okolo 15tis a v těch lacinných kolech jsou bezkonkurenční skoro úplid chceš nový. Jinak bazar nebo prostě hledat poslední kusy starých modelů, kde budou velký nebo malý rámy jen.

0 0
    • palo7  

díky všem. Nakonec koupil v akci ze 17.500 na 12.500, ale za mně jsem mu to nedoporučil :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.