• vitvincekvojtesek

    Zdravím … Jaké máte zkušenosti s kolem BTwin rockrider 560… Značka mě nic moc neříká a nevím jak bude kvalitní … Za rady předem děkuji :)

    0 0
    • novas752  

      Pro začátečníka dobrý.

      Značka resp. rám je v pohodě – je to nějaký „katalogový“, kterýprodávají i některé další značky na levnějších kolech.

      Zbytek dílů se značkou nesouvisí a výbava neni špatná, škoda že tam je jen pružinová vidlice.

      O B-Twinech je toho tady napsáno hodně, stačí použít vyhledávání.

      Třeba toto: http://www.bike-forum.cz/…ockrider-580

      Na zakázku by se asi dalo postavit o něco lepší.

      0 0
    • Čipera  

      Problém btwinu je to že je v decathlonu neuměj postavit s nebo ne že by to neuměli, ale kašlou na to. Tzn. že se po půl roce povolej konusy, kliky rozesere se přehazování atd… Takže buďto to tam veze člověk zpátky kde to seříděj zase jen napůl a za další 2 měsíce to tam veze člověk zpátky, nebo si to dá seřídit do opravdového servisu kde ho to bude stát peníze.

      0 0
      • Dave-geo  

        Ahoj! Díky za zpětnou vazbu. Rozhodne bych to takto nepausalizoval, neplatí to pro všechny. Pokud mas nějakou konkrétní zkušenost, kterou bys se mnou mohl sdílet, rad si ji vyslechnu a vyresim to nějak. Nevahej a napis na david.ludvik@decathlon.com.

        Díky a ahoj!

        0 0
      • Blunderbuss  

        U prodejců typu „allsport“ jako je Dacathlon, Intersport, apod. není nekvalitní seřízení prodávaných kol zase tak překvapující. Horší je, že podobně k tomu bohužel přistupují i u některých specializovaných prodejců.

        0 0
        • Čipera  

          To už je věc druhá, každopádně si myslím že pokud se člověk aspoň trochu zajímá a poptá tak najde slušnej obchod i se servisem. Já to řikám furt radši podpořím malého obchodníka i když vím že je to dražší, kterej tomu rozumí a sám má kolo jako koníčka, než celosvětovej obchoďák obřích rozměrů kam verbujou lidi z pracáku a daj jim tejdení kurz.

          0 0
          • Dave-geo  

            Tady si taky dovolím rýpnout, i když je to už celkem off topic. Ale ty lidi si tam nabírám sám, a skoro by mě to tedy mohlo i urazit, kdybych byl slabší povahy :D

            Ne – lidi z pracáku neverbuju, úřad práce je pro mě osobně instituce na vyplácení dávek a jako zaměstnavateli mi nijak nepomůže.

            Ne – týdenní kurz opravdu nestačí

            Ano – nabírám cyklisty a pokud nejezdíš a nebaví Tě to, nemáš u mě v týmu co dělat.

            Ano – lidi u mě se učí neustále, nikdo u nás nezačal makat s tím, že umí všechno. Musí ale mít chuť něco umět, jinak zjistí že to pro ně není ideální práce.

            Chápu, že předsudky většiny Vás bajkerů mají jasno, ale ne vždy je to tak, jak to na první pohled vypadá.

            Bajku zdar a přijďte se podívat nebo pokecat ;)

            0 0
            • Sunshine 29  

              Podívat jsem se byl a stačilo – Decathlon má úplně všechno a nic.

              A tolik tu firemní vymejvárnu nežer. Je to prostě sport-market co vyhoví masám, ale nakupovat nějaký lepší věci se chodí jinam.

              0 0
              • Dejv94  

                Tak hlavní moto Decathlonu je „Sport pro všechny“, jestli chceš Raphu, tak tu v Decathlonu opravdu nekoupíš, ale spousta věcí má dost dobrý poměr cena/výkon/užitná hotnota. Jen škoda že ty dámský věci jsou slabší (střihově a designově)…

                0 0
                • JMT  

                  Pulka lidi tady prska na decathlon ale lidl a force je naprosto paradni…a prijde mi, ze narozdil od tehle dvou sracek v tom Decathlonu dostanes za svuj peniz paradni material.

                  Presne tak s tou Raphou…kdyz chces top, tak musis jinam…a solit, kdyz chces levny alespon castecne fungujici vecy, imho lepsi moznost nemas. Navic skladem k vyzkouseni a ohmatani narozdil od forcesracky na webu.

                  0 0
                  • novas752  

                    Co je na Force spatnyho?

                    Merka meri presne, bic na kazetu i konusovy klice kupodivu fungujou, kosik na bidon drzi, brzdovy spalky fungujou dost dobre, navleky na tretry vyborny, rukavice zimni taky ok.

                    Stejne tak Lidl – minitool funguje, stojan drzi, termopradla fungujou, akorat rukavice letni des bes a softshellka sklenicek.

                    0 0
                    • Petr L2  

                      S tím Lidlem bych byl dost opatrný. Já cyklisticko bundu po roce vyhodil, byla nepoužitelná, nářadíčko váží tunu a materiál je z bláta, pumpička toho moc nenafoukala, kvalita těch věcí je hodně rozkolísaná, takže já už tam nic nekoupím

                      0 0
                      • Alojs01  

                        Funkční prádlo z Lidlu prostě nefunguje (na rozdíl od funkčního prádla z Decathlonu) a kdo tvrdí, že jo, neměl na sobě nikdy nic, co funguje opravdu. Ze zájmu jsem si pár „funkčních“ kousků koupil a po třetím použití šly do koše…

                        Jediný co z Lidlu vozím, jsou už 3roky návleky na tretry a zimní rukavice, který se ne a ne roztrhat (což oceňuji) :-).

                        0 0
                        • novas752  

                          Mám od Crivitu termo-tílko, šortky a legíny a co můžu s rovnat s věcma Klimatex (dlouhý termotriko a legíny) a Moose (krátký termotriko), fungujou hodně podobně, ne-li stejně.

                          Softshellky a dlouhoprstý letní rukavice maj ale vážně otřesný.

                          0 0
                          • JMT  

                            Funkční prádlo z Lidlu prostě nefunguje (na rozdíl od funkčního prádla z Decathlonu) a kdo tvrdí, že jo, neměl na sobě nikdy nic, co funguje opravdu.

                            0 0
                            • nitraq  

                              Plus v Lidlu to nemůžeš vyzkoušet, musíš se rvát se o to s důchodcema a pak to jít vracet, když nesedí. Nevidím důvod, proč pro levný věci na sport nejít do Decathlonu.

                              0 0
                              • novas752  

                                Otázkou je, jak důležitý je zkoušet superelastický termoprádlo. Beru M a nazdar.

                                0 0
                            • novas752  

                              Já ale nemám pocit že by to nefungovalo. Nejsme nikde zpocenej (kromě zad pod batohem, kde to prostě nedokáže vyvětrat nic) a neni mi nikde zima, za mě dobrý – nevim co bych od toho měl čekat víc.

                              Ale věřim, že nějakej Devolt nebo něco podobnýho funguje ještě o něco líp, otázkou je, jestli vážně 5–10× líp, když stojí 5–10× víc. :)

                              0 0
              • Fran-tic  

                sorry, ale s tímhle nesouhlasím.kvalita je velmi dobrá za nižší cenovky než jiné sporty ala hudy, rock point a podobné. Pokud nekupuješ nejvíce low cost verze, dá se tam velmi dobře vybrat. Nepracuju tam, i tak bych ho vřele doporučil každému. Nemluvě o tom, že jsem tam koupil mačky pod litr, cepín za pětikilčo a podobné kupy :)

                0 0
                • Sunshine 29  

                  To je klidně možný, já chtěl nějaký work-out věci a nic, funkční no-name věci za cenu která mě nepotěšila atd.

                  Mě osobně Decathlon zklamal.

                  0 0
                  • Fran-tic  

                    jaká je tvoje očekávaná cenovka funčních noname věcí?

                    0 0
                    • Sunshine 29  

                      Tak do 500 Kc /ks

                      0 0
                      • Sunshine 29  

                        BTW radši priplatím za kvalitu a koupím jeden kus co bude fungovat. Spokojenej jsem s Under Armour, jejich Cold Gear věci tahám xx let na tréninky, zápasy, lyže, bike, fitko a triko pořád drží, leginy jsem roztrhal na kolenou ( tréninky, crashe na biku).

                        Bohužel už je tady ta značka proflakla a každá „pumpička“ to tahá do fitka a mají je i v marketech…

                        0 0
            • jecnak  

              Davide, nebudem to rozmazavat, ale uznavam, ze jste se s kompletaci kol zlepsili. Jinak souhlas s ostatnim, nektere produkty mate za peknou cenu – viz treba spousta drazsiho obleceni na kolo, ktere je zdarilou kopii Mavicu – cenove, strihem i materialem. Neco je proste horsi, neco jsou hadry na urovni Lidlu nebo Force. Nektere dily jsou celkem levne, ne-li nejlevnejsi na trhu – typicky veci vyrobcu z Francie/Italie.

              0 0
              • peky  

                Souhlasim. Presne jak pises.Drahe obleceni je velice povedene. Mam ho spousty.

                Drobny poznatek. Ze zacatku, kdyz otevreli prodejnu na cernaku, byla kupa veci za mnohem lepsi ceny nez je momentalne mozne sehnat ve vyprodejovych cenach…proste vedi co prodavaji namlsali zakazniky a kdyz se k nim zacinaji vracet tak pochopitelne utahli sroubky… :-) perfektne zmaknute :-)

                0 0
          • tomas.nov8  

            Mám to stejně, prostě do Decathlonu, Intersportu..... bych si kolo nikdy koupit nešel, ikdyž neříkám, že tady podle osazení a ceny, co se občas tady dočtu, to není špatné a co vím, tak intersport prodává i Scotty snad a jiné už známější kola. Jen na co jsem alergickej, jsou dětský kola z decathlonu, jasně nízká cena, ale na tohle bych svoje dítě nikdy neposadil.

            0 0
    • Čipera  

      Problém btwinu je to že je v decathlonu neuměj postavit s nebo ne že by to neuměli, ale kašlou na to. Tzn. že se po půl roce povolej konusy, kliky rozesere se přehazování atd… Takže buďto to tam veze člověk zpátky kde to seříděj zase jen napůl a za další 2 měsíce to tam veze člověk zpátky, nebo si to dá seřídit do opravdového servisu kde ho to bude stát peníze.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.