• Aldamore

    Co říkáte této sériovce, líbí se mi jak po stránce výbavy i ceny a navíc Superior je docela sympatická značka. Vím že je to sériovka, ale chtěl bych vědět jen názor. Díkec. www.superior.cz/…tb/bike.html?…

    0 0
    • gouryella  

      Hezky barevne provedeny… Vidle by za ty prachy mohla byt lepsi a to same plati i o brzdach… Myslim, ze by se v teto ceove relaci dal sehnat lepsi kousek… Ale kdyz se Ti libi…proc ne. Hlavne davej pozor aby ses z podobnych prispevku nezapletl do smycky hledani a srovnavani a najednou je sezona fuc :)) Malem jsem takto dopadnul. Je ovsem pravdou, ze jsem zacinal na castce 11t a skoncil jsem u 30ti… A vsechno to zacalo jednou prosbou o zhodnoceni volby…

      0 0
    • Hejdik  

      Superiory se mi taky líbí,ale řekl bych ,že cenově vyachází líp ještě tohle.Příhodíš ještě 900Kč a máš Toru 302 a bike jedna báseň.To víš taková malá propagačka toho na čem jezdím :-)).Ale jsem s tím hoooodně spokojenej…

      www.rebelbike.com/…e-kelud.html?…

      0 0
    • Lister  

      jako já vím že se musí šetřit, ale proč pořád na kola 25tis+ všichni cpou takové vidlice…on ten Axel nebude špatný, ale přece jen má hrubě přes 2kg a je to vazelínovka.

      Když jsem teď skládal, tak jsem na kolo za osmičku dal vidlici za skoro 6 tisís :o)

      0 0
      • MlokCZ  

        S vidlicemi je to jednoduchý. 90% zákazníků netuší, že by ta vidlice na tom kole co stojí 25tis. mohla taky stát úplně za … Proto se na ní dobře šetří.

        0 0
        • Lister  

          No do 15 tis možná, ale kolo za 25 tis už si většinou nejde koupit naprostý laik – teda alespoň u nás ne, tady je to pořád dost peněz.

          Pro mě je třeba ta vidlice největší problém při výběru seriovky a proto budu dále už asi pořád nej stavět případně přestavovat – aspoň je větší sranda :o)

          Zajímavé je že jak se to přehoupne přes ccc 40–50 tis, tak se dost často oběvují vidlici které mají MOC = skoro polovině ceny kola :o)

          0 0
          • SoLaX  

            Jo jo, to se divim treba u fullu od Canyonu – kdybych jen secet ceny komponentu na tom kole, tak mi vyjde, ze ram mas v skoro zdarma :-) Je sice jasny, ze ceny v eurech sou jiny nez u nas, ale itak je to vtipny..

            0 0
    • Volf  

      já bych vzal raději toto: pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=12079

      0 0
    • Lucke  

      u me ten bike vubec neboduje..jak designem a stavbou kola..mozna ty komponenty trochu,ale proste..ne..muj nazor ..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.